Κάθε εβδομάδα στην πλατφόρμα μας, μπορείς να ανακαλύπτεις ευκαιρίες καριέρας, κομμένες και ραμμένες αποκλειστικά στα μέτρα σου. Δεν διαθέτεις εμπειρία; Η CollegeLink θα βρίσκεται στο πλάι σου!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Sales Summer Intership 2021 @P&G

Πώς θα σου φαινόταν μια τρίμηνη -επί πληρωμή- πρακτική στην P&G, μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία με πολυετή εμπειρία και καινοτόμες υπηρεσίες; Κι’ όμως είναι εφικτό! Από την πρώτη κιόλας μέρα, θα λάβεις ενεργή συμμετοχή σε μεγάλα project ενώ θα βρίσκεσαι υπό τη συνεχή καθοδήγηση καταξιωμένων επαγγελματιών. Η όρεξη και η συνέπειά σου, θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις αλλά και να κυνηγήσεις μια σπουδαία καριέρα στον κλάδο των πωλήσεων! Στείλε το βιογραφικό σου για την Sales Summer Intership 2021 στην P&G!

Dare to Do More Challenge – Graduate Position at @ PepsiCo

Διαθέτεις πάθος για δημιουργία, κίνητρο, ενέργεια, καινοτόμα σκέψη αλλά και διάθεση για διαρκή εξέλιξη; Η PepsiCo ψάχνει ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή και μπορούν να το αποδείξουν! Φέτος, δίνει την ευκαιρία σε αποφοίτους να διεκδικήσουν μια θέση στην εταιρεία. Αρκεί να είσαι πλήρως διαθέσιμ@ από τον Σεπτέμβριο του 2021! Μια νέα ευκαιρία στον ορίζοντα! Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου! Δήλωσε συμμετοχή για το Dare to Do More Challenge – Graduate Position από την PepsiCo!

Operations Specialist @Douleutaras

Σκέφτεσαι επιχειρηματικά και επιθυμείς να διεκδικήσεις μια καριέρα στον κλάδο της διαφήμισης και του marketing, σε μια εταιρεία που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό; Ε λοιπόν η Douleutaras έχει τη λύση για εσένα, καθώς αναζητά Operations Specialist! Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία. Τα ακόμα καλύτερα είναι πως θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις σημαντικές γνώσεις στις πωλήσεις και να δουλέψεις σε μια πληθώρα διαφορετικών project! Η ομάδα συνεχώς μεγαλώνει και στέκεται πάντα πλάι σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να εξελιχθούν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες τους. Είσαι εσύ αυτ@; Στείλε το βιογραδικό σου για τη θέση του Operation Manager στην Douleutaras κι’ έφυγες!

Junior WordPress Developer @Reload Hotel Sales Management

Η Reload κρύβεται πίσω από την επιτυχία μεγάλων ξενοδοχείων. Πώς; Μέσω του digital marketing και της γενικότερης βελτιστοποίησης της online παρουσίας τους! Επιθυμείς να εργαστείς είτε part-time είτε full ως Junior WordPress Developer; Διαθέτεις τολμηρές ιδέες και ανεξάρτητο πνεύμα; Η ομάδα της Reload σε αναζητά! Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Junior Web Developer τώρα!

Μηχανικός Προμηθειών @Ialonet

H IaloNet κατάφερε γρήγορα να καταξιωθεί ως μια εκ των πλέον επιτυχημένων επιχειρήσεων του κατασκευαστικού κλάδου! Έτσι η ομάδα της μεγαλώνει συνεχώς και τώρα αναζητά Μηχανικό Προμηθειών για να τη στελεχώσει. Μεταξύ άλλων θα αναλάβεις την διαχείρηση και καταχώρηση παραγγελιών, τον ποιοτικό τους έλεγχο καθώς και την επικαιροποίηση των προϊόντων! Παίζεις το Excel και τα αγγλικά στα δάχτυλα; Τότε, τίποτα δεν σε κρατά! Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη θέση του Μηχανικού Προμηθειών στην IaloNet και στείλε το βιογραφικό σου!

Διαχειριστής E-shop @MYTEL SMART ELECTRONICS IKE

Πώς θα σου φαινόταν οι πωλήσεις ενός καταστήματος να περνούν αποκλειστικά από τα δάχτυλά σου; Η MYTEL SMART ELECTRONICS αναζητά έμπειρο/η διαχειριστή e-shop και μπορεί να είσαι εσύ αυτ@ που ψάχνουν! Μεταξύ άλλων, θα αναλάβεις την ενημέρωση της ιστοσελίδας και των social media, την εξυπηρέτηση πελατών καθώς και την επικοινωνία με τους συνεργάτες. Ψήθηκες; Έφυγες! Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Διαχειριστής E-shop στη MYTEL SMART ELECTRONICS IKE!

Metroland Real Estate @Entry level Real Estate Sales Consultant

Διαθέτεις μηδενική εμπειρία στις πωλήσεις; Η Metroland θέλει να σε γνωρίσει! Η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της και αναζητά τα νέα ταλέντα που θα αποτελέσουν το μέλλον της επιχείρησης! Αρκεί να διαθέτεις μπόλικη ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν εκείνοι! Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Entry level Real Estate Sales Consultant στη Metroland Real Estate!

Γραμματέας @MEDICON HELLAS SA

Επιθυμείς να εργαστείς -part-time- σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας; Το εργαστήριο μοριακής στον Γέρακα, αναζητά γραμματέα! Εφόδιο σου, θα αποτελέσει η άριστη σχέση σου με τον Η/Υ καθώς και οι γνώσεις τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης. Πιστεύεις ότι το ‘χεις; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ γραμματέα στην MEDICON τώρα! 

Mid-Level Java Developer @SILVARE Consulting L.P.

Πληκτρολογείς κώδικες με ταχύτητα φωτός; Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα περιβάλλον, όπου θα λαμβάνεις πρωτοβουλίες και θα βελτιώνεσαι συνέχεια πλάι σε κορυφαίους επαγγελματίες; Τρομερή σύμπτωση, καθώς η SILVARE Consulting αναζητά Mid-Level Java Developer. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και να συμβάλλεις καθοριστικά στην ανάπτυξη σπουδαίων project! Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Level Java Developer στην SILVARE Consulting!

Customer Insights Analyst @Cardlink

Μπορείς μέσω της αναλύσης δεδομένων, να κατανοήσεις τις ανάγκες ενός πελάτη και να τις μετατρέψεις σε μια επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξης; Καθώς αυτό απαιτεί ο ρόλος τ@ Customer Insights Analyst στην Cardlink! Όπλα σου, οι επικοινωνιακές και αναλυτικές σου δεξιότητες καθώς και οι σπουδές σου στον κλάδο του Marketing. Εάν πιστεύεις πως διαθέτεις ο,τι χρειάζεται τότε η θέση του Customer Insights Analyst στην Cardilink σε περιμένει!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;