Γνώρισε καλύτερα τη Bayer Hellas!

Γνώρισε καλύτερα τη Bayer Hellas!

Η Bayer δεν είναι μία απλή φαρμακευτική, είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που ερευνά ταυτόχρονα τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η Bayer δεν είναι μία απλή φαρμακευτική, είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που ερευνά ταυτόχρονα τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.


διαβασε περισσοτερα


H Bayer συνεισφέρει στην εύρεση λύσεων για κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των καιρών μας. Δημιουργεί προϊόντα υγείας για ένα παγκόσμιο πληθυσμό που αυξάνεται, μεγαλώνει και έχει ανάγκη αξιόπιστους και αειφόρους τρόπους διατροφής.

Η Bayer Βελτιώνει τη ζωή – αυτός είναι ο στόχος των ανθρώπων στη Bayer.

Pharmaceuticals

Τα προϊόντα της Bayer παρέχουν λύσεις για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων που θέτει ο αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός. Μέσα από την έρευνα, αναπτύσσει καινοτόμα φάρμακα, τα οποία διαθέτει στην αγορά – κυρίως στους θεραπευτικούς τομείς της καρδιολογίας, της ογκολογίας, της γυναικολογίας, της αιματολογίας και της οφθαλμολογίας. Επιδιώκοντας τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στην υγεία, αξιοποιεί τα big data, προηγμένες αναλύσεις και άλλα ψηφιακά εργαλεία. Στόχος της Bayer είναι να συμβάλλει στην ιατρική πρόοδο και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των ασθενών, των ιατρών, των ασφαλιστικών ταμείων και των ρυθμιστικών αρχών.

Read more

Consumer Health

Η αυτό-φροντίδα αποτελεί θεμέλιο της υγειονομικής περίθαλψης και εξελίσσεται ταχύτατα στον τρόπο που διαχειρίζεται το άτομο την υγεία του. Εστιάζοντας σε προϊόντα ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία, όπως τα Claritin™, Aspirin™, Bepanthol, Canesten™ οι καταναλωτές της Bayer μπορούν να φροντίζουν καλύτερα την υγεία και την ευημερία τους βελτιώνοντας έτσι τη ζωή τους αλλά και τη ζωή όσων αγαπούν.

Read more

Crop Science

Η Bayer θέλει να βελτιώσει την επόμενη γενιά της γεωργίας. Υποστηρίζει τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αυξανόμενου πληθυσμού σε τροφή, ζωοτροφές αλλά και ίνες. Παράλληλα προστατεύει τους ήδη περιορισμένους φυσικούς πόρους του πλανήτη μας, ώστε να μπορούν να τους εκμεταλλευτούν και οι επόμενες γενιές.

Read more

Βρες αυτό που σε εκφράζει στη BayerPassion to Innovate?

Passion to Innovate?Power to change?

Power to change?Keen to change the world?

Keen to change the world?Ότι και αν είναι αυτό που σου δίνει το κίνητρο να σηκωθείς το πρωί από το κρεβάτι και να ξεκινήσεις την ημέρα σου, είμαστε σίγουροι πως θα το βρεις στη Bayer!

Passion to Innovate


Αν αυτό που σε εκφράζει είναι το πάθος για καινοτομία τότε στη Bayer σίγουρα θα βρεις το περιβάλλον για να εκφραστείς!

Η βασική δέσμευση της εταιρίας, “Πάθος για Καινοτομία | Δύναμη Για Αλλαγή” εκφράζει ό, τι κάποιος μπορεί να περιμένει από την Bayer ως εργοδότη. Ως μία εταιρία που δραστηριποιείται για περισσότερο από ένα αιώνα η Bayer είναι συνδεδεμένη με την καινοτομία από την 1η ημέρα ύπαρξη της. Με ορισμένα από τα περισσότερο εξελιγμένα αλλά και πιο αποδοτικά κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης παγκοσμίως αλλά και μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένα ερευνητικά ινστιτούτα ανά τον κόσμο, όπως και την Ελλάδα (π.χ. το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας στην Κρήτη) και start-ups, συνεχίζει να πρωτοπορεί, προσφέροντας μια καλύτερη ζωή!

#passiontoinnovate

Power to Change


Η Bayer είναι μια εταιρεία με πάνω από 150 χρόνια ιστορίας. Σε όλη της την πορεία μέχρι και σήμερα δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες. Με φάρμακά που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, με τεχνολογικές λύσεις που κάνουν την αγροτική παραγωγή πιο αποδοτική και προσβάσιμη σε περισσότερους ανθρώπους.

Η Bayer έχει τη δύναμη και την ευθύνη να προωθεί την επιστήμη για μια καλύτερη ζωή.

#powertochange

Keen to Change the World


Ο λόγος ύπαρξης της Bayer, είναι η βελτίωση της ζωής μας και αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συμβεί χωρίς ουσιαστική αλλαγή στον κόσμο.

Αν εσύ διαθέτεις το κίνητρο και τη δίψα για αλλαγή, η Bayer θα σου προσφέρει τη δύναμη για να πετύχεις πραγματικά αποτελέσματα

Ο δεύτερος πυλώνας της βασικής δέσμευσης της εταιρίας αναφέρεται στη δική της προσφορά στην αλλαγή. Αν εσύ έχεις το πάθος και το κίνητρο τότε η Bayer μπορεί να σου προσφέρει πραγματικά τη δύναμη για να καταφέρεις ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο κόσμος, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν πολλές εταιρίες που να δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο όπως η Bayer.

Πέρα όμως από τις εσωτερικές της διαδικασίες σαν εταιρίας, η Bayer υποστηρίζει και δίνει τη δύναμη της και σε νέες εταιρίες προκειμένου να καινοτομήσουν. 
Αυτό ακριβώς εκφράζουν τα προγράμματα Grants4Apps and Grants4Tech, δύο μόνο παραδείγματα από τα προγράμματα της Bayer που  αλλάζουν τον κόσμο μας!

Γνώρισε τους ανθρώπους της Bayer από κοντά

Η Bayer είναι οι άνθρωποι της και εσύ έχεις την ευκαιρία να τους γνωρίσεις από κοντά!

9ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας. 29 -31 Μαρτίου 2019

TedXAUATH. 4 Μαίου 2019

Γνώρισε τους ανθρώπους της Bayer από κοντά

Μάθε περισσότερα για τη Bayer στο bayer.com και στο Linkedin


ακολουθησε