Αναζητάς θέση εργασίας μερικής ή πλήρης απασχόλησης ή ξεκινάς τώρα την καριέρα σου και θες να κάνεις την πρακτική σου; Ψάχνεις για έναν δωρεάν, γρήγορο και εύκολο τρόπο αναζήτησης; Θες να ενημερώνεσαι άμεσα για νέες θέσεις στην ελληνική αγορά εργασίας; Σε ενδιαφέρει να καλύψεις τις επιθυμίες και ανάγκες σου μέσω εύρεσης της πρώτης σου δουλειάς; Θες να λαμβάνεις συμβουλές για οτιδήποτε σε απασχολεί στον εργασιακό τομέα και το πρώτο σου ξεκίνημα; 

Βρες, λοιπόν, όλες τις νέες entry-level θέσεις εργασίας μόνο στο CollegeLink! Πάνω από 700 εταιρείες εμπιστεύονται το CollegeLink για την εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου! Δεν θες να λείπεις από αυτή την κοινότητα!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ!

Data management and call center executive @ROTA

Η ROTA ΑΕ, ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα, διοργανώνει κλαδικές εκθέσεις, εκθέσεις κοινού, συνέδρια και εκδηλώσεις ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες πλήθους αγορών, με ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει από είδη σπιτιού έως και συστήματα αλουμινίου. Διαχειρίζεται το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, το METROPOLITAN EXPO, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του οποίου φιλοξενούνται με αξιώσεις διεθνείς εκθέσεις αναγνωρισμένου κύρους και εύρος εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων. Γίνε ο επόμενος Data management and call center executive και απογείωσε την καριέρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Development – Πρακτική Άσκηση @Centiva Software Solutions

Η Centiva Software Solutions προσφέρει πρακτική άσκηση σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εμπειρία στην κατασκευή και στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και έχουν κάνει σχετικές σπουδές στους τομείς αυτούς.Τα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης διαρκούν 6μήνες και προσφέρουν πλήρη εκπαίδευση και καθοδήγηση σταδιοδρομίας μέσα σε ένα επαγγελματικό, υποστηρικτικό και φιλικό περιβάλλον. Πρόκειται για μια σπουδαία ευκαιρία για όσους τους ενθουσιάζει η προοπτική μιας σταδιοδρομίας στον κατασκευή ιστοσελίδων‎, ηλεκτρονικών καταστημάτων και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

eCommerce Digital Marketing Intern INTERNSHIP @O FARMAKOPOIOSMOU

Μέσω του ofarmakopoiosmou.gr παρέχονται όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής, όλο το φάσμα των ομοιοπαθητικών προϊόντων κάθε δυναμοποίησης, προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς – μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φυσικό κατάστημα- φαρμακείο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αν σε ενδιαφέρει η πρακτική άσκηση στον τομέα του eCommerce Digital Marketing., τότε διάβασε όλες τις πληροφορίες για την εν λόγω θέση! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Greek Business Developer @Click&Boat

Paris is calling! Η Click&Boat αναζητά Έλληνα Business Developer να εργαστεί στο Παρίσι για έξι μήνες προκειμένου να βοηθήσει στην επέκταση και διείσδυση της εταιρείας στην ελληνική αγορά! Μια συναρπαστική ευκαιρία καριέρας σε μια από τις γνωστότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Technical Support & Digital Marketing @JUST IN TIME

Στη Just In time αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Web Design και Digital Marketing. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας της ψάχνει άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για τη θέση Technical Support & Digital Marketing! Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Trainee @DELTA GROUP

Η Delta Group αποτελεί κορυφαία διαφημιστική εταιρία στο χώρο του Marketing και της εκπροσώπησης μεγάλων εταιρικών πελατών. Στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας αναζητά εκ μέρους πελάτη της, ανθρώπους με όραμα και ενέργεια να εντάξει στο δυναμικό της ως Sales Trainees. Αν είσαι νέος με όρεξη να εργαστείς και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς δυναμικά στις απαιτήσεις της θέσης στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graphic Designer @Poukamisas

Ο Εκπαιδευτικός µας Όµιλος αναπτύσσει ένα πυκνό δίκτυο πιστοποιηµένων δοµών σε ολόκληρη την Ελλάδα µε το όραµα µιας ποιοτικής φροντιστηριακής πρότασης που σύντοµα θα βρίσκεται κοντά σε όλους τους µαθητές της χώρας. Αν θες να ενταχθείς σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, εδώ είναι η ευκαιρία σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Sales Trainee @Interamerican

Ανήκει στον Όμιλο ACHMEA, έναν κορυφαίο διεθνή ασφαλιστικό Όμιλο με έδρα την Ολλανδία. Μέτοχοι του Ομίλου ACHMEA είναι η ACHMEA, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία υγείας της Ολλανδίας και η Rabobank μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες τράπεζες του κόσμου. Η Interamerican ιδρύθηκε το 1969 και έχει κορυφαία θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Αν θες βρεθείς κοντά στους κορυφαίους του χώρου, στείλε την αίτηση σου τώρα!

Data Analyst @Travelive

H Travelive προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες με έδρα την Boca Raton, στη Φλώριντα και να αναζητά έναν Data Analyst, που επιθυμεί να εξελιχθεί τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά! Μια εξαιρετική επαγγελματική επιλογή για όσους είναι λάτρεις των ταξιδιών! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Public Relations (PR) @TheHappyArt

Σε ενδιαφέρει ο τομέας των δημοσίων σχέσεων και είσαι επικοινωνιακός/ή; Επιθυμείς να μάθεις να μυστικά της δημιουργίας πελατολογίου και διατήρησης επαφής με τους πελάτες; Θέλεις να εξελιχθείς δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου και να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα στην αγορά εργασίας; Αν ναι, στείλε την αίτηση σου τώρα!

C# / ASP.NET MVC Developer @ParkAround

H ParkAround αναζητά έναν ASP.NET developer που να ενσωματωθεί σε ένα δυναμικό, δημιουργικό και παράλληλα νεανικό εργασιακό περιβάλλον! Εκμεταλλεύσου την νέα ευκαιρία που σου παρουσιάζουμε και κάνε άμεσα τα πρώτα βήματα της επαγγελματική σου πορείας! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Μηχανικός Πωλήσεων (SAL 2702) @ANADEIXI

Κορυφαία εταιρεία κατασκευής και εμπορίας τεχνικού και βιομηχανικού εξοπλισμού αναζητά Μηχανικό Πωλήσεων για τις ανάγκες περαιτέρω ανάπτυξης της στην Αττική και την Νότια Ελλάδα. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα ασχοληθεί με την ενημέρωση επαγγελματιών και την ανάπτυξη πωλήσεων όλης της γκάμας προϊόντων σε τεχνικά καταστήματα, επαγγελματίες και κατασκευαστές – τεχνικές εταιρείες κλπ και την διαχείριση και ανάπτυξη του πελατολογίου στον τομέα ευθύνης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Smartphone / Electronics Engineer @GricGroup

Η GricGroup αναζητά νέους και νέες που επιθυμούν να εξελίξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα του/της παρουσιαστούν! Η εταιρεία προσφέρει ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με δυνατότητα περαιτέρω εξέλιξης των δεξιοτήτων και της εμπειρίας σου, παράλληλα με ένα πολύ ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (μισθό, ασφάλιση, bonus κ.λπ.). Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πρακτική Άσκηση για Τελειόφοιτους ΤΕΙ (6 μήνες) @B2Green

Η ομάδα του B2Green.gr, μετά την καθιέρωση του ομώνυμου portal στην 1η θέση μεταξύ των σελίδων του χώρου στην Ελλάδα, επεκτείνεται και σε νέους τομείς. Η επόμενη μέρα φέρνει μαζί της τη δημιουργία & διαχείριση νέων project, σύνθετων ιστοσελίδων, web εφαρμογών & online υπηρεσιών, στους πιο δυναμικούς & αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς. Στα πλαίσια της επέκτασης αυτής, θα χρειαστούν σταδιακά νέοι συνεργάτες, οι οποίοι θα ξεκινήσουν αρχικά πραγματοποιώντας την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση. Η πρώτη σου συνέντευξη είναι μόλις ένα κλικ μακριά! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής @TheHappyArt

Είσαι απόφοιτος/ -η εκπαιδευτικού/παιδαγωγικού τμήματος, τμήματος ψυχολογίας, λογοθεραπείας η εργοθεραπείας; Έχεις εξειδίκευση και πάθος για την Ειδική Αγωγή; Σου αρέσει να σκέφτεσαι πέρα από τα τετριμμένα; O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός TheHappyArt, αναζητά άτομα για να στελεχώσει τα καινοτόμα αισθητηριακά φιλικά, για άτομα με αυτισμό, εκπαιδευτικά προγράμματα του σε κινηματογράφο, θέατρο, μουσείο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior UI / Graphic Designer @WEB FLOW

Έλα να εργαστείς στην εταιρεία Web Flow, εταιρεία παροχής Internet marketing, και άνοιξε τα φτερά σου σε μια νέα επαγγελματική προοπτική! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Back End Developer @ENTERSOFT SA

Η Entersoft Α.Ε. είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Η εταιρεία πρωταγωνιστεί στην αγορά λογισμικού για επιχειρήσεις προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile, WMS & B.I. Πως θα σου φαινόταν η θέση του Junior Back End Developer; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Android Application Developer @ENTERSOFT SA

Η Entersoft παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Χιλιάδες επιχειρήσεις, σε σχεδόν όλες τις κάθετες αγορές στηρίζουν τις καθημερινές εσωστρεφείς και εξωστρεφείς λειτουργίες τους στις καινοτόμες λύσεις της Entersoft. Γίνε και εσύ μέλος της Entersoft τώρα! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Graduate Position – Mars Leadership Experience @Mars Hellas

Η Mars Hellas είναι η ελληνική θυγατρική της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρίας Mars Incorporated. Με έδρα την Παιανία Αττικής, η εταιρία απασχολεί σήμερα πάνω από 140 συνεργάτες και δραστηριοποιείται σε 4 επιχειρηματικούς τομείς: Σοκολάτα, Τσίκλα, είδη Διατροφής και προϊόντα για Σκύλους και Γάτες. Ειδικότερα, από το 1983, η Mars Hellas διαθέτει μερικά από τα πιο διάσημα εμπορικά σήματα στην Ελλάδα: όπως τις σοκολάτες Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty®, M&M’s® και Maltesers®, το ρύζι και τις σάλτσες Uncle Ben’s®, τις σάλτσες Dolmio®, τις τσίκλες Orbit® και 5®, και τέλος τα προϊόντα για σκύλους και γάτες Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, Cesar® και Nutro®. Πως θα σου φαινόταν να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην Mars Hellas; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

International Markets Assistant FULL TIME @Papadatos SA

Η Papadatos S.A. είναι μία σχεδιαστική και παραγωγική ομάδα που ξεκίνησε το 1990 από τον Γεώργιο & Νάσο Παπαδάτο. Αρχικά η εταιρία εδραιώθηκε ως μία πρότυπος μονάδα παραγωγής καναπέδων, πολύ σύντομα όμως υπερπήδησε τα στενά αυτά όρια διευρύνοντας τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς. H θέση του International Markets Assistant σε περιμένει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Οι ευκαιρίες δεν περιορίζονται μόνο εδώ, καθώς στο CollegeLink αυτή τη στιγμή θα βρεις πάνω από 70 ευρωπαϊκές εταιρείες που αναζητούν τον επόμενο νέο για να ενταχθεί στο δυναμικό τους!

 Πρόλαβε την ευκαιρία της καριέρας σου!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!