Για πρώτη φορά online, ασύγχρονη εκπαίδευση στα ελληνικά σε Cybersecurity, Software Automation Testing & iOS Development από το CollegeLink

By CollegeLink Team

Για πρώτη φορά online, ασύγχρονη εκπαίδευση στα ελληνικά σε Cybersecurity & Software Automation Testing

Το CollegeLink έρχεται με ολοκαίνουρια Academies σε 3 από τους πιο περιζήτητους κλάδους της εποχής.

Ποιοί είναι αυτοί; 

Είναι το Cybersecurity, το Software Automation Testing και το iOS Development.

Ας δούμε παρέα γιατί οι κλάδοι αυτοί πιστεύουμε πως αξίζουν την προσοχή σου.

Τι είναι το Cybersecurity;

Η κυβερνοασφάλεια είναι η πρακτική της εκπαίδευσης ανθρώπων, ανάπτυξης πολιτικών, διαδικασιών και τεχνολογιών για την προστασία των οργανισμών, των συστημάτων και των ευαίσθητων πληροφοριών τους από ψηφιακές επιθέσεις.

 

3 facts για το Cybersecurity

 

  1. Υπάρχει έλλειψη – σε παγκόσμιο επίπεδο – για στελέχη ασφάλειας πληροφοριών.
  2. Το ρυθμιστικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο σε επίπεδο ΕΕ (π.χ. GDPR, NIS, Cyber Security Act, PSD2, eIDAS, κτλ.), αλλά και σε εθνικό επίπεδο, αυξάνει συνεχώς τις απαιτήσεις ασφάλειας για τα προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά. Όλα τα παραπάνω, περιγράφουν τις μεγάλες προκλήσεις, αλλά και τις εξαιρετικές ευκαιρίες που προσφέρει ο κλάδος του Cyber Security για τα επόμενα χρόνια, τόσο σε ακαδημαϊκό και ερευνητικό επίπεδο όσο και στην αγορά εργασίας.
  3. Παρατηρείται αύξηση των επενδύσεων στον χώρο της ασφάλειας πληροφοριών.

Τι είναι το Software Testing;

Το Software Testing είναι η διαδικασία αξιολόγησης και επαλήθευσης ότι ένα προϊόν ή μια εφαρμογή λογισμικού κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Τα οφέλη των δοκιμών αυτλων περιλαμβάνουν την πρόληψη σφαλμάτων, τη μείωση του κόστους ανάπτυξης και τη βελτίωση της απόδοσης.

3 facts για το Software Testing

  1. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 378 ανοιχτές θέσεις στην Ελλάδα για Software Automation Engineers.
  2. Οι μισθοί των software testers είναι αρκετά υψηλοί.
  3. Υπάρχει αυξημένη ζήτηση στον κλάδο.

 

Τι είναι το iOS Development;

iOS Development είναι η δημιουργία εφαρμογών που τρέχουν σε λογισμικό iOS, δηλαδή mobile συσκευές apple. Καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών παγκοσμίων χρησιμοποιεί iOS συσκευές, το iOS Development είναι ένας κλάδος που έχει αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

3 facts για το iOS Development

  • Υπάρχουν αυτή την στιγμή περίπου 300 ανοιχτές θέσεις για iOS Developers στην Ελλάδα.
  • Περίπου το 80% των χρηστών δεν χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για περισσότερες από 72 ώρες μετά από την εγκατάσταση της. Αυτό σημαίνει πως ένας καλό app design είναι πολύτιμο για τις επιχειρήσεις, καθώς μπορεί να προσφέρει ένα πολύ καλό user experience και να δώσει πλεονέκτημα σε μια επιχείρηση να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές! 
  • Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για remote θέσεις iOS Developer στο εξωτερικό, όπου παρέχουν πολύ ανταγωνιστικούς μισθούς.😉 

 

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί επιμένουμε πως το να παρακολουθήσεις το Cybersecurity eLearning Academy, το Software Automation Testing eLearning Academy ή/και το iOS Development E-Learning Academy είναι το next step που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου;

εσύ που τώρα ολοκληρώνεις τις σπουδές σου, δεν έχεις κάποια εμπειρία και θέλεις να ασχοληθείς με το Penetration Testing / Ethical Hacking.

Ή εσύ που εργάζεσαι ήδη στον IT κλάδο και θέλεις να αποκτήσεις μια εξειδίκευση ως Security Engineer.

Ή και εσύ που θέλεις να αποκτήσεις γνώσεις και να ασχοληθείς μελλοντικά με το Incident Response – να αντιμετωπίζεις απειλές όπως malware, κακόβουλους hackers.

εσύ που θέλεις να αλλάξεις καριέρα έχοντας background σε θετικές επιστήμες ή βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

Ή εσύ που μόλις έχεις αποφοιτήσει και θέλεις να αποκτήσεις γνώσεις.

Ή εσύ που που είσαι manual tester και θέλεις να γίνεις automation tester.

για εσένα που τελειώνεις τώρα τις σπουδές σου, δεν έχεις κάποια εμπειρία και θέλεις να  ξεκινήσεις την εμπειρία ως iOS Developer, ή για εσένα που εργάζεσαι ως Backend, Frontend ή Android Developer και θέλεις να ξεκινήσει την καριέρα σου ως iOS Developer!

Ξεκίνα τη δοκιμαστική σου περίοδο για 7 ημέρες!


Βρες εδώ όλα τα CollegeLink eLearning Academies και εκπαιδεύσου στους πιο hot κλάδους της εποχής μέσω online, ασύγχρονης εκπαίδευσης στα ελληνικά από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου!.