Κάθε…Δευτέρα και δύσκολη! Για αυτό, εμείς στο College Link φροντίσαμε να στην ελαφρύνουμε και να στην κάνουμε έτσι λίγο πιο αισιόδοξη με 7 νέες θέσεις εργασίας, μια για κάθε μέρα της βδομάδας που έρχεται…

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Πάρε αντζέντα, στυλό και πάμε να ξεκινήσουμε!

  1. Data entry specialist @ Pockee Field

Τα δεδομένα είναι για να αλλάζουν και οι άνθρωποι για να διεκδικούν τη θέση Field Data entry specialist στην εταιρεία Pockee! Μια θέση που προσφέρει συνεργασία με μια κορυφαία ομάδα, συμμετοχή σε ένα δυναμικό και challenging περιβάλλον εργασίας και πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης και προσωπικής ανάπτυξης.

Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. iOS Application Developer @ M-STAT SA

Η εταιρεία M – STAT παρέχει υπηρεσίες mobile messaging, mobile marketing και κινητές εφαμοργές σε επιχειρήσεις και brands που επιθυμούν να προσεγγίσουν το κοινό τους μέσα από τις κινητές συσκευές. Αποστολή της είναι να ενισχύσει την κινητή επικοινωνία, τις εκστρατείες marketing και τις επιχειρηματικές διαδικασίες συνδυάζοντας τη μακρά εμπειρία στο χώρο, τη τεχνολογική τεχνογνωσία και το πάθος για την αριστεία. Αν, λοιπόν, πιστεύεις ότι έχεις και εσύ αυτά τα τρία στοιχεία δεν μένει τίποτα άλλο παρά να αίτηθείς για τη θέση του iOS Application Developer.

Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Front Desk @ Honeymoon Petra Villas

Αν είσαι summercholic και δεν βλέπεις την ώρα να έρθει το επόμενο καλοκαίρι, σου δίνουμε άλλον έναν λόγο για να ανυπομονείς! Το ξενοδοχείο Honeymoon Petra Villas στο Ημεροβήγλι της Σαντορίνης αναζητά ένα άτομο με προυπηρεσία, άριστη γνώση αγγλικών και γνώση Υ/Π, word, excel για τη θέση του Front Desk. Αν διαθέτεις, κιόλας, γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας και κατά προτίμηση Γερμανικών, τότε ναι, είσαι ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο καλοκαίρι σου!

Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Junior Graphic Designer @ A bit Of Greece

Διαθέτεις ένα μεγάλο απόθεμα δημιουργικότητας και δεν έχεις κατορθώσει να το αξιοποιήσεις ακόμη; Τότε η εταιρεία A bit of Greece είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις! Η A bit of Greece παρέχει υπηρεσίες Marketing, Internet Marketing και Export Marketing σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα αναλαμβάνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τα παραπάνω αντικείμενα σε εταιρείες ή ιδιώτες. Και τώρα, αναζητά Junior Graphic Designer με βασικά καθήκοντα τη σχεδίαση περιεχομένου social media, διαφημιστικών banner, Logo & εταιρικής ταυτότητας και E-mail Campaign, τη δημιουργία videos,  καθώς και UI/UX βελτιώσεις σε E-Commerce websites… δηλαδή όλα αυτά που μπορείς να διοχετεύσεις τη δημιουργική σου έμπνευση!

Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Πρακτική Άσκηση Τεχνικού τμήματος και τμήματος IT INTERNSHIP @MAKIOS LOGISTICS

    Η ΜΑΚΙΟΣ LOGISTICS, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics στην περιοχή των Βαλκανίων, ενδιαφέρεται για την απασχόληση τελειόφοιτων σπουδαστών Τ.Ε.Ι. στο πλαίσιο της εξάμηνης πρακτικής τους άσκησης. Η πρακτική άσκηση αφορά μια θέση για το Τεχνικό τμήμα και μια θέση για το τμήμα IT των εγκαταστάσεων της εταιρείας στο 5ο χλμ. Θεσ/νίκης – Καλοχωρίου. Η εταιρεία προσφέρει προοπτική στους υποψήφιους για μονιμοποίηση και εξέλιξη ανάλογα με την απόδοση τους, καθώς και την δυνατότητα απόκτησης πολύτιμης επαγγελματικής εμπειρίας και ανάπτυξης της δημιουργικότητάς τους. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Export Sales Area Representative @ Karpea

Η απόλυτη φυσικότητα στις πωλήσεις είναι αυτή που θα σε πάει μπροστά… Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε τη θέση του Export Sales Area Representative της εταιρείας Karpea. Η εταιρεία Karpea είναι ηγέτιδα εταιρεία στην παραγωγή, την εμφιάλωση και την εξαγωγή Η Karpea είναι ηγέτιδα εταιρεία με δεκαετίες παράδοσης στην παραγωγή, εμφιάλωση και εξαγωγή ελιών και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Στείλε την αίτηση σου τώρα!

  1. Εξωτερικός Πωλητής Χονδρικής @ ECOCASA SA

Η ECOCASA A.E. είναι μια νέα εταιρεία, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού στην Ελληνική Αγορά. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και αγάπη για το κομμάτι του Industrial design στοχεύουν να παρουσιάσουν αναβαθμισμένες και φρέσκες ιδέες οικιακού εξοπλισμού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη τεχνολογία με το δυναμικό design, έχοντας πάντα σαν βασικό πυλώνα της γκάμας τους την χρηστικότητα και την οικονομία. Τα προϊόντα τους με το διακριτικό σήμα έstia καλύπτουν τις οικιακές ανάγκες σε είδη μπάνιου, κουζίνας, αποθήκευσης, τακτοποίησης και πολλούς άλλους τομείς του νοικοκυριού με μοντέρνο και λειτουργικό τρόπο.

Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Δείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!