Σου υποσχεθήκαμε ότι μετά την καραντίνα μπορείς να καταφέρεις να βρεις τη νέα σου δουλειά. Εμείς, τηρήσαμε την υπόσχεσή μας και επιστρέφουμε με 10 νέες θέσεις εργασίας. Εσύ θα στείλεις το βιογραφικό σου;

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών @ SPARTAN SECURITY

Για σένα που είσαι τελειόφοιτος ή σπουδαστής ΤΕΙ/ΙΕΚ σε τμήματα Διαφήμισης, Marketing,  Διοίκησης Επιχειρήσεων και δικαιούσαι πρακτική άσκηση… για σένα χτυπάει η καμπάνα! Γιατί, η εταιρεία  Spartan Security δίνει την δυνατότητα σε τελειόφοιτους ή σπουδαστές ΤΕΙ/ΙΕΚ, να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους, βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία πρακτικής άσκησης σε συνεργασία. Για αυτό, να στείλεις αμέσως το βιογραφικό σου για τη θέση Πρακτική Άσκηση Σπουδαστών!

Υπάλληλοι Γραφείου για Στελέχωση Τηλεφωνικού Κέντρου @ PnK energy telecoms

Θεωρείς ότι είσαι και πολύ επικοινωνιακός τύπος; Έχεις άπλετη όρεξη για εργασία; Ατενίζεις το μέλλον και σκέφτεσαι τον εαυτό σου να εξελίσσεται συνεχώς επαγγελματικά; Τότε, η PnK, μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών, πρέπει να είναι αυτό που αναζητάς. Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για τη θέση Υπάλληλοι Γραφείου για Στελέχωση Τηλεφωνικού Κέντρου και… δεν θα χάσεις!

Junior Accounting Assistant @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκεται πάντα ένας καταρτισμένος λογιστής. Για αυτό και η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS ψάχνει εσένα. Εσένα που είσαι απόφοιτος του κλάδου των Οικονομικών ή της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εσένα που διαθέτεις υψηλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Εσένα που σκαμπάζεις από λογιστικά. Το ΄χεις; Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Junior Accounting Assistant

Junior Mobile – Front End Developer @ EContent Systems IKE

Η EContent Systems IKE είναι εξειδικευμένη εταιρεία δημιουργίας λογισμικού στο χώρο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Εγγράφων & Γνώσης (Επιχειρησιακά Δίκτυα ή Internet). Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα σε mobile applications και εξειδικεύεται σε τεχνολογίες Augmented και Virtual Reality – AR & VR και… τώρα ψάχνει τον επόμενο Mobile – Front End Developer που θα γίνει μέλος της απίστευτης ομάδας της! Ξεκίνα να στέλνεις τα βιογραφικά σου!

Developer @ Euroclinic of Athens

Οι συστάσεις για την Ευρωκλινική Αθηνών είναι περιττές, καθώς αποτελεί πλέον  ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Αν επιθυμείς, λοιπόν, να συμβάλεις και εσύ στο έργο της για ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας, μια θέση Developer σε περιμένει. Μην αργείς, δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου!

Υπάλληλος Παραγγελιοληψίας E-Shop @ Cream Team S.A

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών αναζητά τον επόμενο της Υπάλληλος Παραγγελιοληψίας E-Shop. Και όχι, δεν χρειάζεται να περάσεις από το casting του GNTM για να διεκδικήσεις αυτή τη θέση. Αρκεί μόνο να διαθέτεις τα βασικά όπως πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικών Επιστημών ή Logistics, επαρκείς γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και συστημάτων ERP και κάμποσα αγγλικά. Είδες πόσο εύκολο είναι; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση!

Junior Software Engineer @ OPEN SYSTEM SOLUTIONS

Η εταιρεία OPEN SYSTEM SOLUTIONS, με ειδίκευση στην ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων  λογισμικού, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της, αναζητά υποψήφιο για τη θέση Junior Software Engineer. Και, αν δηλώσεις τώρα το ενδιαφέρον σου, ίσως είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα πλαισιώσουν την ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού, θα συμμετέχουν ενεργά σε Software Development Projects και θα αναπτύξουν εφαρμογές σε περιβάλλον Java, Web, Delphi!

Digital Marketing @ Upgrade

Αν επιθυμείς να κάνεις level up στην καριέρα σου ως Digital Marketer, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις την εταιρεία Upgrade. Γιατί εκεί θα τα κάνεις όλα! Και social media content management, και performance marketing, και θα ασχοληθείς με τη χάραξη της επικοινωνιακή στρατηγικής της εταιρείας. Δήλωσε, λοιπόν, το ενδιαφέρον σου για τη θέση Digital Marketing!

Administration – Sales Manager @ ACTION CONSTRUCTING

Εσύ, ναι εσύ που πραγματοποιείς τώρα τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στον κλάδο των πωλήσεων και αναζητάς απεγνωσμένα να ενταχθείς σε μια ομάδα μέσα από την οποία θα αποκτήσεις τα κατάλληλα πωλησιακά skills και θα μπορέσεις να εξελιχθείς τόσο προσωπικά όσο και οικονομικά. Ναι, εσύ πρέπει να δηλώσεις τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση Sales Manager της εταιρείας  ACTION CONSTRUCTING! 

iOS Developer @ Upgrade

iOS Developer… Είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot επαγγέλματα του μέλλοντος και η εταιρεία Upgrade είναι με απόλυτη βεβαιότητα η κατάλληλη για να εξελίξεις την επαγγελματική σου καριέρα σε αυτόν τον κλάδο. Αν διαθέτεις επαρκείς γνώσεις Swift, Xcode, iOS SDK και Apple Frameworks,SQL, Git,  XML, JSON, REST, δήλωσε το ενδιαφέρον σου για τη θέση iOS Developer και θα μας θυμηθείς!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Share this with your friends