10 θέσεις εργασίας σχετικές με τη λογιστική!

By Collegelink Team

Η σύνταξη οικονομικών καταστάσεων είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι; Σε αυτό το άρθρο θα βρεις πως θα κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα με 10 θέσεις σχετικές με τη λογιστική ως λογιστής, βοηθός λογιστή ή σε αντίστοιχο ρόλο.


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Associate Consultant – Mastercard Launch Graduate @Mastercard AdvisorsProgram

Είσαι απόφοιτ@ θετικών ή τεχνολογικών σχολών και ψάχνεις σιγά σιγά τα πατήματά σου, τώρα, που η σχολή τελείωσε; Έλα μαζί μας να σου γνωρίσουμε το πρόγραμμα αποφοίτων της Mastercard Advisors! Αν ονειρεύεσαι κι εσύ μια cashless κοινωνία, μέσα από την θέση Associate Consultant – Mastercard Launch Graduate @Mastercard AdvisorsProgram θα έχεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος της αλλαγής! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Junior Assistant Accountant @Adacom SA

Η εταιρεία Adacom SA προσφέρει μια ευρεία γκάμα cyber security υπηρεσιών, αυτό στο λέμε για να γνωρίσεις λίγο περισσότερο τον, πιθανώς, μελλοντικό σου εργοδότη. Ναι, απευθυνόμαστε σε εσένα που θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στον κλάδο της λογιστικής! Αν μάλιστα αναζητάς μια junior θέση βοηθού λογιστή είμαστε εδώ για να σου φέρουμε χαρμόσυνα, μπες στην πλατφόρμα μας και δες αν η θέση Junior Assistant Accountant @Adacom SA είναι αυτό που ψάχνεις.

Βοηθός Λογιστή @E-Gate Commerce Monoprosopi IKE

Θέλεις να δουλέψεις σε μια εταιρεία τεχνολογίας αλλά η κλίση σου, η αγάπη σου η μεγάλη, είναι η λογιστική; Μην ανησυχείς καθόλου, έχουμε τη λύση και δεν είναι άλλη από την εταιρεία e-gate commerce monoprosopi IKE και την θέση Βοηθός Λογιστή @E-Gate Commerce Monoprosopi IKE την οποία θέλει να στελεχώσει. 


Reporting & Treasury Assistant @Adacom SA

Τα οικονομικά είναι το δυνατο σου στοιχείο, δεν το αρνείται κανείς! Μήπως όμως είσαι κι από αυτούς που τους αρέσει να αποτυπώνουν τα οικονομικά στοιχεία ώστε να είναι εύκολα κατανοητά και στους υπόλοιπους; Το πετύχαμε; Τότε σου έχουμε μια θέση που θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον σαγηνευτικό κόσμο των τραπεζών και των οικονομικών καταστάσεων. Ψήθηκες; Γίνε @ επόμεν@ Reporting & Treasury Assistant @Adacom SA.

Softone ERP Consultant @RDC Informatics

Βελτιστοποίηση είναι η αγαπημένη σου λέξη; Η εταιρεία RDC Informatics, πάροχος λύσεων και προϊόντων πληροφορικής, αναζητά σύμβουλο Softone ERP. Αν είσαι familiar με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα και θέλεις, μέσω της εργασίας σου να μάθεις να το παίζεις στα δάχτυλα δες όλα τα προαπαιτούμενα της θέσης εδώ και χωρίς να χάνεις χρόνο στείλε το βιογραφικό σου!

Λογιστής, Β. Λογιστής @GB Taxes & Accounting

Έχεις εμπειρία σε λογιστικό γραφείο και ψάχνεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου; Σταμάτα την αναζήτηση και ρίξε μια ματιά στη θέση Λογιστής, Β. Λογιστής @GB Taxes & Accounting μιας και πιστεύουμε πως μπορεί εδω να κρύβεται το μέλλον σου!

Assistant Accountant @Concept on action

Η εταιρεία concept on action ασχολείται με την παροχή B2B & B2C επικοινωνιακών εργαλείων και θέλει να ενδυναμώσει την ομάδα της με ένα άτομο που ταιριάζει στον δημιουργικό και δυναμικό χαρακτήρα της εταιρείας. Sounds like you? Η επόμενη ερώτηση είναι ποια είναι η σχέση σου με την λογιστική; Αν εδώ η απάντηση είναι σχέση αγάπης εμείς δεν έχουμε άλλη ερώτηση! Βρες περισσότερα για την θέση Assistant Accountant @Concept on action και κάνε την αίτησή σου.

Στέλεχος της Επιστημονικής Ομάδας της Υποστήριξης @Epsilon Net

Είσαι tech savvy και λάτρης της λογιστικής; Πιστεύεις πως οι λογιστικές υπηρεσίες μπορούν να απλοποιηθούν με τη χρήση της τεχνολογίας; Η Epsilon Net σε πρόλαβε και με τις εφαρμογές της κάνει ακριβώς αυτό! Στα νέα της ημέρας τώρα, αναζητά κάποιον που θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται και να εξυπηρετεί τα αιτήματα των πελατών που αφορούν τη χρήση των εφαρμογών της εταιρείας. Ψάχνει, δηλαδή, Στέλεχος της Επιστημονικής Ομάδας της Υποστήριξης @Epsilon Net. Γίνε εσύ αυτ@ κάνοντας αίτηση μέσω της πλατφόρμας του Collegelink.

Insurance Product Specialist @insurancemarket.gr

“Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα σε βρει το κακό!” έλεγε η κυρία Ουρανία, συμμερίζεσαι κι εσύ αυτήν την άποψη; Μήπως νιώθεις την ανάγκη να την μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο; Αν οι απαντήσεις στα παραπάνω είναι ναι τότε μια θέση στην insurancemarket.gr είναι κάτι που σου ταιριάζει. Το προϊόν πάνω στο οποίο θα δουλεύεις αφορά την μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Σκέφτεσαι ήδη πως θα το “πουλήσεις”; Κάνε την αίτηση σου για την θέση Insurance Product Specialist @insurancemarket.gr τώρα μέσω της πλατφόρμας της Collegelink.

Σεμινάριο Finance & Accounting @CollegeLink

Θέλεις να γίνεις άσσος στα χρηματοοικονομικα και λογιστικα; Η CollegeLink έχει αυτό που χρειάζεσαι, ένα σεμινάριο 50 ωρών από έμπειρους εκπαιδευτές που σε καθοδηγούν από την θεωρία στην πράξη. Το καλύτερο όμως στο αφήσαμε για το τέλος, μέσα από αυτό το Academy ανοίγουν πόρτες! Συγκεκριμένα, οι πόρτες των Mazars, AS Network και Grant Thorton, οι οποίες προσλαμβάνουν μέσα από το Academy. Τι περιμένεις λοιπόν; Διάβασε περισσότερα για το Σεμινάριο Finance & Accounting @CollegeLink και κάνε μια επένδυση στη γνώση!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;