Νέα & Φοιτητικές Εκδηλώσεις

Ανακάλυψε όλες τις εκδηλώσεις για φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους που μπορούν να σε βοηθήσουν να ενισχύσεις το βιογραφικό σου και τις γνώσεις σου!

TEDXAUEB-PALIMPSESTO: Σκάλισε τα στρώματα, ανακάλυψε την πηγή. Το TEDxAUEB, επιστρέφει για δωδέκατη χρονιά με θέμα: “PALIMPSESTO”

Ο όρος παλίμψηστο αναφέρεται σε αρχαία κείμενα ή πίνακες ζωγραφικής, πουεπικαλύφθηκαν με άλλα κείμενα ή εικόνες σε μεταγενέστερη εποχή, ώστεχρησιμοποιηθούν ξανά ως βάση για τη δημιουργία νεότερων έργων.

Read More

Το Νέο Πράσινο, Κυκλικό και Ψηφιακό Πρότυπο Οικονομίας – Προοπτικές Απασχόλησης – Σάββατο 30 Μαρτίου

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η χαρτογράφηση των τομέων πράσινης μετάβασης και η διασαφήνιση των προοπτικών απασχόλησης σε κάθε έναν από αυτούς, όπως και η καταγραφή των δεξιοτήτων και γνώσεων που θα απαιτηθούν από το ανθρώπινο δυναμικό.

Read More

Soft Skills Academy 2023: Το πιο διαδραστικό 4ήμερο σεμινάριο ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων επιστρέφει για 8η συνεχή χρονιά!

Το Soft Skills Academy είναι ένα τετραήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills),το οποίο διοργανώνεται φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά από τον πανευρωπαϊκό,

Read More

MIT GSW 2023: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μοναδικό διεθνές γεγονός για την Τεχνολογία και την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα – Eσύ θα λείπεις;

To MIT GSW 2023 στο Μέγαρο Μουσικής στις 30 και 31 Μαρτίου 2023 Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) φέρνει την παγκοσμίου φήμης τεχνογνωσία του

Read More