8 πράγματα πιο σημαντικά για την καριέρα σας από την ευφυΐα

By Collegelink Team

Από μικροί έχουμε πεισθεί ότι όσο πιο ευφυής είμαστε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επιτύχουμε επαγγελματικά και μη στο μέλλον μας. Σε μεγάλο βαθμό αυτό προκύπτει από το εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο μας προετοιμάζει βαθμοθηρικά, μόνο για στείρες εξετάσεις γνώσεων. Παρόλα αυτά, δεν είναι έτσι ακριβώς η κατάσταση!

Ναι το IQ είναι πολύ σημαντικό και ναι πράγματι η αντιληπτική μας ικανότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε καταστάσεις, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας. Ούτε στο εργασιακό κομμάτι, πόσο δε μάλλον στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μας. Σιγά σιγά, εδραιώνεται η πεποίθηση ότι η Συναισθηματική Νοημοσύνη είναι πιο σημαντικός παράγοντας επιτυχίας απ’ ότι η ευφυΐα!

Η Headway Capital θα πάει ένα βήμα παραπέρα και θα μας πει ότι οι 8 παρακάτω παράγοντες είναι οι πιο σημαντικοί για την επαγγελματική και μη επιτυχία μας. Εμείς δεν μπορούμε πάρα να συμφωνήσουμε!

SuccessTraitsV5

 

 

Φτιάξε λοιπόν το βιογραφικό σου, πέρασε το τεστ προσωπικότητας του CollegeLink και εντυπωσίασε μας με τα δικά σου χαρακτηριστικά προσωπικότητας!


  ')}