Άναψε air-condition, κάτσε αναπαυτικά όπου σε βολεύει και βρες την θέση εργασίας που άνοιξε αποκλειστικά για εσένα. 

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Receptionist @ALL EXPERTS FACILITIES SERVICES A.E.

H ALL EXPERTS FACILITIES SERVICES, με έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες ασφάλειας, τεχνικής υποστήριξης και επαγγελματικού καθαρισμού. Η εταιρεία αναζητά Receptionist προκειμένου να συντονίσει όλες τις δράσεις και να διασφαλίσει την οργάνωση σε κάθε επίπεδο. Είσαι εσύ ο άνθρωπος που μπορεί να τους τα προσφέρει; Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις προηγούμενη εμπειρία, καθώς οι σύμβουλοι της επιχείρησης θα βρίσκονται συνέχεια στο πλάι σου. Κάνε το επόμενο βήμα και στείλε το βιογραφικό σου στην All Experts Facilities Services τώρα! 

Travel Operations Assistant @travel12 

Αναζητάς τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα φυσικά τοπία και τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει η Ελλάδα; Αυτό το έργο έχει αναλάβει να υλοποιήσει η travel12. Με μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες για τους ταξιδιώτες της. Επιθυμείς να αποτελέσεις και εσύ μέλος αυτού του απίθανου project; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Travel Operations Assistant!

Creative Art & 3D Designer @Diastasis SA

Αν είσαι γραφίστας/τρια και γνωρίζεις από κατασκευές, 3D σχέδιο και έχεις διοικήσει ομάδα τεχνιτών, αν η δουλειά σου είναι για εσένα πρώτα ευχαρίστηση και μετά καθήκον, αν πιστεύεις σε κάτι πιο μεγάλο και αν η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, ο σεβασμός και η υπευθυνότητα σε εμπνέουν και σε κινητοποιούν, τότε μάντεψε για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Η ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ αναζητά ανθρώπους με ομαδικό πνεύμα και όρεξη να ενταχθούν στο δυναμικό της. Είσαι ένας ή μια από αυτούς; Τότε μη διστάσεις να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Creative Art & 3D Designer τώρα!

Account Manager – South-East Europe @Click&Boat

Πώς θα σου φαινόταν να περπατάς στην Las Ramblas ή να κάνεις ποδήλατο στην Barceloneta ενώ δουλεύεις για την Click&Boat, μια κορυφαία πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών; Ε, θα το λέγες και dream job έτσι δεν είναι; Άλλωστε, η Click&Boat δεν έχει βραβευτεί τυχαία με το «Happy at work» σήμα! Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι οι ετήσιες αποδοχές αγγίζουν τις 28.000 ευρώ. Ακόμα το σκέφτεσαι; Δες όσα χρειάζεται να γνωρίζεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Account Manager τώρα!

Junior Software Engineer @SPACE HELLAS

Πσιτ, εσύ! Το έχεις με την ανάλυση, σχεδίαση, υλοποίηση, ολοκλήρωση και τεχνική τεκμηρίωση καινοτόμων λύσεων λογισμικού σε σύνθετα έργά αλλά και με την ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στον τομέα του cybersecurity; Προσλαμβάνεσαι! Η εταιρεία Space Hellas αναζητά έναν νέο ή μια νέα σαν εσένα. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Software Engineer και απογείωσε την καριέρα σου!

Junior Sales Specialist @CollegeLink

H CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε θέσεις πρακτικής αλλά και σε Entry-Level Jobs. Η αποστολή της είναι απλή. Να βοηθήσει τους νέους και τις νέες που βγαίνουν στην αγορά εργασίας να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει. Μοιράζεσαι το ίδιο όραμα; Τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Sales Specialist!

HR & Payroll Assistant @Mantis Group

Ο όμιλος εταιρειών Mantis αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων διανομέων αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα ενώ έχει σχέση αποκλειστικής συνεργασίας με μεγάλους οίκους όπως την Red Bull GMBH, την Mars Hellas ή την Energizer Trading Limited. Τώρα όσον αφορά εσένα… Διαθέτεις γνώσεις της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και εμπειρία στην έκδοση μισθοδοσίας μέσω του Epsilon HRMS; Πώς θα σου φαινόταν η προοπτική εργασίας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με δεδομένη δυνατότητα εξέλιξης; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση HR & Payroll Assistant στην Mantis Group!

Software Support – Βοηθός Πωλήσεων @ORBIT

Η ORBIT με διαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1990 και με καθιερωμένη θέση στις Εφαρμογές Πληροφορικής αναζητά Υπεύθυνο Υποστήριξης Πελατών με προοπτικές μακροχρόνιας συνεργασίας και πλήρους απασχόλησης. Διαθέτεις και προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση; Τότε ακόμα καλύτερα! Η εταιρεία είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την καριέρα σου και να σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια για να εδραιωθείς στο χώρο του Software Support. Στείλε το βιογραφικό σου στην Orbit και έφυγες! 

Backend Python Developer

Η Trebble προσεγγίζει κάθε πελάτη της ατομοκεντρικά ενώ πιστεύει στη δυναμική των εφαρμογών, με σκοπό την ανάπτυξη και την εξέλιξη της κάθε εταιρείας. Με συνεργάτες στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει για τις υπηρεσίες της παγκοσμίως. Με έμφαση στην ατομικότητα, με προσοχή στην λεπτομέρεια και με εκλεπτυσμένη αισθητική, το αποτέλεσμα που προσφέρει καταφέρνει να ξεχωρίζει. Επιθυμείς να γίνεις μέλος της δυναμικής της ομάδας και διαθέτεις εμπειρία στον κλάδο της Πληροφορικής και συγκεκριμένα της ανάπτυξης εφαρμογών; Δώσε στην καριέρα σου τη θέση που της αξίζει στέλνοντας το βιογραφικό σου για τη θέση του/της Backend Python Developer!

Product/Brand Manager GIS προϊόντων hardware & softwareTrebbble @JGC Geoinformation Systems S.A. 

Η JGC Συστήματα Γεωπληροφορικής Α.Ε  κεντρικός εισαγωγέας συστημάτων γεωπληροφορικής στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια μεγαλώνει και αναζητά να εντάξει στην ομάδα της Product/Brand Manager GIS προϊόντων hardware & software. Μεταξύ άλλων, θα αναλάβει την συμμετοχή στην τιμολογιακή πολιτική, την παρακολούθηση του ανταγωνισμού αλλά και την ανάπτυξη του πελατολογίου. Πιστεύεις ότι το χεις; Μη διστάζεις και στείλε το βιογραφικό σου στην JGC Geoinformation Systems!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;