10 θέσεις σχετικές με τις πωλήσεις!

By Collegelink Team

Οραματίζεσαι μια λαμπρή καριέρα στις πωλήσεις; Δες παρακάτω, γιατί σου έχουμε 10 αγγελίες για πωλητές, συμβούλους πωλήσεων αλλά και εργαζόμενους στο sales οι οποίες πιστεύουμε πως σε ενδιαφέρουν!


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Sales Account Manager in Cyprus @PRIORITY QUALITY CONSULTANTS

Ο αγαπημένος χαρακτήρας της Disney είναι το τζίνι από τον Αλαντιν και το να εκπληρώνεις τις επιθυμίες των άλλων είναι για σένα τρόπος ζωής. Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι έχουμε την κατάλληλη θέση για σένα; Η εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Priority Quality Consultants χρειάζεται την εμπειρία σου στις πωλήσεις και να σε στείλει στην Κύπρο ώστε να γίνεις @ επόμεν@ Sales Account Manager in Cyprus @PRIORITY QUALITY CONSULTANTS και δηλαδή το προσωπικό τζίνι των πελατών της!

Account Manager – South-East Europe (Greek Market) – M/F (Barcelona) @Click&Boat

Μάνα πάω στα καράβια! Αλλά…όχι ακριβώς! Ναι, θα πας στα ξένα και συγκεκριμένα στα γραφεία της Click&Boat, εταιρεία διεθνούς εμβέλειας στην αγορά ενοικίασης σκαφών. Η εταιρεία, λοιπόν, θέλει να στελεχώσει την ομάδα του Account Management, με έδρα στη Βαρκελώνη. Μεταξύ άλλων, θα είσαι υπεύθυν@ για την αγορά της νοτιοανατολικής Ευρώπης και κυρίως της Ελλάδας και της Κροατίας. Διάβασε όλες της λεπτομέρειες για την θέση Account Manager – South-East Europe (Greek Market) – M/F (Barcelona) @Click&Boat και γίνε μέλος της ομάδας!

Sales @coco-mat

Εκτιμάς τον ύπνο όσο τίποτα άλλο και ψάχνεις μια εταιρεία που συμμερίζεται την αγάπη σου! Αν δεν την γνωρίζεις ήδη, θα στην γνωρίσουμε αμέσως, η εταιρεία αυτή είναι η coco-mat. Παγκόσμιος παίκτης στην αγορά της και με έμφαση στην προώθηση της προστασίας του περιβάλλοντος, μεγαλώνει σήμερα την ομάδα της ψάχνοντας το άτομο που θα την εκπροσωπεί στις καθημερινές συναναστροφές με τους πελάτες της. Αν θα ήθελες να είσαι εσύ αυτό το άτομο διάβασε περισσότερα εδώ και στείλε το βιογραφικό σου. 

Πωλητής/Πωλήτρια Χονδρικής @ELIROS
Έχεις πάθος για τις πωλήσεις; Βρίσκεις motivation στις έξτρα αποδοχές με βάση την επίτευξη των στόχων σου; Τότε η εταιρεία Eliros, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο χονδρικής πώλησης ξενοδοχειακού εξοπλισμού, έχει μια θέση που σίγουρα σε ενδιαφέρει! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Πωλητής/Πωλήτρια Χονδρικής @ELIROS και κάνε την αίτησή σου σήμερα.

Εξωτερικός Πωλητής Χονδρικής @MODERN LINE

Που σε χάνουν που σε βρίσκουν, στον δρόμο γυρίζεις! Οι αποστάσεις για σένα είναι απλά αριθμοί. Ψάχνεις μια δουλειά που θα μπορέσεις να εξωτερικεύσεις την ευχάριστη προσωπικότητα σου σε καθημερινή επαφή με πελάτες; Σταμάτα την αναζήτηση, την βρήκες και είναι η θέση  Εξωτερικός Πωλητής Χονδρικής @MODERN LINE.

Πωλητής/-τρια Καταστήματος @E-Gate Commerce Monoprosopi IKE

Αν είσαι το άτομο που ρωτάει όλη η παρέα πριν αγοράσει λάπτοπ, κινητό ή ακουστικά συνέχισε να διαβάζεις αυτή η αγγελία είναι ό,τι πρέπει. Η εταιρεία e-gate αναζητά να στελεχώσει την ομάδα λιανικών πωλητ@ν της με ένα άτομο με γνώσεις στα προϊόντα τεχνολογίας. Rings a bell? Βρες περισσότερα εδώ και στείλε το βιογραφικό σου!

Υπεύθυνος/η Πωλήσεων @BCLA

Οι γονείς σου ήθελαν να γίνεις δικηγόρος αλλά εσένα σε κέρδισε ο κλάδος των πωλήσεων. Μην ανησυχείς γιατί παρέα με την δικηγορική εταιρεία BCLA σου έχουμε την λύση! Πρόκειται για μία θέση κατά την οποία θα είσαι υπεύθυν@, μεταξύ άλλων, για την προώθηση και παρουσίαση των υπηρεσιών της εταιρείας σε πελάτες ή εν δυνάμει πελάτες. Κάνε τους γονείς σου χαρούμενους, κάνοντας τον εαυτό σου χαρούμενο με μια αίτηση για την θέση Υπεύθυνος/η Πωλήσεων @BCLA.

Πωλητές/Πωλήτριες Καταστημάτων @ATHENS PROTASIS

Πιστεύεις ότι το κόσμημα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ ενός ανθρώπου. Αυτήν την άποψη μπορείς να την εμφυσήσεις και σε άλλους. Παράλληλα, μπορείς να καταλάβεις τι ταιριάζει στον καθένα και να τον καθοδηγήσεις στο να κάνει την κατάλληλη αγορά για εκείνον. Αν τα παραπάνω σε περιγράφουν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις κάνε κλικ εδώ και δες μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έχει να σου κάνει η Athens Protasis.

Περιοδεύων Πωλητή @DENTOMEDICA A.E

Ψάχνεις μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία στις πωλήσεις και το marketing; Ως περιοδεύων πωλητής στην Dentomedica A.E θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τα skills σου στο κομμάτι των πωλήσεων και των διαπραγματεύσεων καθώς θα έρχεσαι σε καθημερινή επαφή με υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες. Παράλληλα, θα είσαι υπεύθυνος για την διαχείριση των social media της επιχείρησης, και όλα αυτά, ενώ θα έχεις την ευκαιρία μέσα στην ημέρα να ακούς τον αγαπημένο σου σταθμό/podcast στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου! Τέλειο; Βρες αυτό που ψάχνεις σε αυτήν εδώ την αγγελία και ξεκίνα να χτίζεις το πελατολόγιο σου με την Dentomedica!

Real Estate Agent @ERGOROCK REAL ESTATE AGENCIES

Η φράση “I’ll make him an offer he can’t refuse” σου έχει γίνει τρόπος ζωής; Μήπως τυγχάνει να ψάχνεις και μερική απασχόληση αυτό το διάστημα; Ε, έχουμε το perfect match σου! Η μεσιτική εταιρεία Ergorock θέλει να σε εκπαιδεύσει ώστε μαζί της να γίνεις ο καλύτερος σύμβουλος ακινήτων της αγοράς. Διάβασε περισσότερα και γίνε Real Estate Agent @ERGOROCK REAL ESTATE AGENCIES.

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;