2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών από το eduguide!

By Collegelink Team

To eduguide, το Νο1 site για μεταπτυχιακές σπουδές, σας προσκαλεί στην 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών, το Σάββατο 12 Μαΐου, 14.00μ.μ. – 19.00 μ.μ. στο Hilton Αthens.

 Συναντήστε εκπροσώπους κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θα σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για τα προγράμματά τους. 

Παρακολουθήστε παρουσιάσεις διακεκριμένων καθηγητών & εκπροσώπων Πανεπιστημίων και μάθετε τα πάντα για τις σπουδές που σας ενδιαφέρουν και πως αυτές συνδέονται με την αγορά εργασίας!  Δείτε το πρόγραμμα των παρουσιάσεων εδώ!

Ενημερωθείτε για τις υποτροφίες που προσφέρουν τα προγράμματα με βάση ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια 

Διεκδικήστε τις υποτροφίες που θα δοθούν αποκλειστικά στους επισκέπτες της έκθεσης! Δείτε εδώ!

Διεκδικήστε την υποτροφία του eduguide.gr, αξίας 1.000 ευρώ, για όποιο πρόγραμμα σας ενδιαφέρει! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της έκθεσης! Δείτε εδώ!

Μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε υποτροφίες για: 

  • Οnline σεμινάρια-μαθήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιώς. Πέντε (5) τυχεροί επισκέπτες της έκθεση θα κερδίσουν δωρεάν παρακολούθηση σε οποιοδήποτε από τα 150 e-learning προγράμματα του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιώς, που καλύπτει όλα τα γνωστικα αντικείμενα! Δείτε εδώ!
  • Δωρεάν online course προετοιμασίας για το IELTS από την PEOPLECERT σε πέντε (5) επισκέπτες της έκθεσης μεταπτυχιακών του eduguide!
  • Τρεις  (3) υποτροφίες έκπτωσης 50% στα  δίδακτρα ενός προγράμματος προετοιμασίας GMAT, GRE, IELTS ή TOEFL από το Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης

Ενημερωθείτε για entry level positions και internships από την CollegeLink, την 1η Recruiting Πλατφόρμα στην Ελλάδα για φοιτητές και νέους απόφοιτους και γνωρίστε τον κλάδο της ναυτιλίας και τις προοπτικές τους από την ομάδα Young Executives Shipping Forum!

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.

Δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που παίρνουν μέρος στην έκθεση (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς) και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία: www.eduguide.gr/infoday/

Κάντε join στη σελίδα του event στο facebook και ενημερώστε τους φίλους σας!

Σας περιμένουμε!