Επιχειρηματικότητα: Πως να κάνω την ιδέα μου πράξη;

Τι θα μάθουμε:

Θέλεις να μάθεις πως μπορείς να ξεκινήσεις μία επιχείρηση; Πως να πας από την ιδέα στην υλοποίηση; Αυτοδημιούργητοι επαγγελματίες σε καθοδηγούν και αναλύουν τα βήματα για να φτάσεις στον στόχο σου μέσα από τη δική τους επιτυχημένη πορεία.

Ομιλητές:

Αγάπη Κυριακοπούλου, Marketing and ESG Manager @ Envolve Entrepreneurship (Συντονίστρια)

Χρήστος Σπαθαράκης, Co-Founder & CEO at Ferryhopper

Μάγκυ Κοντού, Lead Product & UI/UX Designer @ SimpleApps

Κωνσταντίνος Κοπανίδης, Co-founder / Managing Partner @ Quintessential SFT

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Christos Spatharakis is the Co-Founder & CEO at Ferryhopper , an online ferry booking platform that revolutionizes the way people travel by ferry.
Having graduated as an electrical and computer engineer from NTUA, Christos had his MSc degree in Integrated Circuit Design from Imperial College London.

Among others, Christos is currently focusing on the business and commercial aspects of Ferryhopper and silently hopes that one day he will also conclude his PhD in optical communications.

Η Μάγκυ Κοντού είναι συν-ιδρύτρια και Lead Product & UI/UX Designer της εταιρίας SimpleApps – μίας πολυβραβευμένης tech startup που δραστηριοποιείται ως mobile agency – και οι υπηρεσίες της έχουν διακριθεί σε πολλές διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας/καινοτομίας & design awards. Είναι συν-διοργανώτρια των communities GDG Athens (Google Developers Group Athens) και Women Techmakers Greece, ενώ συμμετέχει συχνά ως ομιλήτρια σε workshops σχετικά με το digital product design, το mobile app marketing και τα startups. Είναι κάτοχος BSc σε Computer Science και MSc σε Mobile Computing από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire (UH).

Ο Κωνσταντίνος Κοπανίδης, είναι συνιδρυτής της Quintessential SFT και δημιουργός της πλατφόρμας Conduit. Με ένα δια βίου πάθος για την τεχνολογία, ξεκίνησε το επιχειρηματικό του ταξίδι το 2015, δοκιμάζοντας διάφορες ιδέες στην αγορά. Το 2018, μαζί με τους συνεταίρους του, ιδρύει την Quintessential SFT, μια εταιρεία τεχνολογίας που κατασκευάζει ψηφιακά προϊόντα για τους πελάτες της, με μεγάλη έμφαση στο UI/UX και στην χρήση τεχνολογιών αιχμής.