Behind the Scenes of Success: Realities and Challenges Faced by High Achievers

Behind the Scenes of Success Realities and Challenges Faced by High Achievers

Τι θα μάθουμε:

Τι σημαίνει επιτυχία τελικά; Πώς οι άνθρωποι που μας εμπνέουν και θαυμάζουμε έχουν φτάσει εκεί που είναι; Τι προκλήσεις αντιμετώπισαν και πως τις ξεπέρασαν και έμαθαν από αυτές; Η συγκεκριμένη συζήτηση θα σου δώσει μία ειλικρινή απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα καθώς οι Speakers θα μοιραστούν την πορεία τους και τις σκέψεις που τους ακολουθούσαν στα ξεχωριστά τους βήματα.

 

Ομιλητές:

Γιώργος Βαρέλογλου, Co-Founder & Managing Partner @ REBORRN

Δημήτρης Κλεφτάκης, President @ AIMS International

Ράνια Αικατερινάρη, Μη εκτελεστικό μέλος Διοικητικών Συμβουλιών Εισηγμένων Εταιρειών & Σύμβουλος Διοίκησης

Κωνσταντίνος Γεράρδος, Διευθύνων Σύμβουλος @ Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ

Στέφανος Αλκίδης, Co-Founder &  CCO @ CollegeLink

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Γιώργος Βαρέλογλου

Η ιστορία του Γιώργου Βαρέλογλου είναι μια ιστορία επαγγελματικής δεξιοτεχνίας και διαρκούς καινοτομίας και αναζήτησης. Με αφοσίωση στον κλάδο του digital marketing, ο Γιώργος ξεκινά τα βήματά του το 2005, ιδρύοντας μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Μάντζιαρη τη Mindworks, ένα από τα πρώτα digital agencies στην Ελλάδα. Το 2015, η Mindworks εξαγοράζεται από την Dentsu και δημιουργούνται η Ιsobar και iProspect, όπου και καθιερώνονται ως ηγέτες της αγοράς. Έχοντας συνειδητοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει η digital εποχή, ο Γιώργος και ο Κώστας, αποφασίζουν να αναζητήσουν το επόμενο εγχείρημά τους, ιδρύοντας τη REBORRN, ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο management consultancy, που προσφέρει ψηφιακό προσανατολισμό σε μεγάλους οργανισμούς. Mε έδρα της το Λονδίνο και την Αθήνα, η REBORRN έχει συστήσει στον κόσμο μια σύγχρονη μορφή consulting.

Με πελάτες όπως η L’Oreal (IT), η Coca-Cola (Global), η Microsoft (GR), η Βayer, η Philip Morris International και πολλούς ακόμη, η REBORRN αναγνωρίζεται για τις επιτυχημένες συνεργασίες της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Γιώργος Βαρέλογλου έχει κερδίσει πολλά βραβεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Είναι επίσης γνωστός ως ομιλητής σε συνέδρια, ενώ του αρέσει να γράφει για την ψηφιακή οικονομία, τους ανθρώπους και την αλλαγή. Και όταν δεν εργάζεται; Εκτός από περήφανος σύζυγος και πατέρας, απολαμβάνει πολύ την άσκηση και ιδιαίτερα το τρέξιμο.

Δημήτρης Κλεφτάκης

Dimitris comes from the Management Consulting industry where he held various managerial roles and was engaged in projects in the fields of Corporate and Project Finance, Debt Restructuring, Corporate Re-organization and Business Development. He has worked in several business sectors and gained in-depth knowledge of the business models and the key value drivers in these sectors. He has studied Economics and holds an MSc. in Economic and Business Strategy from the University of Piraeus, Greece.

He joined AIMS International Hellas in 2016 as a Partner. In June 2018 he has been elected as Member of the Executive Board of AIMS International, responsible for the region of Eastern Europe and Eurasia and in September 2021 he became the Executive VP of AIMS International for Europe, Middle East and Africa (EMEA). In June 2022, during the AGM in Madrid, Spain, Dimitris has been elected as the new Global President of AIMS International and he is currently serving this role together with his local role as Managing Partner in AIMS International Hellas. Furthermore, Dimitris is a proud member of the Financial and Professional Services Global Practice and the Industrial Global Practice of AIMS International.

Ράνια Αικατερινάρη

Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών του
Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MBA από το City UniversityBusiness School. Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία άνω των 25 ετών. Σήμερα είναι ανεξάρτητο μέλος ΔΣ σε 4 εταιρείες: Motor Oil ΑΕ, ΕλβαλΧαλκορ ΑΕ, ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και CORAL ΑΕ. Είναι επίσης Σύμβουλος Διοίκησης αναφορικά με επενδυτικά και χρηματοδοτικά θέματα, όπως και θέματα εταιρικής διακυβέρνησης. Προηγουμένως, διετέλεσε για 4 χρόνια Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλοςτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (2017-2021) ενώ κατά την περίοδο 2010-2015, ήταν Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε.

Τη διετία 2015-2017 ήταν Εταίρος (Partner) στη διεθνή συμβουλευτική εταιρεία Ernst & Young (EY) στο τμήμα χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ είχε την εποπτεία του κλάδου ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Τη δεκαετία 2001-2010 εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλους διεθνείς και ελληνικούς τραπεζικούς οίκους (BNP Paribas, Deutsche Bank και Eurobank) στο Corporate και στο Investment Banking σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, στην ανάπτυξη επενδύσεων στον τομέα του πετρελαίου και της ενέργειας στη περιοχή της Κασπίας, δουλεύοντας για την Texaco.

Κωνσταντίνος Γεράρδος

H επαγγελματική πορεία του Κωνσταντίνου Γεράρδου ξεκίνησε στην ηλικία των 8 ετών, στο Τμήμα Πωλήσεων Ειδών Σχεδίου του πρώτου καταστήματος της Πλαίσιο στη Στουρνάρη και συνέχισε όλα τα επόμενα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, έως ότου αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1995. Μετά τις σπουδές του στην Αμερική, το 2003, εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό της εταιρείας και ανέλαβε το site της εταιρείας, plaisio.gr, ενώ στη συνέχεια συμπεριέλαβε στις αρμοδιότητές του το δίκτυο καταστημάτων, το Marketing και το HR. Από το 2012 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, ενώ σημαντικοί σταθμοί στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του αποτελούν :
– η ένταξη της Πλαίσιο στη λίστα «Fortune’s Most Admired Companies» έξι φορές στην οκταετή πορεία του θεσμού,
– η ανάδειξη της Πλαίσιο ως «Retailer of the Year» και «e-Retailer of the Year» τέσσερις φορές μέχρι σήμερα,
– η βράβευση της εταιρείας ως Best Workplace για δύο χρονιές (2017 & 2019), και
– ο τίτλος του «Retail Manager of the Year», για το 2020 και το 2022.
Ταυτόχρονα, ο κ. Γεράρδος έχει συμβάλλει στη δημιουργία της εθελοντικής ομάδας της Πλαίσιο, «Πλάι σου», μέσω της οποίας υλοποιούνται ενέργειες που σχετίζονται με την ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Παράλληλα, είναι ο εμπνευστής της ομάδας αγωνιστικής ρομποτικής «Plaisiobots», η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής, καθώς και της «Atraktos» – μιας πρωτοβουλίας που έχει σκοπό να προωθήσει θετικά πρότυπα και να συμβάλλει μέσω διαφόρων δράσεων στην κοινωνία.