Είσαι σε φάση αναζήτησης της πρώτης σου δουλειάς ή σκέφτεσαι σιγά σιγά να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα; Τότε, είμαστε και εμείς στην ευχάριστη θέση να σου παρουσιάσουμε 10 νέες θέσεις εργασίας. Και, αν δε σου φτάνουν κάνε και μια αναζήτηση στην πλατφόρμα μας!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Data Entry Operator @ Spitishop

Για σένα που χειρίζεσαι άψογα τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το internet. Για σένα που διαθέτεις γνώσεις στο εμπορικό πρόγραμμα SoftOne και στη φωτογραφία. Ναι, για σένα που σε χαρακτηρίζει η παρατηρητικότητα και η έμφαση στη λεπτομέρεια το Spitishop σου ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να γίνει μέλος της ομάδας του. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Data Entry Operator και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Electrical engineer @ ZEPHIROS

Εσύ, τι ξέρεις από ηλεκτρικά; Γιατί, αν έχεις βασικές γνώσεις από μπαταρίες, αντιστροφέους, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και προγραμματισμο… μπορείς να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ZEPHIROS για τη θέση Electrical engineer και… να αλλάξεις τα φώτα στην καριέρα σου!

Junior Java Android Developer @ Mellon Group of Companies

Τι γνωρίζεις για τον όμιλο Mellon Group of Companies; Είτε γνωρίζεις πολλά είτε όχι, αυτό που σου προτείνουμε να συγκρατήσεις είναι ότι πρόκειται για μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της τεχνολογίας με γραφεία στην κεντρική, νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Και φυσικά, το ότι αυτή την περίοδο αναζητά αυτόν που θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών, υπηρεσιών και λειτουργικότητας που σχετίζονται με πληρωμές. Τι λές; Θα είσαι εσύ ο επόμενός της Junior Java Android Developer;

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι. @ FAGE GREECE S.A

Τα προϊόντα της, σίγουρα, σε έχουν αναθρέψει… Και τώρα, ήρθε η ώρα που η FAGE GREECE S.A θα αναθρέψει και την καριέρα σου με τις θέσεις εργασίας που προσφέρει. Γιατί, αν διαθέτεις πτυχίο Τ.Ε.Ι Μηχανολόγου Μηχανικού, γνώση σχεδίασης και κατανόησης μηχανολογικού σχεδίου, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες, η θέση Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι. σε περιμένει! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Πωλητές/τριες @ R.V.U. DISTRIBUTION SA

Μπορεί να μη γνωρίζουμε απόλυτα ποιές είναι οι τάσεις στην μόδα για άνοιξη – καλοκαίρι 2020, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ότι η επόμενη τάση της εταιρείας R.V.U. DISTRIBUTION SA μπορεί να είσαι εσύ! Γιατί, αναζητά άμεσα Πωλητές/τριες για τα καταστήματα της εντός του MC ARTUR GLEN (ΣΠΑΤΑ) ΚΑΙ SANI RESORT (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ) & ΑΘΗΝΑ.

Στέλεχος Υποστήριξης και Εγκαταστάσεων @ iQom

Η iQom έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά στις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού Λιανικού Εμπορίου. Επιπλέον, διαθέτει μια ανοιχτή θέση Στέλεχος Υποστήριξης και Εγκαταστάσεων για σένα, οπότε καλό θα ήταν να στείλεις τώρα το βιογραφικό σου!

Αναλυτής Προγραμματιστής @ iQom

…Και επειδή μια ευκαιρία εργασίας στην εταιρεία iQom δεν είναι ποτέ αρκετή… Αν είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής, καλή γνώση Visual Studio/C# .Net, εμπειρία σε Βάσεις Δεδομένων και διαθέτεις και κάποια παραπάνω προσόντα μπορείς να διεκδικήσεις και τη θέση Αναλυτής Προγραμματιστής. Για αυτό, τρέξε να διαβάσεις περισσότερα και στείλε το βιογραφικό σου!

Architect @ Panos Petridis interior design

Σταμάτα να είσαι ΄μόνο ο αρχιτέκτονας των προσωπικών σου εμπειριών και γίνε ο αρχιτέκτονας που αναζητά το αρχιτεκτονικό γραφείο Panos Petridis interior design! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Architect του γραφείου και στείλε άμεσα το portfolio σου μαζί με το βιογραφικό σου!

Systems Engineer @ Pylones Hellas S.A.

Μήπως θέλεις να γίνεις και εσύ ένας από τους πυλώνες της δυναμικής και ταχέως αναπτυσσόμενης ομάδας της εταιρείας Pylones Hellas S.A.; Τώρα, έχοντας πτυχίο του κλάδου της Πληροφορικής, γνώσεις σε Windows Server, Active Directory, Exchange Server, Citrix και αρκετή όρεξη να μαθαίνεις συνεχώς νέες τεχνολογίες, μπορείς να διεκδικήσεις τη θέση .Systems Engineer. Ψήνεσαι;

Mid-Senior Full Stack Developer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Mid-Senior Full Stack Developer!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;