FAQ Υποψηφίων

Αν δεν βρίσκεις εδώ την απάντηση στην ερώτησή σου, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο hello@collegelink.gr

Το CollegeLink είναι εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο και να πετύχει την ομαλή σου μετάβαση στην αγορά εργασίας. Φτιάξε το προφίλ σου και ανακάλυψε τις εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα, τις ικανότητες και τους στόχους σου!

Τι είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς; Σε νιώθουμε και νοιαζόμαστε για σένα! Αναγνωρίζουμε πως ο καθένας κρύβει τον δικό του star μέσα του και επικεντρωνόμαστε στο να ταιριάξουμε αυτό το στοιχείο με την θέση που θα το αναδείξει.

Άσε τις ανοησίες! Δεν θα σου ζητούσαμε ποτέ να πληρώσεις για τα όνειρά σου! Είμαστε δωρεάν, εύκολοι στη χρήση και δεν σπαμάρουμε κόσμο!
Το προφίλ σου θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο στα αγγλικά. Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξεις στις εταιρίες την ικανότητά σου να διαχειρίζεσαι σωστά την αγγλική γλώσσα και θα κάνεις προσιτό το προφίλ σου και στους ξένους εργοδότες.

Το CollegeLink ενδιαφέρεται για όλους! Εστιάζουμε σε όλους τους τύπους θέσεων, από πρακτική άσκηση έως και mid-level θέσεις. Θέσεις όπως Marketing, Business Development, Tech, HR, Developers, Πωλήσεις κλπ. Μπορούμε να συνεχίσουμε για ώρα αν θες.

Το δίκτυό μας αποτελείται από ποιοτικούς συνεργάτες, ξεκινώντας από αξιόλογες startup επιχειρήσεις και φτάνοντας σε καταξιωμένες πολυεθνικές που ψάχνουν για φρέσκα ταλέντα σαν εσένα.

Βήμα 1: Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα. (Αν έχεις κάνει ήδη τότε απλά συνδέεσαι.)

Βήμα 2: Συμπλήρωσε το προφίλ σου. Βεβαιώσου ότι δεν έχεις αφήσει κενό κανένα πεδίο. (Έχε στο νου σου πως ακόμα και ένα κενό πεδίο μπορεί να σε οδηγήσει στην στοίβα με τις απορριφθείσες αιτήσεις.)

Βήμα 3: Στο menu tab πάτα πάνω στο «Jobs», μάθε περισσότερα για την θέση που σε ενδιαφέρει και κλίκαρε το «Apply».

Η δουλειά σου κάπου εδώ τελείωσε. Η εταιρία έχει λάβει την αίτησή σου και εσύ θα περιμένεις να επικοινωνήσει μαζί σου. Φυσικά, μπορείς να επικοινωνήσεις και εσύ με την εταιρία αν το επιθυμείς μέσα από την πλατφόρμα μηνυμάτων.

Πλακίτσα! Θα χρειαστεί να στείλεις αρκετές αιτήσεις πριν καταλήξεις στην πρώτη σου δουλειά ή ακόμα και την πρώτη σου συνέντευξη. Οπότε η δουλειά σου συνεχίζεται!

Ναι, υπάρχει. Το target group ποικίλει από 20 έως 29 χρονών και ο λόγος αυτού του περιορισμού είναι το γεγονός πως θέλουμε να επικεντρωθούμε στους νέους που τελειώνουν τις σπουδές τους και χρειάζονται ένα στήριγμα προκειμένου να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.
Το πεδίο «major» αφορά την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει να ακολουθήσεις και το πεδίο «grade» τον μ.ο. πτυχίου που έχεις μέχρι την στιγμή που φτάχνεις το προφίλ σου. (ο οποίος καλό είναι να ανανεώνεται όταν αλλάζει)
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις πτυχίο για να δημιουργήσεις προφίλ στην πλατφόρμα μας ή για να κάνεις αίτηση σε κάποια θέση.

Σε περίπτωση που θελήσεις να ακυρώσεις κάποια αίτηση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μας στείλεις ένα email στο hello@collegelink.gr για να διαχειριστούμε εμείς το ζήτημα.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο για να γίνουμε καλύτεροι αν μας ενημέρωνες για τους λόγους που θα ήθελες να προβείς σε αυτήν την ενέργεια.

Προκειμένου να διαγράψεις τον λογαριασμό σου θα χρειαστεί να μας στείλεις ένα email με θέμα «Διαγραφή του Λογαριασμού μου: Ονοματεπώνυμο” στο remove@collegelink.gr και θα προχωρήσουμε σε διαγραφή του λογαριασμού σου για την οποία θα λάβεις και σχετική ενημέρωση. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως αν διαγράψεις τον λογαριασμό σου όλα τα δεδομένα θα χαθούν.