Λέγεται ότι το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ανανέωση. Μήπως, λοιπόν, είναι και το κατάλληλο timing να κάνεις και εσύ μια ανανέωση στα επαγγελματικά σου και να στείλεις το βιογραφικό σου σε μια από τις παρακάτω θέσεις εργασίας; Για τσεκαρέτες!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Digital Insurance Expert @ Interamerican

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα σου δίνουμε 4 λόγους να για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως σύμβουλος ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Interamerican. Προσωπική εξέλιξη, Οικονομική ανεξαρτησία, Κοινωνική Προσφορά και φεύγουμε για το τέσσερα… την Ψηφιακή Εργασία. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα για την καθημερινότητα σου στο γραφείο, τις αρμοδιότητες, τις παροχές και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Insurance Expert

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας / Μεσίτης @ RE/MAX Royal Selection

Εσύ γνωρίζεις την εταιρεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών RE/MAX Royal Selection που εδρεύει στην Κηφισιά; You better do, γιατί αναζητά άμεσα συνεργάτες από όλη την Αττική. Μην περιμένεις πάλι την επόμενη ευκαιρία και κάνε την αίτησή σου τώρα για τη θέση Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας / Μεσίτης. Γιατί, θα εργαστείς σε ένα αληθινά ευχάριστο, ενθουσιώδες και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας. Γιατί, θα έχεις συνεχή, εξειδικευμένη εκπαίδευση. Και, γιατί θα λάβεις υψηλά ποσοστά προμήθειας επί της αμοιβής της εταιρείας για την πώληση/μίσθωση ακινήτων!

Architect @ EPAPHY

Μήπως έχεις άψογη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων ( 2D,3D); Μήπως διαθέτεις άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα; Μήπως τελοσπάντων έχεις κάποια επαφή με τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής; Αν ναι, τότε στείλε τώρα το βιογραφικό  σου στην εταιρεία EPAPHY για τη θέση Architect!

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός @ ALUMAN S.A.

Είσαι απόφοιτος κάποιας Πολυτεχνικής Σχολής και επιθυμείς… να μην βραχυκυκλώσει η καριέρα σου; Τότε, στείλε τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ALUMAN S.A. για τη θέση Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Κάποιες γνώσεις προγραμματισμού, ένα μεταπτυχιακό και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις είναι από τα προσόντα που θα σε βάλουν μέσα!

Digital Marketing Associate @ MG PREMIUM SA

Η έμπνευση και η δημιουργία είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει σίγουρα να διαθέτεις για μια επιτυχημένη καριέρα στο Digital Marketing. Και αν θεωρείς ότι έχεις αρκετά αποθέματα από αυτά και επιθυμείς να τα διοχετεύσεις τότε γιατί δεν στέλνεις το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Marketing Associate της εταιρείας MG PREMIUM SA; Ειδικά αν διαθέτεις και γνώσεις SEO/SEM και κάποια copywriting skills το έχεις!

Πωλητής/τρια @ Anastopoulos S.A.

Η εταιρεία Anastopoulos S.A., ξέρεις, η γνωστή εισαγωγική – εμπορική εταιρία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των γραφικών τεχνών, του χαρτιού και των αναλωσίμων αναζητά έμπειρο/η Πωλητής/τρια για πλήρη απασχόληση. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου και δε θα χάσεις. Γιατί, η εταιρεία προσφέρει και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και… κινητό τηλέφωνο!

Frontend (React.js) Developer @ PlayerDex

Αν είσαι ήδη ένας Frontend Developer που διαθέτει έως και 2 χρόνια προϋπηρεσία στην React Native, τότε ας υποθέσουμε ότι είσαι και μέλος της εταιρείας PlayerDex! Γιατί, όντως, αν διαθέτεις αυτά τα προσόντα σε συνδυασμό με πτυχίο του κλάδου της Πληροφορικής, γνώσεις σε HTML/CSS, JavaScript, Bootstrap,jQuery και της αγγλικής γλώσσας, τότε πρέπει να στείλεις αμέσως το βιογραφικό σου για τη θέση Frontend (React.js) Developer!

Financial Support @ REVIVAL

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η εταιρεία REVIVAL ενδυναμώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και στρατηγικής. Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση του κλάδου με τη χρήση νέων τεχνολογιών, συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη των εταιρειών και την αύξηση της κερδοφορίας τους. Μήπως αυτά τα στοιχεία σε έπεισαν για να διαβάσεις περισσότερα για τη θέση Financial Support και να στείλεις το βιογραφικό σου; 

 Business Developer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Business Developer!

Mid Level ERP Consultant/ Support @ DIMITROUKAS S. – KOUTSANTONIS D. OE

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία KOUTSANTONIS D. OE μελετά ( Research), αναπτύσσει ( Develop) και συμβουλεύει ( Consulting) επιχειρήσεις & οργανισμούς πως θα διαχειριστούν «έξυπνα» τις έντονες αλλαγές στην Κοινωνία & την Οικονομία, με σύμμαχο τις Νέες Τεχνολογίες. Αν θέλεις να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον της, τώρα έχεις την ευκαιρία! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου και γίνε ο επόμενος Mid Level ERP Consultant/ Support της.

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;