10 νέες θέσεις στον κλάδο της μηχανολογίας & κατασκευής!

By Collegelink Team

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών σου χρόνων ήταν ο Μπομπ ο μάστορας; Αυτό το άρθρο σε αφορά γιατί σου φέρνει 10 θέσεις στον κλάδο της μηχανολογίας και κατασκευής!


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Process Technician (Temporary position) @Papastratos

Η Παπαστράτος, με πληθώρα βραβείων για το εργασιακό του περιβάλλον και τις πρακτικές που ακολουθεί για την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του, αναζητά Process Technician. Στη θέση αυτή θα έχεις την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να επιβλέπεις και να χειρίζεσαι τα εργαλεία παραγωγής στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Παπαστράτος. Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως η θέση Process Technician (Temporary position) @Papastratos μπορεί να γίνει δική σου; Κάνε το πρώτο βήμα κάνοντας apply!

Χειριστής Γραμμής Παραγωγής @Mediform

Θέλεις να εργαστείς σε μια εταιρεία με αξιοσημείωτη ιστορία στην παγκόσμια αγορά; Συγκεκριμένα σε ενδιαφέρει να γίνεις μέρος της παραγωγικής διαδικασία και να συμβάλλεις στην βελτιστοποίησή της; Τότε μάλλον αυτό που ψάχνεις είναι η Mediform και η θέση Χειριστής Γραμμής Παραγωγής @Mediform, μην χρονοτριβείς! Στείλε την αίτησή σου σήμερα.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός @DIMKAT Construction

Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με φωτοβολταϊκά συστήματα; Έχεις δίπλωμα μηχανικού και θες να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που σου προσφέρει συνεχή εκπαίδευση; Τότε ψάχνεις την DIMKAT Construction. Δες πως θα γίνεις Ηλεκτρολόγος Μηχανικός @DIMKAT Construction και στείλε την αίτησή σου σήμερα!

Μηχανολόγος Μηχανικός για απογευματινή βάρδια @Cool Dynamic

Είσαι μηχανολόγος μηχανικός και θες να κάνεις το next step στην καριέρα σου; Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι και από τα αγαπημένα σου αθλήματα; Πόσο cool θα ήταν να δουλεύεις στην Cool Dynamic; Πάρα πολύ, σωστά; Ε λοιπόν ερχόμαστε να σου πούμε πως το τμήμα προσφορών του τεχνικού τμήματος έχει ένα opening που μάλλον σε ενδιαφέρει! Βρες περισσότερα για την θέση Μηχανολόγος Μηχανικός για απογευματινή βάρδια @Cool Dynamic και στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα!

Software QA Engineer (on behalf of our client) @CollegeLink

Σου αρέσει να είναι όλα στην εντέλεια και φροντίζεις γι’αυτό κάνοντας quality check με οποιαδήποτε διαθέσιμα εργαλεία; Το ηλεκτρονικό εμπόριο ανήκει στα ενδιαφέροντα σου; Για μισό λεπτό, νομίζουμε πως έχουμε την κατάλληλη θέση για εσένα! Αν θες να γίνεις μέλος μιας ταχέως αναπτυσσόμενης ομάδας που εργάζεται στο περιβάλλον μιας startup εταιρείας πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις την θέση Software QA Engineer (on behalf of our client) @CollegeLink. Διάβασε τα προαπαιτούμενα και τις αρμοδιότητες και στείλε μας το βιογραφικό σου.

Quality Engineer @Green Panda

΄Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει σε ένα κινητό τηλέφωνο όταν χαλάει, σπάει ή απλά αποφασίζουμε να το αντικαταστήσουμε; Θα σου πούμε εμείς! Καταλήγει ξεχασμένο να σκονίζεται σε ένα συρτάρι, χάνοντας πια την χρησιμότητα του. Η Green Panda έρχεται να αλλάξει αυτά τα δεδομένα αποδεικνύοντας πως ο κύκλος ζωής ενός κινητού δεν τελειώνει εκεί. Αν θες να βοηθήσεις ένα κινητό να ξεφύγει από την υπαρξιακή του κρίση διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, είσαι τυχερ@. Είναι ανοιχτή η θέση Quality Engineer @Green Panda. Τι κάνεις ακόμα εδώ;

IT Engineer @Superbo

Είναι το IT η μεγάλη σου αγάπη; Αναζητάς, για τον οποιοδήποτε λόγο, μια εργασία σε αυτόν τον τομέα αλλά στην οποία θα μπορείς να εργάζεσαι remote; Η Superbo είναι εδώ για εσένα με μια θέση IT Engineer! Αν σου αρέσει να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι διαφόρων ειδών συστήματα και προγράμματα όπως για παράδειγμα Centos/Ubuntu systems ή Azure Cloud μην αργείς, διάβασε περισσότερα και κάνε γίνε @ επόμεν@ IT Engineer @Superbo.

Τεχνικός Δικτύων-UPS @professional services

Οι σπουδές σου είναι τεχνικής φύσεως; Ναι ε; Μήπως αναζητάς εργασία στον κλάδο των συστημάτων τηλεπικοινωνιακών δικτύων και UPS συστημάτων; Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν και άνοιξε μια θέση στην professional services ακριβώς όπως την θέλεις! Διάβασε περισσότερα εδώ για την θέση Τεχνικού Δικτύων και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Μηχανικός Παραγωγής @Papadatos SA

Έχεις τα leadership skills που χρειάζονται ώστε να διαχειριστείς μια ομάδα αποδοτικά; Είσαι μηχανικός και σε συναρπάζει να αναλαμβάνεις ευθύνες; Τι θα έλεγες αν η Papadatos SA προσφέρει μια θέση στην οποία, μεταξύ άλλων, υπεύθυν@ για την παραγωγική διαδικασία from A to Z; Μην στα πούμε όλα εμείς! Διάβασε περισσότερα και γίνε Μηχανικός Παραγωγής @Papadatos SA σήμερα!

Πολιτικός ή Τοπογράφος Μηχανικός @AKMON ENERGEIAKI ATE

Είσαι πολιτικός μηχανικός ή τοπογράφος; Μένεις στην Αλεξανδρούπολη ή ανυπομονείς να μετακομίσεις εκεί; Θα σε ενδιέφερε να εργαστείς σε μια κατασκευαστική επιχείρηση, ηγέτιδα στον χώρο της, που απασχολείται κυρίως με την κατασκευή δημόσιων έργων; Αν οι απαντήσεις σου στα παραπάνω ήταν θετικές, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Δες τις λεπτομέρειες εδώ και στείλε την αίτησή σου.

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;