Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο της Τεχνητής Νοημοσύνης: Εργαλεία και Prompting

Τι θα μάθουμε:

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πώς η ΑΙ επηρεάζει και μετασχηματίζει τον τρόπο που εργαζόμαστε και δημιουργούμε;

Το workshop μας προσφέρει μια εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της AI, αναλύοντας βασικούς όρους και εννοίες. Θα εξερευνήσουμε πώς δημιουργούνται και χρησιμοποιούνται τα prompts για τη δημιουργία κειμένου και εικόνων, καθώς και πώς τα ΑΙ εργαλεία ενσωματώνονται αποτελεσματικά στην εργασιακή ροή.

Θα δούμε πως λειτουργούν πρωτοποριακές πλατφόρμες όπως το ChatGPT και το Midjourney παρέχοντας πρακτικές γνώσεις για την εφαρμογή τους. Στόχος του workshop είναι σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και τις δεξιότητες για να αξιοποιήσετε την AI στον τομέα σας.

Ομιλητές:

Κλεάνθης Ρουμελιώτης, AI and Digital Innovation Director @ Sleed

Δανάη Μυρτζανή, AI Prompt Engineer @ Sleed

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Ο Κλεάνθης Ρουμελιώτης όντας επικεφαλής ομάδων creative και περιεχομένου με περισσότερα από 20 μέλη, ηγείται έργων στους τομείς της ψηφιακής στρατηγικής, των 360 campaigns και του design. Από το 2021, είναι ενεργός ομιλητής σχετικά με τη Generative AI στις επιχειρήσεις και έχει αναπτύξει πρακτικές λύσεις NLP χρησιμοποιώντας το framework της OpenAI. Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο βρίσκεται στην ψυχολογία, παρέχοντάς του μια μοναδική οπτική γωνία στην ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων.

Η Δανάη Μυρτζανή είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΠΜΣ Ψηφιακοί Μέθοδοι για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες του Ο.Π.Α. (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως AI Prompt Engineer στην Sleed. Έχει εργαστεί ως βοηθός επικοινωνίας στο Ethnofest και συμμετείχε εθελοντικά στην ομάδα επικοινωνίας του ΣΚΑΕ. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιστρέφονται γύρω από την ψηφιακή ανθρωπολογία, την Κριτική Ανάλυση Λόγου και γλωσσική τεχνολογία και τη δημοφιλή κουλτούρα.