Αυτές οι 10 νέες θέσεις εργασίας δε μπορούν να περιμένουν, ούτε και η καριέρα σου! Μπορείς εσύ; Και να μπορείς, ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα αλλάξεις γνώμη καθώς το ζήτημα της καριέρας σου το έχουμε πάρει προσωπικά και δε θα ηρεμήσουμε αν δε σε αποκαταστήσουμε!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γι’ αυτό όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή μάθαμε τι παίζει στην αγορά εργασίας και σου προσφέρουμε αυτές τι νέες 10 θέσεις. Η δική σου δουλειά; Scroll down και click στις θέσεις που σε ενδιαφέρουν!

AP Accountant (French Speaker) @Imerys Greece

Η Imerys είναι γαλλική πολυεθνική εταιρεία και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή και επεξεργασία βιομηχανικών ορυκτών. Αν το πτυχίο σου στα οικονομικά συνδυάζεται και με τη γνώση της γαλλικής γλώσσας ρίξε (τουλάχιστον) μία ματιά σ’ αυτή την αγγελία. Άρπαξε την ευκαιρία σου να συνεργαστείς με μία τέτοια εταιρεία και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Designer @DigitalUp

Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα για Full Time απασχόληση Web Designer. Η όρεξη για δουλειά, η ευρηματικότητα, το δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα  θα εκτιμηθούν δεόντως απο την εταιρεία. Αν τα έχεις όλα αυτά, η συνεχής εκπαίδευση, το ομαδικό, ευχάριστο και νεανικό περιβάλλον καθώς και οι προοπτικές εξέλιξης σε αυτή την εταιρεία θα σε πείσουν να κάνεις το επόμενο κλικ! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior AP Accountant @Imerys Greece

Μερικές από τις αρμοδιότητες αυτής της θέσης αφορούν την προετοιμασία και παρακολούθηση των πληρωμών, την ανάλυση των δαπανών και την υποβολή των reports, την διασφάλιση της ποιότητας των διαδικασιών κλεισίματος των πληρωτέων λογαριασμών. Αν οι αρμοδιότητες αυτές σου είναι γνώριμες και ταιριάζουν με το επαγγελματικό σου προφίλ, να μια ευκαιρία που δεν πρέπει να ρισκάρεις να χάσεις! Εμπλούτισε το βιογραφικό σου εργαζόμενος στην πολυεθνική Imerys! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer @Algean Group

Η Algean Group επενδύει στους νέους, ταλαντούχους ανθρώπους. Είναι μία αναπτυσσόμενη εταιρεία, που μεγαλώνει επεκτείνοντας την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, με μία νέα και υψηλά παρακινούμενη ομάδα. Γίνε μέλος αυτής της ομάδας ώστε να εκπαιδευτείς και να εξελιχθείς σε ένα δυναμικό και αποτελεσματικό στέλεχος. Έτοιμος/η; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Foreign language speaker at a near-native level @Teleperformance Greece

Έχεις πολύ καλό επίπεδο σε κάποια ξένη γλώσσα εκτός αγγλικών/ελληνικών; Διακατέχεσαι από εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες; Μπορείς να χειρίζεσαι με ευκολία τους Η/Υ; Τότε η αυτή η εταιρεία έχει μία θέση για σένα! Οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως εμπιστεύονται την Teleperformance, εσύ όχι; Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου για να συνεργαστείς με τους καλύτερους και να εξελιχθείς δίπλα τους! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Στέλεχος Εμπορικής Διεύθυνσης @Re/max ktirio design

Ανάμεσα στις αρμοδιότητες σου σ’ αυτή τη θέση θα είναι η ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση μιας αγοραπωλησίας, σε συνεργασία με τους agents του γραφείου, ο έλεγχος πληροφοριών νομικών εγγράφων, η ενασχόληση με τις πωλήσεις ακινήτων. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον γίνε και συ μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και ξεκίνα δυναμικά την καριέρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ @ARCHEIOTHIKI A.E

Αν το πτυχίο σου έχει οικονομική / λογιστική κατεύθυνση, είσαι γνώστης βασικών διατάξεων της Φορολογικής Νομοθεσίας, είσαι άριστος χειριστής του Microsoft Excel και το ομαδικό πνεύμα, η επικοινωνία και η οργάνωση συγκαταλέγονται στα skills σου διεκδίκησε αυτή τη θέση! Μην το αμελήσεις! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Data Analyst @baresquare

Ξεκίνα τώρα το ταξίδι σου στα Digital Analytics σε αυτή την εταιρεία. Η baresquare δεσμεύεται να αναλάβει τα υπόλοιπα αν εσύ έχεις αποδεδειγμένη εμπειρία στο reporting  σε Microsoft Excel. Θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις με συναρπαστικές νέες τεχνολογίες και να μάθεις δίπλα στους ειδικούς. Όσο το πολυσκέφτεσαι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη θέση! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Merchants Business Development @UP HELLAS SA

Έχεις πάθος με το αντικείμενο σου; Είσαι πρόθυμος να προσπαθείς, να χαμογελάς να επικοινωνείς, να λαμβάνεις και να παρέχεις ανατροφοδότηση στην αγορά; Αν μοιράζεσαι και το ίδιο πάθος με την εταιρεία για τις νέες τεχνολογίες, ανάλαβε την ευθύνη σου για το ξεκίνημα μιας όμορφης και δυναμικής συνεργασίας κάνοντας το επόμενο βήμα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Product Sales Manager @ELVALHALCOR

Η Elvalhalcor είναι μία εταιρεία που παρέχει ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο ενθαρρύνονται η συνεργασία και η συνεχής μάθηση. Επίσης, παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ευρύ φάσμα οφελών! Εάν θεωρείς ότι ταιριάζει στο προφίλ σου και είναι αυτό που ψάχνεις μην ξεχάσεις να κάνεις την αίτηση σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!