10 θέσεις εργασίας σχετικές με το marketing!

By Collegelink Team

Κάτι μας λέει πως φέτος ο Άγιος Βασίλης έρχεται με δώρα, θέσεις εργασίας στο marketing! Διάβασε παρακάτω και, αν ήσουν καλό παιδί το 2021, μπορεί μια από τις 10 θέσεις να γίνει δική σου.


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Digital Campaign Manager (on behalf of our client) @CollegeLink

Είσαι απ’ αυτ@ που θέλουν να έχουν τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια ενός project; Τι project θα μπορούσε να είναι αυτό; Αν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό είναι μια καμπάνια για τα social media, έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση να σου κάνουμε! Θα ήθελες να δουλέψεις ως Digital Campaign Manager (on behalf of our client) @CollegeLink σε μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του commerce; Αν απάντησες ναι, κάνε την αίτησή σου και τα λέμε στη συνέντευξη.

Performance Marketing Specialist @Sleed

Θέλεις να δουλέψεις σε μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία και στρατηγικούς συνεργάτες στον τομέα του Digital Marketing; Είσαι της άποψης ότι η αποδοτικότητα μετριέται καλύτερα σε τακτοποιημένα excel και σου αρέσει να ψάχνεις τρόπους για να την αυξήσεις; Αυτό όμως που πραγματικά θες είναι να μπορείς να φέρεις το σκυλάκι σου στο γραφείο οποιαδήποτε μέρα ή να παίζεις ping pong με τους συναδέλφους σου στα διαλείμματα; Για ρίξε μια ματιά στην θέση Performance Marketing Specialist @Sleed γιατί κάτι μας λέει πως είναι η τυχερή σου μέρα!

Digital Marketing Executive @Logodiatrofis

Είσαι απόφοιτ@ marketing ή σχετικού τμήματος; Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο κομμάτι του αντικειμένου σου αρέσει περισσότερο; Ε, σου έχουμε λύση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια θέση που θα σου προσφέρει την ευκαιρία να ασχοληθείς με διαφορετικά κομμάτια του marketing στην καθημερινότητά σου! Διάβασε αναλυτικά τις αρμοδιότητες και στείλε την αίτησή σου ώστε να γίνεις @ επόμεν@ Digital Marketing Executive @Logodiatrofis.

Digital Marketing Specialist @BENATURAL

Πώς θα σου ακουγόταν αν σου λέγαμε ότι έχεις την ευκαιρία να είσαι leader της online παρουσίας της εταιρείας BENATURAL; Να είσαι δηλαδή υπεύθυν@, μεταξύ άλλων, για την δημιουργία και εφαρμογή εκστρατειών social media και τον σχεδιασμό διαφημίσεων; Αν καταφέραμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον σου κάνε κλικ στον σύνδεσμο της θέσης και BETHENEXT Digital Marketing Specialist @BENATURAL.

Digital Account Manager @Lazaridis Hospitality Marketing

Βγήκε η δεύτερη σεζόν του Emily in Paris και ζήλεψες; Θες να δουλέψεις για ένα marketing agency και να διαχειρίζεσαι πελάτες από τον κλάδο του luxury hospitality; Έχεις μήπως ήδη σχετική εμπειρία; Αν απάντησες ναι στα παραπάνω, μια θέση εργασίας στην Θεσσαλονίκη σε περιμένει! Διάβασε τις λεπτομέρειες, ακολούθα τις οδηγίες και γίνε Digital Account Manager @Lazaridis Hospitality Marketing!

Digital Account Manager @Sleed

Έχεις αποφασίσει ότι το marketing είναι το πάθος σου αλλά σε ενδιαφέρει και η τεχνολογία; Θέλεις να δουλέψεις σε μια δυναμική ομάδα που επιδιώκει την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξή της; Ε, άρα θες να γίνεις sleeder! Για καλή σου τύχη η Sleed έχει ανοιχτή θέση στη θέση Digital Account Manager. Πρακτικά στη θέση αυτή, θα διαχειρίζεσαι τα portfolio συγκεκριμένων πελατών σε συνεργασία με την ομάδα σου. Είσαι αρκετά motivated ώστε να κάνεις την ομάδα σου ξεφτέρια που θα ξεχωρίζουν; Μην χάνεις χρόνο! Διάβασε τις αρμοδιότητες και τις προϋποθέσεις εδώ και γίνε sleeder!

Digital Marketing Specialist @Doryssa Hotels & Resorts

Πηγαίνοντας διακοπές βγάζεις άπειρες φωτογραφίες από τα ξενοδοχεία που μένεις; Τόσες που σου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα έπρεπε να σε προσλάβουν για την προώθηση; Η Doryssa Hotels & Resorts πιθανόν να το κάνει. Τι θα πρέπει να κάνεις; Μεταξύ άλλων, θα δημιουργείς περιεχόμενο και θα διασφαλίζεις σε συνεργασία με την υπόλοιπη creative team ότι αυτό ακολουθεί το brand identity. Είσαι έτοιμ@ για ένα challenge, που μπορεί και να σε βγάλει στη Σάμο, who knows? Βρες περισσότερα για το τι σημαίνει να είσαι Digital Marketing Specialist @Doryssa Hotels & Resorts και στείλε την αίτησή σου!

Social Media Marketer/Specialist @NIKOLAOS NIKOU & CO EE

Είσαι απ αυτούς που έχουν λογαριασμό σε όλες τις πλατφόρμες social media και ξέρουν να τις χειρίζονται άψογα; Σου αρέσει η δημιουργία περιεχομένου και θεωρείς τον εαυτό σου ένα ακατέργαστο διαμάντι που περιμένει να λάμψει ως influencer; Έχουμε την κατάλληλη δουλειά για εσένα! Η nngroup ψάχνει τ@ν προσωπικ@ της influencer που θα ασχολείται με το κομμάτι του marketing γενικότερα αλλά και συγκεκριμένα του social media marketing! Διάβασε εδώ τι πρέπει να έχει @ Social Media Marketer/Specialist @NIKOLAOS NIKOU & CO EE και στείλε το βιογραφικό σου!

Digital Marketing Specialist @HAM Systems

Ψάχνεις δικαιολογία να πας ή να μείνεις στη Θεσσαλονίκη για δουλειά; Είσαι απόφοιτος marketing (ή αντίστοιχου αντικειμένου) και έχεις σχετική εμπειρία στον κλάδο; Δεν θα το πιστέψεις, η τύχη σου HAMογέλασε μιας και η HAM Systems έχει ανοιχτή θέση εργασίας! Όπως μάλλον φαντάζεσαι ως Digital Marketing Specialist @HAM Systems θα ασχολείσαι με εκστρατείες digital marketing -από την ιδέα μέχρι την εφαρμογή και τη μέτρηση αποτελεσμάτων. Για να δεις με τι άλλο θα ασχολείσαι και να κάνεις την αίτηση σου ακολούθησε τον σύνδεσμο τώρα!

Graphic designer @MyLingoKids

Μήπως διοχετεύεις τη δημιουργικότητά σου σχεδιάζοντας ιστοσελίδες; Γνώμονάς σου είναι η ευκολία χρήσης αυτών των ιστοσελίδων; Τέλεια λοιπόν! Ήρθε η στιγμή να αφήσεις τη φαντασία σου να συναντηθεί με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και να δημιουργήσεις μαζί με την MyLingoKids κάνοντας join στην ομάδα της ως Graphic designer @MyLingoKids. Καλέ, ακόμα εδώ είσαι; Πήγαινε γρήγορα στην πλατφόρμα του Collegelink και στείλε το βιογραφικό σου!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;