10 θέσεις σχετικές με μηχανολογία & κατασκευή!

By Collegelink Team

Ψάχνεις να κάνεις το next step στην καριέρα σου; Εδώ σου έχουμε 10 θέσεις εργασίας ειδικά για σένα που είσαι μηχανικός.


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Salesforce Developer @Deloitte

Θες να εργαστείς σε μια ομάδα που είναι leader στην τεχνολογική ανάπτυξη και παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες προσανατολισμένες στο νέο περιβάλλον Cloud; Αν δεν ξέρεις ήδη ποια είναι η Deloitte ήρθε η ώρα να την γνωρίσει και να σε γνωρίσει και εκείνη! Η πλατφόρμα salesforce θα γίνει το νέο σου παιχνίδι, μιας και ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς σου θα αφορά την καλύτερη δυνατή προσαρμογή και ανάπτυξη της πλατφόρμας για τις ανάγκες του πελάτη. Δες περισσότερα και γίνε Salesforce Developer @Deloitte, δουλεύοντας σε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας!

Production Operator (Temporary Position) @Papastratos

Θέλεις να δουλέψεις σε μια εταιρεία που δεν φοβάται να πάρει ρίσκα; Η Παπαστράτος αναζητά production operator για να εργαστεί στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της. Στην θέση αυτή θα έχεις ενεργό ρόλο στην παραγωγική διαδικασία των smoke free προϊόντων της εταιρείας. Διάβασε τα day to day tasks για την θέση Production Operator (Temporary Position) @Papastratos και κάνε την αίτηση σου σήμερα.

Electrical Engineer @TWI Hellas

Είσαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με μικρή εμπειρία; Όταν ήσουν μικρ@ οι αγαπημένες σου ταινίες ήταν επιστημονικής φαντασίας με robot; Μεγαλώνοντας κατάλαβες ότι το όνειρο σου είναι να δουλέψεις στον τομέα της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης; Να σου γνωρίσουμε την TWI Hellas η οποία ενδεχομένως να σε ψάχνει μιας και ψάχνει Electrical Engineer @TWI Hellas ώστε να στελεχώσει περαιτέρω την ομάδα της. Δες τις αρμοδιότητες της θέσης και κάνε apply για την θέση.

Production Technician (Temporary Position ) @Papastratos

Οραματίζεσαι έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο; Το ίδιο και η Παπαστράτος, η οποία άλλαξε εντελώς το εργοστάσιο της σταματώντας να παράγει συμβατικά τσιγάρα και ξεκινώντας να παράγει θερμαινόμενες ράβδους καπνού. Αν τυχαίνει να είσαι απόφοιτ@ ΤΕΙ μηχανολογίας ή αυτοματισμών και αναζητάς εργασία, έχετε άλλο ένα κοινό με την Παπαστράτος γιατί έχει ανοιχτή θέση για Production Technician (Temporary Position ) @Papastratos. Βρες όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες και γίνε μέλος της ομάδας.

JUNIOR ENGINEER @AEGIS S.K. Financial Advisory Consulting Engineering

Είσαι μηχανικός και σε συναρπάζει ο τομέας της κτηματομεσιτικής; Η τεχνική ωρίμανση ακινήτων δεν σου ακούγεται κινέζικα; Ε τότε, βάλε καφέ να στα πω γιατί η AEGIS S.K. έχει μια θέση που μάλλον σε ενδιαφέρει! Αν σου αρέσει να συντάσσεις ενεργειακά πιστοποιητικά και τεχνικούς ελέγχους μπες εδώ και στείλε το βιογραφικό σου!

Junior Project Coordinator @Algosystems SA

Είσαι αυτό που θα έλεγε κανείς control freak; Τα timelines και deadlines είναι οι αγαπημένες σου λέξεις; Πιστεύουμε πως μια θέση junior project coordinator θα σου ταίριαζε πολύ! Αν επίσης ο κλάδος της τεχνολογίας είναι εκεί που βλέπεις την καριέρα σου να οδεύει τότε η θέση Junior Project Coordinator @Algosystems SA είναι για εσένα. Διάβασε περισσότερα για την θέση και γίνε μέρος των success stories της Algosystems SA.

Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων & Διαγωνισμών @OLYMPIOS TRADING SA

Έχεις πτυχίο μηχανικού και εμπειρία στην υποβολή προσφορών δημοσίου; Ναι; Για περίμενε μισό λεπτάκι, η ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.Ε. σου έχει μια δελεαστική πρόταση! Θα ήθελες να δουλέψεις σε μια εταιρεία ηγέτιδα στον κλάδο της σε μια θέση όπου, μεταξύ άλλων, θα ασχολείσαι με τους διαγωνισμούς που συμμετέχει η εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό; Μην χάνεις χρόνο, διάβασε όλες τις λεπτομέρειες και κάνε αίτηση για την θέση Μηχανικός Τμήματος Πωλήσεων & Διαγωνισμών @OLYMPIOS TRADING SA

Χειριστής Επίπεδης Κοπτικής @ADAM PACK FOOD PACKAGING SINGLE MEMBER SA

Έχεις εμπειρία στο χειρισμό επίπεδης κοπτικής μηχανής χαρτιού/χαρτονιού και ψάχνεις μια θέση εργασίας σε μια εταιρεία με όραμα και αξίες; Η ADAM PACK FOOD PACKAGING SINGLE MEMBER SA είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Βρες περισσότερα για την θέση Χειριστής Επίπεδης Κοπτικής @ADAM PACK FOOD PACKAGING SINGLE MEMBER SA και κάνε την αίτησή σου εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας της Collegelink.

Embedded Software Engineer @Speen

Θέλεις η μελλοντική σου δουλειά να έχει impact στην κοινωνία; Θέλεις επίσης να δουλέψεις στο περιβάλλον μιας startup εταιρείας; Νομίζουμε πως με την εταιρεία Speen τα θέλω σας ευθυγραμμίζονται! Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί η Speen με γνώμονα την πράσινη ενέργεια αναζητά Embedded Software Engineer @Speen ώστε να δημιουργήσει το μέλλον των προσωπικών μέσων μεταφοράς. Sounds like you? Στείλε το βιογραφικό σου σήμερα!

Service Technician @Oceanic Marine Services

Σου αρέσει η δουλειά σου να περιλαμβάνει πολλά ταξίδια; Θες να εργαστείς ως service technician και να παρέχεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες; Η εταιρεία Oceanic Marine Services σου προσφέρει αυτά που αναζητάς! Διάβασε τα προαπαιτούμενα για την θέση Service Technician @Oceanic Marine Services, κάνε την αίτησή σου και may the odds be with you!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;