Γιατί να ξεκινήσεις την καριέρα σου από την Deloitte;

By Collegelink Team

Μήπως θα ήθελες να χτίσεις μια καριέρα που σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις αλλά και να εμπλουτίζεις συνέχεια τις γνώσεις σου στα πιο καινοτόμα τεχνολογικά προγράμματα και ψηφιακά εργαλεία; Μήπως επίσης θα ήθελες να γίνεις μέλος μιας ομάδας που βοηθάει επιχειρήσεις στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό; Μήπως ακόμα τυχαίνει να θέλεις να ασχοληθείς με όλα αυτά μένοντας στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη ή και τις γύρω περιοχές; 

Ε λοιπόν, υπάρχει μια εταιρεία με την οποία τα θέλω σας ευθυγραμμίζονται: η Deloitte!

Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε…

 

Ανακάλυψε όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας της Deloitte!

 
Ποια είναι η Deloitte; 

H Deloitte Ελλάδος είναι μέλος του μεγαλύτερου δικτύου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο και με πάνω από 45 χρόνια συνεχούς δράσης στην ελληνική αγορά, παρέχει συμβουλευτικές, φορολογικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικού κινδύνου προσφέροντας αποτελεσματικές και πρωτοποριακές λύσεις, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες. Όπως είναι λογικό, Οι δραστηριότητες της δεν περιορίζονται μόνο στην εγχώρια αγορά, καθώς αναλαμβάνει και διεθνή projects. 

Γιατί να ξεκινήσεις την καριέρα σου από την Deloitte; 

Με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, η Deloitte απασχολεί περισσότερους από 1.900 επαγγελματίες. Ο πυρήνας όλων όσων κάνει είναι οι άνθρωποί της, ενώ η εταιρική κουλτούρα της βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στη συνεργασία και στον σεβασμό προσφέροντας ένα εργασιακό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, όπου όλοι αισθάνονται μέρος μίας μεγαλύτερης  ομάδας, με ένα κοινό όραμα: to make an impact that matters. 

Αναρωτιέσαι λοιπόν τί έργα θα αναλάβεις;

Για να κερδίζεις όσο περισσότερες εμπειρίες θέλεις η Deloitte μέσω του δικτύου πελατών που διαθέτει από διαφορετικούς κλάδους (πχ. Τεχνολογία, τουρισμό, αυτοκινητοβιομηχανία, τραπεζικά συστήματα κλπ.) δίνει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες για να βοηθάς πελάτες από όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, σε μια τυπική μέρα ως UI Designer θα πρέπει να μετατρέψεις μια ιδέα σε user experience, να κάνεις facilitate κάποιο workshop, να δημιουργήσεις moodboards, storyboards και πολλά άλλα!

Φυσικά μέσω της παραπάνω hands-on εμπειρίας μαθαίνεις την δουλειά στην πράξη. Επειδή όμως η Deloitte δεν θέλει να σε ρίξει κατευθείαν στα βαθιά, σου παρέχει συνεχή εκπαίδευση και mentoring για να φέρεις εις πέρας και τα πιο απαιτητικά έργα με τα καλύτερα αποτελέσματα, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες σου συνέχεια. Έχεις από την πρώτα μέρα τον Buddy στο πλευρό σου για να σου απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος/α που πρωτοξεκινά & παράλληλα μπορείς να επιλέξεις έναν έμπειρο coach για να τον συμβουλεύεσαι για όλα τα θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στην Deloitte.

Θα έχεις ατελείωτη πρόσβαση σε γνώση και στα τελευταία trends της αγοράς 

Είτε έχεις ήδη μια εμπειρία είτε όχι, η έκθεσή σου σε μεγάλα έργα και πελάτες θα σε ενδυναμώσει. Γιατί, με την είσοδό σου στην εταιρεία, θα ξεκλειδώσεις την πρόσβασή σε έναν κόσμο γνώσης μέσω  εσωτερικών trainings,  πρόσβαση στο LinkedIn Learning , στο Coursera, στο Udemy, στο Harvard Business Publishing digital content, στο CURA  και σε πολλές άλλες πλατφόρμες, που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. 

Θα έχεις στο πλευρό σου τους συναδέλφους σου σε κάθε στιγμή 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα δεν είναι η μόνη υποστήριξη που θα λάβεις από την Deloitte. Μέσα από τα προγράμματα των Deloitte buddies και  coaches, η εταιρεία φέρνει πιο κοντά νέους και παλαιότερους εργαζόμενους. Χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία, θα έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστείς με τους νέους σου συναδέλφους, αλλά και να μάθεις ακόμα περισσότερο από εκείνους.

Θα μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σου

Βασικό μέλημα στην Deloitte είναι να νιώθεις κι εσύ και όλοι οι άνθρωποι της ότι μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και μάλιστα το επιδιώκει με ποικίλους τρόπους. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της Respect & Inclusion στρατηγικής που ακολουθεί ο οργανισμός είναι οι εσωτερικές κοινότητες που έχουν δημιουργηθεί. Συγκεκριμένα, η “She Leads” αποσκοπεί στην ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών σε υψηλόβαθμες θέσεις του οργανισμού, η “Her.Net” ενισχύει την θέση των γυναικών στους τεχνολογικούς κλάδους  ενώ η “GLOBE”κοινότητα, αποτελούμενη από LGBT+μέλη και φίλους της , δραστηριοποιείται υπέρ της ισότητας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα. 

Ακολουθώντας την ανάπτυξη και επέκταση του οργανισμού, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Πάτρα, αναζητά νέους που θα ενταχθούν στην ομάδα του και θα βοηθήσουν στην κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του. Να σου αναφέρουμε βέβαια πως η τοποθεσία δεν έχει σημασία! Στην αναζήτηση των κατάλληλων ανθρώπων η Deloitte δίνει τη δυνατότητα εργασίας, εφόσον δεν υπάρχει κοντινό γραφείο και από το σπίτι σε συνδυασμό με το κοντινότερο σε εσένα γραφείο.

 1. Junior Web developer (Adobe) @ Thessaloniki, Patras and Crete
 2. Back End Developer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 3. Junior SAP Developer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 4. Junior IT Architect @ Thessaloniki, Patras, Crete
 5. IT Junior Consultant (RPA, IoT, Service Now) @ Thessaloniki, Patras & Crete
 6. Junior RPA Developer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 7. Cloud or System Engineer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 8. UI Designer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 9. Junior Integration Engineer @ Thessaloniki, Patras and Crete
 10. Junior Digital Mobile Developer @ Thessaloniki, Patras & Crete
 11. Full Stack Cloud Developer @ Thessaloniki, Patra, Crete
 12. Junior Developer (Salesforce) @ Thessaloniki, Patras and Crete
 13. Business Intelligence Developer
 14. Tech Recruiter @Patra

 

Ανακάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για την κάθε θέση εργασίας εδώ!