Ναι, καλά άκουσες νέες μεταγραφές, όχι πια μόνο στο ποδόσφαιρο! Ψάχνεις για δουλειά; Εδώ είσαι! Γιατί μπορεί τα πάντα να κινούνται σε ρυθμούς καύσωνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες εκεί έξω.

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Διάβασε παρακάτω τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες της εβδομάδας:

BackOffice @NET ONE

Η NetONE που δραστηριοποιείται στον χώρο χονδρικής πώλησης αξεσουάρ και ανταλλακτικών κινητής τηλεφωνίας, και υπηρεσιών ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Γραφείου Back Οffice. Η εταιρεία παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων (μισθό, bonus επίτευξης στόχων και ασφαλιστική κάλυψη), διαρκή εκπαίδευση, ευκαιρίες σταδιοδρομίας και ανέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία. Σε ενδιαφέρει; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Εκπρόσωπος Πωλήσεων @RoadCube Inc

Τα έμαθες; To RoadCube είναι μια εφαρμογή η οποία συνδέει το χρήστη με πολλά προγράμματα επιβράβευσης σε 1 εφαρμογή. Έτσι ο χρήστης απαλλάσσεται άπω τις χιλιάδες κάρτες πιστότητας και τις χιλιάδες διαφορετικές εφαρμογές κάθε καταστήματος. Μαζεύει τους πόντους του από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε 1 εφαρμογή. Οι χρήστες βρίσκουν τις επιχειρήσεις γύρω τους και το πρόγραμμα πιστότητάς τους και πληρώνουν καθημερινά λιγότερο καθώς δέχονται ανταμοιβές. Στην RoadCube αναζητούν Εκπρόσωπο Πωλήσεων να ενταχθεί στο δυναμικό της. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Marketing Trainee @Persistence Marketing Group

Αν σου προσέφεραν πλήρη εκπαίδευση, νεανικό κι οικείο περιβάλλον συνεργασίας, μηνιαίες αμοιβές άνω του βασικού μισθού και bonus βάση απόδοσης θα ήθελες να εργαστείς για μεγάλη ελληνική εταιρεία; Η Persistence Marketing Group αναζητά άμεσα 2 άτομα για το τμήμα Μάρκετινγκ, λόγω ανάληψης κι εκπόνησης μεγάλου πρότζεκτ. Ενώ, θα αξιολογηθούν θετικά οι υποψήφιοι με υψηλές επικοινωνιακές δεξιότητες, ομαδικό πνεύμα και χωρίς άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developer – Product & UX @Destsetters

Σου αρέσει ο τομέας του τουρισμού, αλλά παράλληλα η πληροφορική είναι το πάθος σου; Τότε βρήκες αυτό που έψαχνες! Το Destsetters είναι μία από τις κορυφαίες Εταιρείες Στρατηγικού Τουρισμού που προδιαγράφει στρατηγικά hospitaslity concepts για ξενοδοχεία και tourism brands. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Technical Support Engineer @PRISMA ELECTRONICS S.A.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ είναι μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία ιδρύθηκε το 1991 στην Αλεξανδρούπολη. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες ποιοτικής συναρμολόγησης στα Ηλεκτρονικά για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών: Εμπορικές, Βιομηχανικές, Ιατρικές, Άμυνας και Διαστήματος. Η επιμονή για εξαιρετικά ποιοτική παραγωγή έχει τιμηθεί από το CERN (Γενεύη) με το Χρυσό Βραβείο Βιομηχανίας. Σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την εταιρεία! Θα ενθουσιαστείς! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

UI/UX Designer @Artlimes

Η artlimes, είναι η πιο εκσυγχρονισμένη διαδικτυακή πλατφόρμα έργων τέχνης παγκοσμίως, με βάση το Λονδίνο. Με γραφείο πλέον και στην Αθήνα από το 2017, αναζητά UI/UX Designer. Κύριος σκοπός της πλατφόρμας είναι να προσφέρει το μέσο όπου καλλιτέχνες, γκαλερί και art dealers ανά το κόσμο, να μπορούν να προβάλουν και να διανείμουν τα έργα τους άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος της τέχνης και της αισθητικής περιμένει την αίτηση σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

DevOps Engineer @Glispa Greece

Εδώ σίγουρα θα στείλεις την αίτηση σου! Ιδρύθηκε το 2008 από τον Αμερικανό Garry Lin και το δυνατό σημείο της εταιρείας είναι η προώθηση της ψηφιακής υπηρεσίας του πελάτη, από μουσική και παιχνίδια μέχρι ηλεκτρονικό εμπόριο, σε πολλές χώρες και αγορές και σε πολλά κανάλια marketing. H ειδίκευσή της σε αναδυόμενες αγορές, όπως αυτές της Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας και Κίνας της έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Το 2014 πήρε το τίτλο της ταχύτερης αναπτυσσόμενης τεχνολογικής εταιρείας στη Γερμανία από την Deloitte μια και από το 2009 μέχρι το 2013 τα οργανικά της έσοδα αναπτύχθηκαν κατά 740%! Ακόμα, διστάζεις; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Customer Experience (student internship) @SAP HELLAS SA

Θες να ξεκινήσεις άμεσα πρακτική σε μια εταιρεία που ξεχωρίζει ως Σύμβουλος Πληροφορικής; Η SAP είναι εταιρεία λογισμικού με προϊόντα για τη οργάνωση των διαδικασιών μίας επιχείρησης. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της στην Ευρώπη και η τρίτη μεγαλύτερη παγκοσμίως. Εδρεύει στο Βάλντορφ της Γερμανίας. Ενδεικτικά προϊόντα της είναι τα SAP ERP, SAP Business Suite και SAP Netweaver. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web/UX/UI Designer @Double Dot

Το Double Dot είναι digital marketing agency με έδρα την Αθήνα και συγκεκριμένα το Χαλάνδρι! Αν θες να εργαστείς σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, να εξελίξεις τις ικανότητές σου και σου αρέσουν οι προκλήσεις, αυτή θέση είναι μόνο για σένα! Πρόλαβε την! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Γραφίστρια/ας @AXEL ACCESSORIES

Θα ήθελες να ενταχθείς σε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της μόδας; Η εταιρεία AXEL ACCESSORIES αναζητά τον επόμενο γραφίστα που θα δώσει νέα πνοή στην εταιρεία! Αν η μόδα σε ενδιαφέρει, εδώ βρήκες αυτό που σου ταιριάζει! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!