Στερεότυπα και εργασία: Πως να συμβάλλεις στην αλλαγή

Τι θα μάθουμε:

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις. Εσύ μπορείς να αναγνωρίσεις στερεότυπα στον εργασιακό χώρο αλλά και να βρεις τρόπους να τα καταρρίψεις; Παρακολούθησε αυτό το panel όπου θα συζητήσουμε μεθόδους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ομιλήτριες:

Αναστασία Καραγκιόζογλου, Talent Acquisition Manager @ CollegeLink (Συντονίστρια)

Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια Women On Top, Συγγραφέας 

Ελένη Ακτύπη, Managing Director at WE LEAD

Γκόλφω Αγαπητού, Head of People Talents @Eurobank

Άννα Δεμίρη, EU Project Manager

 

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι συγγραφέας και συνιδρύτρια της inc.lude και του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Women On Top,  του πιο έμπειρου οργανισμού στην Ελλάδα για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στη δημόσια σφαίρα. Σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, γράφει για θέματα που θα ήθελε να συζητιούνται πιο πολύ, μεταφράζει βιβλία και συντονίζει λέσχες ανάγνωσης και εργαστήρια για την προσωπική ανάπτυξη και την κοινωνική αλλαγή. Είναι απόφοιτη του προγράμματος IVLP του U.S. State Department και του Vital Voices Visionaries 2023, έχει τιμηθεί με το Social Impact UK Alumni Award, καθώς και με το Κρατικό Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων για Παιδιά, για το βιβλίο της 30 γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο (και πώς μπορείς να τον αλλάξεις κι εσύ), που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Έχει δύο κόρες και μεγαλώνει μαζί τους στην Αθήνα.

Η Ελένη είναι Managing Director του WE LEAD, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που ιδρύθηκε από το Libra Philanthropies το 2023, με στόχο τη μείωση του έμφυλου χάσματος στο χώρο της τεχνολογίας. Προτού αναλάβει τον τρέχοντα ρόλο της, η Ελένη εργαζόταν ως Head of Marketing and Communications στην Dialectica, και πριν ήταν υπεύθυνη για την επικοινωνιακή στρατηγική της Blueground παγκοσμίως. Ξεκίνησε την καριέρα της σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων με πελάτες μεγάλες εταιρείες όπως την The Coca-Cola Company και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Golfo Agapitou is a business psychologist, coach, mentor, and organizational change expert with experience both in management consulting, academia, and corporate roles with genuine passion for the future of work. In Eurobank, as Head of People Talents, she leads human capital development, culture change, workforce diversity and inclusion, leadership shift, new ways of work, learning, upskilling and talent development. She has worked extensively in designing systems for enhancing human performance, continuous learning at work and in coaching senior leaders
in leadership transformation.

Employee value proposition and the new employer contact in the modern banking with emphasis in bringing different generations together in the new workplace is an area of focus for Golfo.
She firmly believes that in a technology driven world people make the difference!”

Η Άννα Δεμίρη έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και έχει ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό της στη Μεταναστευτική Πολιτική. Στην επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί σε προγράμματα με στόχο την ενδυνάμωση των νέων μέσω της μη τυπικής εκπαίδευσης και την κοινωνική ενσωμάτωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό και πιστεύει ότι η εκπαίδευση αποτελεί το βασικότερο μέσο για την ενδυνάμωση της κοινωνίας.