Δώρο Χριστουγέννων: 10 νέες θέσεις εργασίας

By Collegelink Team

Αφήνοντας πίσω το 2020, μια αρκετά ιδιαίτερη χρονιά, ας το κάνουμε με τρόπο δημιουργικό. 10 νέες θέσεις εργασίας από το Collegelink μόνο για ‘σένα.

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Java Backend Developer @ Prime Cognition

Σε διακατέχει μια συνεχής περιέργεια για τις νέες τεχνολογίες; Έχεις πτυχίο Πληροφορικής και χειρίζεσαι άψογα την Java; Τότε η Prime Cognition έχει την ιδανική θέση για σένα. Ο/Η Java Backend Developer που αναζητά, θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί ανάμεσα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και παράλληλα να αναπτύξει τις προσωπικές και εργασιακές τ@ δεξιότητες. Τι περιμένεις; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Java Backend Developer τώρα!

Account Executive @ Truberries

Εάν πιστεύεις ότι τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και οι οργανωτικές σου δεξιότητες χαραμίζονται, τότε λίγο πριν το τέλος του 2020 κάνε το βήμα και στείλε το βιογραφικό σου στην Truberries για την θέση του Account Executive. Η εταιρεία αναζητά έναν άνθρωπο, να συμμετέχει ενεργά σε όλα τα βήματα των ερευνητικών τους projects ενώ προσφέρει ανταγωνιστικό μισθό, ευκαιρίες ανάπτυξης και δυνατότητα για ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν πιστεύεις πως είσαι @ κατάλληλ@ στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Account Executive τώρα!

Junior ERP Consultant @ GVISION

Αρκεί να διαθέτεις τουλάχιστον 1 χρόνο εμπειρίας ως σύμβουλος σε συστήματα ERP, πτυχίο Πληροφορικής, Οικονομικών ή Τεχνολογικών Επιστημών και το πρώτο βήμα έγινε. Η GVINSON αναζητά δυναμικούς και φιλόδοξους συνεργάτες που θα ενταχθούν στην ομάδα των συμβούλων της. Με τη σειρά της προσφέρει, μεταξύ άλλων, ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και άριστες προοπτικές εξέλιξης με συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση από πλέον έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του χώρου. Μην περιμένεις άλλο, στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Junior ERP Consultant τώρα!

Sales Agent / Junior @ Interamerican 

Εάν σου κάνει “trigger” ο χώρος των πωλήσεων, είσαι επικοινωνιακ@ και έχεις εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες τότε η Interamerican έχει την ιδανική θέση για σένα. Μια εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, ψάχνει τον επόμενο ή την επόμενη Sales Agent, προσφέροντας προοπτικές προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης αλλά και έναν ευέλικτο τρόπο εργασίας. Εάν πιστεύεις ότι ανήκεις στην νέα γενιά ασφαλιστικών συμβούλων, κάνε το επόμενο βήμα και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Sales Agent / Junior!

Associate PHP Developer @ MainSys.eu

Το πάθος για δημιουργία έχει υπάρξει καθαριστικός σύμμαχος στην ανοδική πορεία της MainSys τα τελευταία 15 χρόνια. Τέτοιου είδους ανθρώπους εντάσσει και στο δυναμικό της. Τώρα αναζητά έναν Associate PHP Developer έτοιμο να αναλάβει την οργάνωση, τη σχεδίαση και τη διεκπεραίωση νέων Project. Εάν σου αρέσει η πρόκληση και διαθέτεις μια μικρή εμπειρία ως Backend Developer δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Associate PHP Developer!

Telecom Infrastructure Services – Field Technician @ Neurosoft

Το ‘χεις με τις τηλεπικοινωνίες; Σου αρέσει να αλλάζεις παραστάσεις και να ταξιδεύεις κάνοντας αυτό που αγαπάς; Τότε η Neurosoft έχει την ιδανική θέση για σένα. Εάν διαθέτεις τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Telecom Infrastructure Services – Field Technician. Άλλωστε πώς μπορείς να πεις όχι σε ένα σταθερό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, στις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της αγοράς;

Mid-Level Full Stack Engineer @ Navarino

Για τη Navarino η καινοτομία είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Και ένα καινοτόμο μυαλό δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέλος της ομάδας τους. Η εταιρεία αναζητά έναν ή μια ενθουσιώδ@ και δημιουργικ@ Mid-Level Full Stack Engineer, έτοιμ@ να συνεισφέρει στη ανάπτυξη νέων προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρει συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης καθώς και επαγγελματικής ανέλιξης. Μην διστάζεις άλλο και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Mid-Level Full Stack Engineer άμεσα!

Στέλεχος Αρχιτεκτονικής Έκδοσης @ KTIRIO

Εάν έψαχνες τρόπο να συνδυάσεις την αγάπη σου για την αρχιτεκτονική και την αρθρογραφία τότε η εταιρεία KTIPIO ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι.Κ.Ε. έχει τη λύση για σένα, καθώς αναζητά έναν άνθρωπο για τη θέση Γενικής Γραμματείας στη Θεσσαλονίκη. Είσαι επικοινωνιακ@ και έτοιμος να αναλάβεις τον συντονισμό δράσεων; Έχεις επαγγελματική νοοτροπία και εξωστρέφεια; Δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Γενικής Γραμματείας!

Embedded Systems Engineer @ SEMITRON S.A.

Τα τελευταία 40 χρόνια η SEMITRON σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρονικές λύσεις για ταξί και ανελκυστήρες. Συνεργάζεται με τουλάχιστον 20 χώρες και παρέχει μια πληθώρα αξιόπιστων λύσεων.  Η συνεχής της ανάπτυξη έχει μάλιστα αμβλύνει το πεδίο των δράσεων της. Τώρα αναζητά έναν ή μια Embedded Systems Engineer να στελεχώσει την ομάδα της. Εάν διαθέτεις πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου!

 Associate Web Developer @ Baresquare 

Έχεις πάθος με τα analytics, τα δεδομένα και το business optimization; Θες να δουλέψεις σε ένα δυναμικό περιβάλλον με πελάτες από όλο τον κόσμο; Τότε η Baresquare έχει τη λύση. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Associate Web Developer και που ξέρεις; Ίσως να είσαι ο άνθρωπός που ψάχνουν!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;