Δεν είναι μια, ούτε δύο, ούτε τρεις… αλλά δέκα οι εταιρείες που θέλουν να γίνεις οσονούπω το επόμενο μέλος της ομάδας τους. Για αυτό, ξεκινά τώρα γρήγορα – γρήγορα να τις τσεκάρεις – και αν δεν σου φτάνουν, μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερες στην πλατφόρμα μας φυσικά!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Web Developer/Designer @ Greenmind Advertising

Αναρωτιέσαι συχνά τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα ως web developer/ designer; Μια θέση πρακτικής άσκησης σαν κι αυτή στη διαφημιστική εταιρεία Greenmind Advertising φυσικά! Γιατί, θα εξοικειωθείς και με την κατασκευή site και με τη δημιουργία eshop και θα συνεργαστείς με κορυφαίες εταιρείες πελάτες της Ελλάδας και του εξωτερικού.Τι άλλο θες; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Web Developer/Designer!

Σύμβουλος Πωλήσεων @ Evripidis Bookstores

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για να διαβάζουν συνεχώς βιβλία. Και σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους απευθύνεται και η θέση εργασίας Σύμβουλος Πωλήσεων του βιβλιοπωλείου Evripidis Bookstores! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα, γιατί – πέρα από το γεγονός ότι θα εργάζεσαι στο πιο αγαπημένο σου περιβάλλον – θα εκπαιδεύεσαι συνεχώς, θα απολαύσεις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση και θα εργαστείς παρέα με μια υπέροχη ομάδα!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η εξυπηρέτηση! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

Marketing Assistant @ GVISION

Είσαι απόφοιτος του κλάδου του Marketing και της Διαφήμισης; Έχεις εμπειρία με Google Adwords, Facebook Ads Manager, Linkedin Ads και SEO; Θεωρείς τον εαυτό σου master της επικοινωνίας; Τότε, σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη θέση εργασίας Marketing Assistant της εταιρείας GVISION! Γιατί, θα απολαύσεις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης. Θα εξοικειωθείς με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του SAP Business One. Και, θα μπορείς να συμμετέχεις σε πληθώρα επιμορφωτικών workshops, events και webinars! Είσαι μέσα;

Event Manager @ Hotel Panorama

Στο τέλος κάθε εμπειρίας αυτό που απομένει είναι οι αξέχαστες στιγμές, τα δυνατά συναισθήματα και οι άνθρωποι που συναναστραφήκαμε. Και, ακριβώς αυτού του είδους τις εμπειρίες έχει μάθει να δημιουργεί το Hotel Panorama! Για αυτό και ψάχνει εσένα… Εσένα που είσαι master της επικοινωνίας και η ψυχή της παρέας. Εσένα που έχεις εμπειρία από τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Εσένα που μιλάς άπταιστα τόσο την ελληνική όσο και την αγγλική γλώσσα. Για αυτό, διαβασε περισσότερα για τη θέση Event Manager και στείλε αμέσως το βιογραφικό σου!

Digital Marketing Specialist @ Idator SA

Όταν η εργασία συναντά την κοινωνική προσφορά πολλά όμορφα πράγματα μπορούν να προκύψουν. Και, όταν εσύ συναντήσεις μια θέση εργασίας σαν αυτή του Digital Marketing Specialist της εταιρείας Idator SA τότε πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η επαγγελματική σου καριέρα μπορεί να αποκτήσει διαφορετικό νόημα και υπόσταση. Γιατί, η εταιρεία Idator είναι η πιο καινοτόμος εταιρεία στην πιο ουσιαστική αγορά: το νερό. Και, υποστηρίζει Δήμους, Βιομηχανίες και Καταναλωτές στην εφαρμογή καλύτερων λύσεων Νερού και Λυμάτων, παρέχοντας εξοπλισμό πρώτης κατηγορίας από παγκόσμιες μάρκες. Για αυτό, διάβασε τώρα περισσότερα για τη θέση και στείλε οσονούπω το βιογραφικό σου!

E-Commerce Manager @ MEDIACUBE O.E.

Τι πιστεύεις ότι λείπει από τη συνεργασία της MEDIACUBE O.E. με το ToFarmakeioMou.gr; Εσύ, φυσικά! Εσύ που που είσαι εξοικειωμένος με Content Management συστήματα. Εσύ που διαθέτεις γνώσεις UI/UX, SEO και Google Analytics. Εσύ που διαθέτεις προυπηρεσία σε αντίστοιχη θέση e-commerce Manager. Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση E-Commerce Manager!

Google Analytics & Social Media @ Kapelis sa

Ό,τι μπορεί να μετρηθεί, μπορεί και να βελτιωθεί. Και αν και εσύ πιστεύεις ότι διαθέτεις επαρκείς γνώσεις Google Analytics και Social Media, τότε σίγουρα η καριέρα σου μπορεί να απογειωθεί μέσα από την βιομηχανική εταιρεία Kapelis sa. Δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση Google Analytics & Social Media και προώθησε το βιογραφικό σου στο marketing@kapelis.gr!

Mid-Level .Net Developer @ Mellon Group of Companies

Τι γνωρίζεις για τον όμιλο Mellon Group of Companies; Είτε γνωρίζεις πολλά είτε όχι, αυτό που σου προτείνουμε να συγκρατήσεις είναι ότι πρόκειται για μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της τεχνολογίας με γραφεία στην κεντρική, νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Και φυσικά, το ότι αυτή την περίοδο αναζητά αυτόν που θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και τη συντήρηση εφαρμογών, υπηρεσιών και λειτουργικότητας που σχετίζονται με πληρωμές. Τι λές; Θα είσαι εσύ ο επόμενός της Mid-Level .Net Developer;

C#/ .NET Software Developer @ iBS LTD

Για περισσότερα από 23 χρόνια, η εταιρεία iBS LTD υλοποιεί έργα πληροφορικής για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ναυτιλίας, της Βιομηχανίας, του Τουρισμού και άλλων κλάδων. Εταιρείες και Οργανισμοί όπως η Βουλή των Ελλήνων, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η DHL, η Niovis Shipping, η Arkadia Foodstore και άλλες σημαντικές εταιρείες, βασίζονται στις λύσεις πληροφορικής που έχει υλοποιήσει για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Και τώρα, η εταιρεία βασίζεται αποκλειστικά σε σένα ότι θα γίνεις ο επόμενός της C#/ .NET Software Developer. Για αυτό, για τρέξε γρήγορα να μάθεις περισσότερα για τη θέση!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;