‘’ Χριστούγεννα, χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς εσένα’’ τραγουδάει το αγαπημένο μας Δεσποινάκι. ‘’Χριστούγεννα, χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς την καριέρα που σου ταιριάζει’’ συμπληρώνουμε εμείς! 

Βέβαια, το ξέρουμε… Ανάμεσα σε τόσο παρτάρισμα, χαρά και κουραμπιέδες που να έχεις το μυαλό; Αλλά σου υπενθυμίζουμε ότι ο Ιανουάριος είναι ο καλύτερος μήνας για να αίτηθείς για την επόμενή σου εργασία!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Επόμενη στάση, Θεσσαλονίκη! Ξεκίνα την καριέρα σου κοντά μας! @ Teleperformance Greece

Είσαι από Θεσσαλονίκη κι έχεις κουραστεί να ακούς συνέχεια το debate καλαμάκι-σουβλάκι, φέτα-τυρί και τα ανέκδοτα για το μετρό; Στείλε την αίτησή σου τώρα, γιατί με τους πελάτες της Teleperformance Greece δεν πρόκειται να το διαπραγματευτείς ποτέ!H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πρόσφατα ως «Best Working Place» και ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερό της κεφάλαιο είναι οι άνθρωποί της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους.  

Quality Assurance Automation Engineer @ OPAP Group

Άλλο ένα ΤΖΑΚ ΠΟΤ σημειώνεται αυτή την εβδομάδα στις θέσεις εργασίας του CollegeLink! Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και μεταξύ των πιο αναγνωρισμένων στον τομέα της στον κόσμο, σε προκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση για τη θέση Quality Assurance Automation Engineer. Ο τυχερός υποψήφιος θα κερδίσει την ευκαιρία να συνεργαστεί σε ένα σύγχρονο και πολυβραβευμένο περιβάλλον εργασίας παρέα με άτομα γεμάτα κέφι, πάθος και δημιουργικότητα, ιδιωτική κάλυψη υγείας και ανταγωνιστικό πακέτο απολαβών. Οι κληρώσεις της θέσεις πραγματοποιούνται καθημερινά για αυτό στείλε την αίτησή σου τώρα!

Γίνε Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @ Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.  Μα πάνω από όλα, αφού οι άνθρωποί της είναι η δύναμή της, προσφέρει άμεσα ευκαιρίες 8ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Πρακτική Άσκηση τελειοφοίτων ΤΕΙ/ΙΕΚ @ PLEGMANET

Είσαι τελειόφοιτος ΤΕΙ ή ΙΕΚ; Η εταιρεία PlegmaNet συνεχίζοντας τη δράση της στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας, προσφέρει τη δυνατότητα σε τελειόφοιτους ΤΕΙ/ΙΕΚ να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας. Το πρόγραμμα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης στην εταιρεία  απευθύνεται σε τελειόφοιτους ΤΕΙ/ΙΕΚ σχολών Διοίκησης και Οικονομίας, Λογιστικής και Πληροφορικής. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Senior Software Engineer (full-stack) @ Dis-Dynamic Integrated Solutions SA

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και έχεις εξαιρετικές ικανότητες στην επίλυση προβλημάτων; Η εταιρεία Dis-Dynamic Integrated Solutions Α.Ε. σε αναζητά για τη θέση Senior Software Engineer (full-stack). Όντας ένας προγραμματιστής full-stack για το DIS, αναμένεται να συμμετέχεις στο σχεδιασμό, τη δημιουργία και την υποστήριξη λογισμικών υψηλής ποιότητας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Front Office Agent @ White Pearl Villas

Λέγεται ότι τη Σαντορίνη όσοι την αγάπησαν την αγάπησαν για πάντα! Και αυτό ακριβώς το vibe θέλει και το ξενοδοχείο White Pearl Villas να μεταδώσει ο επόμενος του Front Office Agent! Αν, λοιπόν, έχεις εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, εξαιρετική γνώση αγγλικών, οργανωτικές δεξιότητες και πάνω από όλα εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες στείλε την αίτησή σου τώρα!

Sales Assistant @ KARIDA-1912

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs έλεγε ότι η τα υποδήματα δεν σημαίνουν τίποτα μέχρι κάποιος να ζήσει μέσα σε αυτά. Η εταιρεία KARIDA 1912 – Fratelli Karida έρχεται και συμπληρώνει ότι τα υποδήματά και τα αξεσουάρ του δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποί του. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση ταλαντούχων ανθρώπων που ενδιαφέρονται και συμβάλλουν στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας, αρκεί να είναι εφοδιασμένοι με πάθος, προθυμία, δημιουργικότητα και πνεύμα ομαδικότητας. Συμφωνείς; Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Internship in Computer Science @ Chemical Safety

Εσύ που βρίσκεσαι στο τελευταίο έτος σπουδών σου ή αποφοίτησες από τμήμα Πληροφορικής. Εσύ που έχεις εφοδιαστεί με την απαραίτητη τεχνική γνώση και αναζητάς την πρακτική. Εσύ είσαι που θα στείλεις τώρα την αίτησή σου στην εταιρεία Chemical Safety για τη θέση πρακτικής άσκησης Internship in Computer Science!

Υπάλληλος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων @ Troulis Royal Collection

Απολαμβάνεις τα καλοκαίρια σου στην Κρήτη; Δεν την έχεις επισκεφθεί ποτέ και θέλεις να πάρεις μια γεύση από το κρητικό καλοκαίρι; Αν η απάντησή σου είναι ναι σε μία από τις δύο ερωτήσεις και έχεις πτυχίο στα τουριστικά, καλή γνώση της αγγλικής, γερμανικής και γαλλικής γλώσσας, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4* ή 5*, καθώς και εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες τότε δεν μένει τίποτα άλλο από το να στείλεις την αίτησή σου τώρα για τη θέση του υπαλλήλου στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ξενοδοχείου Troulis Royal Collection στο Ρέθυμνο! 

ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ @ ENKO KOKKINAKI BROSS OE

Η εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού καθώς και φωτιστικών ΕΝΚΟ επιθυμεί να προσλάβει Πωλητή/τρια για τα Καταστήματα Ηρακλείου & Μαλίων. Απαραίτητα προσόντα είναι προϋπηρεσία σε πωλήσεις  γνώσεις Η/Υ, κατοχή διπλώματος οδήγησης και επικοινωνιακές ικανότητες. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!