Διαδραστικό workshop: Αποδοτική επικοινωνία σε business περιβάλλον

Τι θα μάθουμε:

Αυτό το workshop θα έχει επίκεντρο την επικοινωνία. Ως εκ τούτου, στόχος του είναι να αναφερθούν ζητήματα όπως: «Πώς επικοινωνώ το ποιος είμαι; / Πώς επικοινωνώ στη δουλειά με τους συνεργάτες μου; / Πώς χτίζω σχέσεις;»

Πέρα απο το θεωρητικό υπόβαθρο, θα υπάρχει έντονα και το στοιχείο της διάδρασης μέσω ασκήσεων που θα δίνουν την ευκαιρία στον παρατηρητή να γίνει και συμμετέχων. Μέσα από τις ασκήσεις αυτές θα γίνει αντιληπτή η διαφορά μεταξύ της επιφανειακής και της ουσιαστικής επικοινωνίας.

Επιπλέον, θα συμπεριληφθούν μερικές επικοινωνιακές δεξιότητες όπως presentation/negotiation skills και active listening.

Ομιλητές:

Έφη Κεφαλά, Public Speaking Coach @theSPEAKERS

Ποιοι είναι οι Ομιλητές μας; 

Η Έφη Κεφάλα είναι Public Speaking Coach στους theSPEAKERS και στόχος της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνούν πιο ουσιαστικά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Από μικρή ηλικία είχε καταλάβει την ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους και γι’ αυτό επέλεξε να σπουδάσει Νοσηλευτική.

Μάλιστα συνέχισε παρακολουθώντας το Μεταπτυχιακό «Νοσηλευτική Καρδιαγγειακών Νόσων», ενώ παράλληλα εργαζόταν στο νοσοκομείο Παίδων. Εκείνη την περίοδο αντιλήφθηκε πως η επικοινωνία ήταν το πάθος της και πως ήθελε να το εξελίξει.

Ως εκ τούτου, παρακολούθησε το speaKING Workshop και Body Language Workshop στους theSPEAKERS. Επιπλέον, ολοκλήρωσε έναν κύκλο σπουδών στο Corporate Coaching από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.