PepsiCo, Bespot, HBPO, Act & React, OCM Digital Media και φυσικά ανάμεσα στις εταιρείες που αγαπάμε, είμαστε και εμείς! Βρες τη θέση που σου ταιριάζει και δώσε στην καριέρα σου το ξεκίνημα που της αναλογεί!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Dare to Do More Challenge – Graduate Position @PepsiCo

Σκέφτεσαι καινοτόμα και επιθυμείς μια καριέρα μέσω της οποίας θα έρχεσαι καθημερινά αντιμέτωπος/η με νέες προκλήσεις ξεπερνώντας συνεχώς τον εαυτό σου; Εάν ναι, τότε συνέχισε να διαβάζεις… H PepsiCo επικροτεί τη δημιουργική σκέψη καθώς και τα νέα μυαλά που κυνηγούν την επιτυχία. Έτσι, αναζητά αποφοίτους, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην αναδιαμόρφωση του brand αλλά και στην επίτευξη των μελλοντικών του στόχων. Μάθε περισσότερα και δώσε στην καριέρα σου, το άρωμα που της ταιριάζει μέσω του Dare to Do More Challenge – Graduate Position at PepsiCo!

Junior Software Engineer @Innovation Sprint

Αναζητάς την πρώτη σου δουλειά ως Software Engineer και σε προβληματίζει το ζήτημα της προηγούμενης εμπειρίας; Κανένα πρόβλημα! Η Innovation Sprint έχει τη λύση που χρειάζεσαι και προσλαμβάνει άμεσα! Εάν τα δάχτυλά σου πληκτρολογούν αρκετά γρήγορα, ώστε να διεκδικήσεις αυτή τη θέση, τότε με την ίδια ταχύτητα στείλε και το βιογραφικό σου και γίνε o/η Junior Software Engineer που η Innovation Sprint αναζητά!

Γραμματειακή υποστήριξη τεχνικού τμήματος @ICS

Οργανωτικές δεξιότητες, επικοινωνιακή προσωπικότητα και ικανότητες multitasking. Αυτά είναι τα προσόντα που χρειάζεται να διαθέτεις, προκειμένου να διεκδικήσεις τη θέση της Γραμματειακής υποστήριξης στην ICS. Πρακτικά, θα φροντίζεις ώστε όλα να λειτουργούν ρολόι. Πιστεύεις ότι το έχεις; Μάθε περισσότερες πληροφορίες και ξεκίνα την καριέρα σου ως μέλος του τμήματος Γραμματειακής Υποστήριξης στην ICS!

Field Service Support Agent – IoT @Bespot IKE

Επιθυμείς να εργαστείς σε μια start up που παρέχει τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις, οι οποίες αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο καταναλωτής συμμετέχει στη διαμόρφωση της αγοραστικής του εμπειρίας, ενώ την ίδια στιγμή τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις με τα δεδομένα που χρειάζονται για να κατανοήσουν τις ανάγκες των πελατών τους; Τότε δεν θα μπορούσε να υπάρχει ιδανικότερη επιλογή από την Bespot! Διαθέτεις πτυχίο Ηλεκτρολόγου/Μηχανολόγου Μηχανικού ή συναφούς πεδίου; Ισχυρό κίνητρο και γνώσεις αγγλικών; Η εταιρεία αναλαμβάνει τα snacks, τον καφέ και τα ποτά σου! Καθώς και διαρκή εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε συνέδρια και σεμινάρια. Για να μην αναφερθούμε στο 20% των επιπλέον πληρωμένων αδειών. Ακόμα να πειστείς; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Field Service Support Agent – IoT στην Bespot!

Digital Performance Specialist @Ruler

Μπορεί μια σωστά δομημένη social media στρατηγική να καθορίσει την επιτυχή πορεία μιας εταιρείας εν έτει 2021; Μα φυσικά μπορεί! Το ερώτημα είναι, μπορείς να είσαι εσύ αυτ@ που θα την σχεδιάσει; Εάν ναι, τότε η RULER σε θέλει στην ομάδα της! Μήπως να κάνεις αυτό το «επόμενο βήμα» που τόσο καιρό σκέφτεσαι; Στείλε το βιογραφικό σου στην Ruler για τη θέση Digital Performance Specialist και ίσως η τύχη να σου χαμογελάσει! 

Business Development Associate @CollegeLink

Η ομάδα μας στην CollegeLink συνεχώς μεγαλώνει, γι’ αυτό και αναζητούμε νέα ταλέντα που θα την εμπλουτίσουν. Σκοπός μας, η ομαλή ένταξη των νέων σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας και μια ιδανική ευκαιρία καριέρας για καθέναν που θα μας εμπιστευτεί. Μπορείς και εσύ να μοιραστείς το όραμά μας; Επιθυμείς να συμβάλλεις στην εξέλιξή του; Τότε η θέση του/της Business Development Associate άνοιξε για σένα! Περιμένουμε το βιογραφικό σου!

Υπεύθυνη/ος Καταστήματος @HBPO

Θα μπορούσες να δεις τον εαυτό σου να εργάζεται στον χώρο των καλλυντικών ενώ ξεχωρίζεις για τις διοικητικές σου ικανότητες; Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς για λογαριασμό ενός εκ των πελατών της εταιρείας συμβούλων HBPO ως Υπεύθυνος/η Καταστήματος; Μέσω αυτής της θέσης θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον, με συνεχή εξέλιξη και φυσικά ανταγωνιστικές αποδοχές. Μήπως να αρπάξεις την ευκαιρία στέλνοντας το βιογραφικό σου για τη θέση Υπεύθυνη/ος Καταστήματος στην HBPO;

Junior/Mid Php Developer @NetSteps

Η NetSteps αφουγκράζεται τον παλμό των εξελίξεων και προσπαθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά! Η καινοτομία, η στρατηγική αλλά και οι πελάτες-κολοσσοί της (όπως Migato, Tommy-Hilfiger, Navy & Green, KIKO Milano και πολλοί ακόμα) αντικατοπτρίζουν την επιτυχή πορεία της μέσα στα χρόνια. Πώς θα σου φαινόταν μια πιθανή συνεργασία; Μήπως τελικά η καρδιά σου ανήκει στην NetSteps; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Junior/Mid Php Developer για να το διαπιστώσουμε!

Account manager @Act & React

H Act & React γεννήθηκε από μια ιδέα. Την ιδέα ότι κάθε δράση έχει και την αντίστοιχη αντίδραση. Κι’ αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στο όνομα όσο και στη δράση της εταιρείας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιάζοντας δράσεις επικοινωνίας με στόχο τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη των πελατών της. Ως account manager θα αναλάβεις τη διαχείριση των στρατηγικών marketing και PR καθώς και τη διοργάνωση events! Σου ακούγεται αρκετά δημιουργικό; Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου και να γίνεις και εσύ μέλος της Act & React!

JavaScript Developer @OCM Digital Media

Ας ξεκινήσουμε με μερικές συστάσεις. Η OCM αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών digital media στην Ευρώπη. Ναι καλά διάβασες! Βασικός της στόχος, οι πελάτες της να διαθέτουν μερικές από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της εποχής! Στα γραφεία τους στην Αθήνα ή στα κεντρικά στο Λονδίνο μπορείς να απολαμβάνεις καθημερινά ποιοτικό καφέ, φρέσκα φρούτα ή Kit-Kats. Σε πείσαμε μήπως; Στην OCM Digital Media, μπορείς να διεκδικήσεις την καριέρα που σου αξίζει! Σε ένα περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, έχεις την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα. Μη διστάζεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση JavaScript Developer ΑΜΕΣΑ!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;