Μη χάνεις χρόνο! Όσο οι υπόλοιποι κάνουν τα μπάνια τους, εσύ διεκδίκησε την καριέρα που ονειρεύεσαι στέλνοντας το βιογραφικό σου στις εταιρείες που σου ταιριάζουν!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

SAP Analyst @Elpedison

Έχεις πτυχίο Πληροφορικής ή στις Επιχειρήσεις και 2-4 χρόνια εμπειρίας; Επιθυμείς να εργαστείς για τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα ή με άλλα λόγια, την ELPEDISON; Καθώς η ομάδα της εταιρείας μεγαλώνει, ο/η SAP Analyst που θα ενταχθεί στο δυναμικό της είναι και ο άνθρωπος που θα την απογειώσει. Δες όσα χρειάζεται να γνωρίζεις και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου!

Junior Mechanical Engineer @Ialonet

Η IALONET σχεδιάζει και παράγει αρχιτεκτονικά συστήματα και εξαρτήματα γυαλιού τα οποία διαθέτει στην Ελληνική αγορά b2b, και σε 20 χώρες του εξωτερικού. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, αναζητά Junior Mechanical Engineer να ενταχθεί στο δυναμικό της. Μπορείς να πεις όχι σε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών καθώς και στις συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης; Όχι ε; Σωστά μαντέψαμε! Στείλε το βιογραφικό σου – ακόμα κι αν δεν διαθέτεις προηγούμενη εμπειρία – και γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Ialonet!

Mid-Level ReactJS (Front-End) Engineer @BestPrice
Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα και πάνω από 4 εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες, το BestPrice.gr αποτελεί αδιαμφισβήτητα και δικαίως ένα από τα αγαπημένα μας success stories. To ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για την καριέρα σου στην εταιρεία ως Mid-Level ReactJs (Front-End) Engineer! Με γραφεία στην Κρήτη, την Αθήνα αλλά και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας δεν έχεις παρά να κάνεις το βήμα και να στείλεις το βιογραφικό σου στην BestPrice τώρα!

Ομάδα εγκατάστασης σε ταξίδια @ICS/Πρακτική Άσκηση

Επιθυμείς να ολοκληρώσεις την πρακτική σου άσκηση λίγο πριν αποφοιτήσεις; Ιδανικά θα ήθελες να περιλαμβάνει ταξίδια αλλά και λιγότερες μέρες απασχόλησης; Η ICS KARAFYLLIS επεκτείνει τις δραστηριότητές της και αναζητά νέες και νέους που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα εγκατάστασης ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε αλυσίδες super market. Δεν χρειάζεται να διαθέτεις προηγούμενη εμπειρία, αρκεί να είσαι έτοιμος ή έτοιμη να διεκδικήσεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον για επαγγελματική πρόοδο! Στείλε το βιογραφικό σου στην ICS κι έφυγες!  

Content Creator / Digital Marketing @HNFC Academy

Ποιος θα ήταν ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσεις το πάθος σου για τον Αθλητισμό με το ταλέντο σου στα Social Media; Μα φυσικά, η θέση του Content Creator στην HNFC, την εταιρεία εκπρόσωπο των μεγαλύτερων Αμερικανικών εκπαιδευτικών οργανισμών στον τομέα της Άσκησης. Εσύ θα δημιουργείς το απαραίτητο υλικό για την προώθηση των υπηρεσιών της καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό. Πιστεύεις ότι το ‘χεις; Στείλε το βιογραφικό σου στην HNFC Academy και διεκδίκησε τη θέση του Content Creator/Digital Marketing τώρα!

Graphic Designer @Overmedia SA

Εάν αναζητάς τρόπους να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να εξωτερικεύσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, τότε βρίσκεσαι στην κατάλληλη αγγελία. Καθώς, η full-time θέση του/της Graphic Designer με μισθό που ξεκινάει από 650 ευρώ τον μήνα και χωρίς προαπαιτούμενη εμπειρία (να τα λέμε κι’ αυτά!) είναι το ξεκίνημα της καριέρας που περίμενες. Ακόμα το σκέφτεσαι; Στείλε το βιογραφικό σου στην Overmedia SA και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!

Γραμματειακή Υποστήριξη @Orthodontiki Karakousoglou

Είσαι άνθρωπος που αναζητά την εξέλιξη και ένα υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων εργασιακό περιβάλλον; Η Ορθοδοντική Καρακουσόγλου, με μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υγείας αναζητά το άτομο που θα στελεχώσει τη θέση της γραμματείας και θα εδραιώσει σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους ασθενείς. Είσαι εσύ αυτ@; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης και δώσε μια νέα πνοή στην καριέρα σου.

Junior Consultant @ALFA DEVELOPMENT

Σε ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η επιτυχία; Είσαι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να παρέχει συμβουλές σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς για την επίτευξη αυτών; Τότε μήπως να αναθεωρήσεις και να διεκδικήσεις μια σπουδαία καριέρα στον χώρο της συμβουλευτικής και συγκεκριμένα πλάι στους έμπειρους επαγγελματίες της ΑΛΦΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ; Να διεκδικήσεις bonus παραγωγικότητας και επίτευξης στόχων; Στείλε το βιογραφικό σου και γίνε ο Junior Consultant που θα πάει την ALFA DEVELOPMENT και τους συνεργάτες της στο επόμενο επίπεδο!

Junior Content Creator & Graphic Designer @Lacom Advertising

Παρακολουθείς κάθε νέα εξέλιξη, γνωρίζεις τις τάσεις και είσαι η επιτομή της καινοτομίας; Το ‘χεις με τα social media και την πρωτοπορία; Η Lacom σε θέλει στην ομάδα της! Μεταξύ άλλων θα αναλάβεις τη διαχείριση και την ανάπτυξη λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα καθώς και τη δημιουργία οπτικοακουστικού περιεχομένου; Sounds like a plan? Στείλε το βιογραφικό σου και διεκδίκησε τη θέση Junior Content Creator/Graphic Designer που σου ταιριάζει!

e-Commerce Support Associate @BOOMS IKE

Η ομάδα της BOOMS αποτελείται από ανθρώπους των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και φυσικά… της τέχνης. Η εταιρεία δημιουργεί ταυτότητες και αναπτύσσει τεχνολογικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπειρίες, βοηθώντας τα brands να αποκτήσουν τη δική τους φωνή στην εποχή της τεχνολογίας. Με μισθό που ξεκινά από 1.000 ευρώ τον μήνα αλλά και δραστηριότητες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σου, η θέση αυτή φαίνεται να άνοιξε για σένα. Μα καλά… ακόμα να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση e-Commerce Support Associate;

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;