Σήμερα φρόντισε μαζί με τα ‘’ Χρόνια Πολλά ‘’ που θα πεις στον Φώτη, τη Φανή, τη Φωτεινή να δώσεις και μια έτσι πιο φωτεινή ευκαιρία στην επαγγελματική σου καριέρα! Τσέκαρε αυτές τις 10 και πολλές ακόμη θέσεις εργασίας στο CollegeLink! 

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Βαρέθηκαν να σε ακούν οι φίλοι σου; Mίλα σε κάποιον που ενδιαφέρεται! @ Teleperformance Greece

Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και συχνά «κατηγορείσαι» από τους φίλους σου για αυτό; Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην Teleperformance! H Teleperformance Greece αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί ως «Best Working Place» και ως “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερο κεφάλαιο της Teleperformance Greece είναι οι άνθρωποι της, καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και γνωρίζει πως να τους επιβραβεύει καθημερινά. Πώς σου ακούγονται όλα αυτά; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Γίνε εθελοντής στο .Net Web Development Academy @ CollegeLink

Είσαι Web Developer και αναζητάς ενεργά εργασία; Άκου τι έχουμε για σένα! Για μια ακόμη χρονιά, έρχεται ανανεωμένο και για δύο ολόκληρες εβδομάδες το Web Development (.NET) Academy που στοχεύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. Και αυτή τη φορά σου δίνουμε την ευκαιρία να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετέχοντας και ως εθελοντής. Are you ready to code; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Digital Marketing Specialist @ Sleed

Έχεις ακουστά την εταιρεία Sleed; Πρόκειται για ένα digital marketing agency με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του performance marketing και του e-commerce. Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων βρίσκεται στους πυλώνες της, καθώς αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της,αλλά και εργαζόμενό της μοναδικά. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν να είσαι ο επόμενος μοναδικός Digital Marketing Specialist αυτή της φανταστικής ομάδας; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Web Developer (PHP) @ Readnet Publications

Όταν η μαγεία, η τεχνολογία και η κοινωνική προσφορά συναντιούνται, δημιουργούνται εταιρείες όπως η Readnet Publications. Καθώς συνδυάζοντας την εκπαίδευση και την τεχνολογία, αποστολή της είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών και όλων των οικογενειών στη διεύρυνση των γνώσεών τους στον τομέα της ειδικής αγωγής. Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να συμμετέχεις στο έργο της, διάβασε περισσότερα εδώ για τη θέση Web Developer!

eCommerce – Digital Marketing @ GAVRILIS GROUP S.A.

Ακούς τους όρους e-commerce και digital marketing και η καρδιά σου χτυπάει δυνατά; Ενθουσιάζεσαι με το να ανακαλύπτεις τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών; Αν η απάντησή σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι ένα μεγάλο και φωναχτό ναι, τότε συνεχίζουμε… Η ομάδα της εταιρείας GAVRILIS GROUP σε ψάχνει! Ρίξε τώρα μια ματιά εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Receptionist @ Nature Eco Residences Santorini 

Λίγο Σαντορίνη, μια όαση αρμονίας και μια ανοιχτή θέση εργασίας Receptionist στο ξενοδοχείο Nature Eco Residences Santorini! Αν διαθέτεις προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, γνώσεις Η/Υ και ομαδικό πνεύμα τότε μη διστάσεις! Στείλε την αίτησή σου τώρα! 

PHP developer @ RoadCube Inc

Εμείς ρωτήσαμε την εταιρεία RoadCube Inc τι χρειάζεται ένας backend developer για να κωδικοποιήσει και να αποκωδικοποιήσει τα άλυτα αυτού του κώδικα; Και η εταιρεία RoadCube Inc απαντά φιλικό περιβάλλον, δυνατή ομάδα και γιόγκα κάθε Δευτέρα πρωί για καλό ξεκίνημα της εβδομάδας. Ναι, καλά άκουσες. Γιόγκα! Διάβασε εδώ τι μένει να κάνεις για να βρεις το inner peace σου!

Facility Services Coordinator @ Manifest Services

Αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα για την επαγγελματική σου καριέρα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία; Λοιπόν, η Manifest Services σε ψάχνει για τη θέση Facility Services Coordinator! Ανάμεσα στα καθήκοντα της θέσης είναι ο έλεγχος και η φροντίδα του περιβάλλοντος εργασίας, η διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων και η συνεχής επικοινωνία. Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα προσόντα και τις οικονομικές απολαβές κάνε το κλικ σου εδώ!

Machine Learning Scientist @ Inlecom Innovation

Η εταιρεία INLECOM που εξειδικεύεται στην καινοτομία με γνώμονα την έρευνα, με γραφεία στην Αθήνα (GR), στις Βρυξέλλες (ΒΕ) και στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) δίνει άμεσα την ευκαιρία σε έναν νέο να ενταχθεί στην ομάδα της και να κατακτήσει τη θέση Machine Learning Scientist. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!