Λέγεται ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή ξεκινούν με μικρά βήματα. Ερχόμαστε, λοιπόν, εμείς και σε ρωτάμε, μήπως μια απλή ματιά σε αυτές και πολλές άλλες θέσεις εργασίας του CollegeLink μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας συναρπαστικής επαγγελματικής καριέρας για σένα; 

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Work hard, party hard! Join the Multilingual Fiesta! @ Teleperformance Greece

Η εργασία σε μια πολυεθνική εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στόχους σου; Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον; Καιρός να προσθέσεις την  Teleperformance Greece στη λίστα των επιλογών σου, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πάλι το 2017 ως «Best Working Place» και έχοντας πρόσφατα βραβευτεί ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”.  Απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Στελέχη Εξυπηρέτησης Εισερχόμενων Κλήσεων Πελατών Τραπεζικών Προϊόντων @ Mellon Group of Companies

When life gives you lemons, you can make mellons. Ή σε ελεύθερη μετάφραση μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας Mellon Group of Companies.Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση πελατών τραπεζικών προϊόντων μεγάλου Τραπεζικού Οργανισμού με στόχο την επίλυση λειτουργικών και άλλων θεμάτων, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα πληροφορίας και επικοινωνίας. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Junior Graphic Designer @ CELESTINO

Το στυλ έχει να κάνει με το εκφράζεις τη μοναδικότητά σου ελεύθερα και με θάρρος… ή απλά με το να τη σχεδιάζεις! Για αυτό και η εταιρεία CELESTINO, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης, αναζητά έναν δημιουργικό Junior Graphic Designer με σύγχρονες γνώσεις, για μόνιμη απασχόληση στο σχεδιαστικό τμήμα. Αν θες να γίνεις μέλος της ομάδας της, κάνε την αίτησή σου τώρα!

Τεχνικός Υποστήριξης Τμήματος F&B @ Eurotel Hospitality

Ο Όμιλος EUROTEL, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης.  Η Eurotel Hospitality S.A., ORACLE Gold Partner σε προϊόντα ORACLE HOSPITALITY, εταιρεία λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας για επιχειρήσεις και ξενοδοχεία, αναζητά άτομο για την στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης Food & Beverage. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Social Media Specialist @ Health Marketing

Τί με είπε η άλλη; Σωστά στα είπε αγαπητέ μου Θεσσαλονικιέ! Η εταιρεία Health Marketing με έδρα τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στον χώρο του ιατρικού marketing αναζητά Social Media Specialist, με εξειδίκευση στο copywriting. Ρίξε μια ματιά εδώ αφού!

WEB DEVELOPER (WORDPRESS) @ SEEDERS IKE

Η δημιουργία κάθε ιστοσελίδας μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η διαμόρφωσή της απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες. Και αυτές τις δεξιότητες αναζητά και η εταιρεία SEEDERS στον υποψήφιο που θα στείλει την αίτησή του για τη θέση WEB DEVELOPER. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Μηχανολόγος παραγωγής @ Aluminox

Η εταιρεία Aluminox αναζητά υποψηφίους για τη θέση Μηχανολόγος Παραγωγής. Εκείνος θα απασχοληθεί στην ομάδα λειτουργίας της παραγωγής και θα αναφέρεται στον Υπεύθυνο παραγωγής. Ο κύριος ρόλος του θα είναι η ενασχόληση του με τυποποιημένα προϊόντα της παραγωγής και η παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

PRODUCTION ENGINEER @ Crystal SA Freezers and Coolers

Είσαι αρκετά cool ώστε να εργαστείς στην εταιρεία Crystal SA Freezers and Coolers; Αν διαθέτεις τις βασικές γνώσεις του σχεδιαστικού προγράμματος Solidworks, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και μπορείς να χειριστείς άψογα MS Office τότε σίγουρα είσαι και cooler και freezer! Διάβασε περισσότερα για τη θέση PRODUCTION ENGINEER εδώ!

Εκπρόσωπος πωλήσεων @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική αναζητά εκπρόσωπο πωλήσεων. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Marketing Department Assistant @ Akoustika Medica

Δούλεψε για έναν σκοπό, όχι για το χειροκρότημα. Ζήσε τη ζωή για να εκφράζεσαι, όχι για να εντυπωσιάζεις. Βοήθα τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν με την ακοή που έχουν και στείλε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Akoustika Medica για τη θέση στο τμήμα μάρκετινγκ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!