Αυτή την εβδομάδα, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και στην πλατφόρμα του CollegeLink με θέσεις εργασίας στην WURTH HELLAS, την SEPTONA SA και πολλών άλλων εταιρειών να περιμένουν τα βιογραφικά σου. Έτοιμος να κάνεις τις αιτήσεις σου;

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

B2B Τηλεφωνικές Πωλήσεις @ WURTH HELLAS

Μήπως σε συναρπάζει ο κλάδος των πωλήσεων και διαθέτεις ανεπτυγμένες δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης που θέλεις διακαώς να τις αξιοποιήσεις; Μήπως χαρακτηρίζεσαι από υπευθυνότητα και συνέπεια; Μήπως επιθυμείς και να εργάζεσαι σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον με δυνατότητες εξέλιξης; Αν απάντησες σε όλα ναι, τότε μη χάνεις άλλο χρόνο. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση B2B Τηλεφωνικές Πωλήσεις, γιατί η οικογένεια της Wurth Hellas σε περιμένει!

Junior SALES MANAGER of specialty chemicals for the HOUSE CARE industry @ ELTON Group

Τι χρειάζεται ένας απόφοιτος του κλάδου των Χημικών Μηχανικών καθώς πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα στην καριέρα του; Μια θέση εργασίας Junior SALES MANAGER of specialty chemicals for the HOUSE CARE industry και μια εταιρεία σαν την ELTON GROUP. Γιατί θα σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εκπαίδευση για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς δίπλα σε μια  ομάδα με δυναμική παρουσία στην αγορά εργασίας. Γιατί θα έχεις και κάποια bonus παραγωγικότητας, ασφάλειας και τα λοιπά. Ακόμη να στείλεις το βιογραφικό σου;

Πωλητές/τριες Πλήρους Απασχόλησης, Χαλάνδρι @ JYSK A.E

Είσαι πρόθυμος να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να κλείσεις ένα deal; Σου αρέσει να εργάζεσαι σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον με συνεχείς προκλήσεις; Απολαμβάνεις τη συνεργασία με την ομάδα; Τότε πρέπει να είσαι ο υποψήφιος που αναζητά η εταιρεία JYSK A.E. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Πωλητές/τριες Πλήρους Απασχόλησης, Χαλάνδρι  και προώθησε αμέσως το βιογραφικό σου!

Customer Care Advisors – Sales Agents – Team Leaders @ Talanton Ltd

Μέχρι σήμερα, η γνώση ξένων γλωσσών ήταν το εισιτήριο σου για τον πολιτισμό. Τώρα, η γνώση ξένων γλωσσών είναι το εισιτήριό σου για να διεκδικήσεις όχι μία αλλά τέσσερις θέσεις εργασίας στην εταιρεία Talanton Ltd. Τί εννοούμε;

  1. Αν παίζεις στα δάχτυλα την ισπανική γλώσσα, προώθησε το βιογραφικό σου για τη θέση Customer Care Advisors – Sales Agents – Team Leaders (Spanish)
  2. Είναι τα Γερμανικά η μητρική σου γλώσσα ή τα μιλάς σαν να είναι; Δήλωσε το ενδιαφέρον σου για τη θέση Customer Care Advisors – Sales Agents (Dutch)
  3. Αγαπάς τόσο την ιταλική γλώσσα που ψάχνεις ευκαιρίες να τη μιλάς καθημερινά; Η θέση Customer Care Advisors – Sales Agents – Team Leaders (Italian) είναι για σένα!
  4. Μήπως μιλάς και κάμποσα πολωνικά; Τότε, πρέπει να δοκιμάσεις να στείλεις το βιογραφικό σου και στη θέση Customer Care Advisors – Sales Agents (Polish)

Web Developer @ PROCON Professionalconsulting

Μήπως είσαι ένας παθιασμένος web developer που δεν μπορείς να σταματήσεις να δημιουργείς web applications ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο σου; Μήπως σε ελκύει κάθε νέα προηγμένη τεχνολογία και ενημερώνεσαι συνεχώς για αυτές; Μήπως γνωρίσεις και τα βασικά από τις γλώσσες προγραμματισμού; Τότε, είσαι ακριβώς αυτό που αναζητά η εταιρεία PROCON Professional consulting για τη θέση Web Developer. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Υπάλληλος Αποθήκης @ SEPTONA SA

Νομίζουμε ότι οι συστάσεις για την εταιρεία SEPTONA SA είναι περιττές. Είναι μια 100% ελληνική εταιρεία που μετρά 40 χρόνια δραστηριοποίησης στην ελληνική – και όχι μόνο αγορά – και ξεχωρίζει. Και τώρα, αναζητά τον επόμενο Υπάλληλο Αποθήκης με έδρα το εργοστάσιο της στα Οινόφυτα. Διάβασε περισσότερα για τη θέση και προώθησε αμέσως το βιογραφικό σου!

Βοηθός Λογιστή @ FAMILY SUPERMARKET AE

Λέγεται ότι η λογιστική είναι η γλώσσα των επιχειρήσεων. Και, αν ξέρεις να την παίζεις στα δάχτυλα, αν έχεις προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση λογιστή έως και 2 χρόνια, αν γνωρίζεις από υπολογιστικά συστήματα και αγγλικά, τότε πρέπει να στείλεις το βιογραφικό σου τώρα στη θέση Βοηθός Λογιστή της εταιρείας FAMILY SUPERMARKET AE. Γιατί, θα απολαύσεις ένα ικανοποιητικό πακέτο αμοιβών και δυνατότητες ανάπτυξης σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο εργασιακό περιβάλλον! Το ΄χεις;

Customer Service Executive @ Oikonomou Organizing & Promotion

Έχεις εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών και στην καταχώρηση παραγγελιών; Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυστηρά deadlines, σε προκαθορισμένους στόχους και σε εγκεκριμένες συμφωνίες με πελάτες; Είσαι εξοικειωμένος με προγράμματα winera; Τότε, σίγουρα μπορείς να είσαι και μέσα στη θέση Customer Service Executive της εταιρείας Oikonomou Organizing & Promotion.  Για αυτό, δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου και στείλε το βιογραφικό σου!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!