Η συμβουλή καριέρας που δεν θα σου πει κανείς

By Collegelink Team

Όταν πρόκειται για συμβουλές σταδιοδρομίας, όσα περισσότερα μπορείς να αποκομίσεις, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, ορισμένες συμβουλές είναι πιο κρίσιμες από άλλες, διότι είναι γραμμένες από γυναίκες του επιχειρηματικού κόσμου. Οι παρακάτω συμβουλές είναι οι καλύτερες πρακτικές καριέρας βγαλμένες από την καθημερινότητα πετυχημένων και δημιουργικών γυναικών που μοιράστηκαν τα μυστικά τους με τη Forbes.com. Απόλαυσε υπεύθυνα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Jaclyn Johnson, Create & Cultivate CEO & Founder and WorkParty author

«Η δικτύωση είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία οικοδόμησης μιας καριέρας ή μιας επιχείρησης. Η δικτύωση δεν σημαίνει πάντοτε να παρακολουθείτε εκδηλώσεις ή να προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιον που θαυμάζετε. Η δικτύωση μπορεί επίσης να σημαίνει να λύσετε τις διαφορές σας με συναδέλφους. Καθώς εξελίσσεστε στην καριέρα σας, με τα χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι θα προχωρήσουν με τη σειρά τους σε άλλες θέσεις και ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον στο μέλλον».

Ginger Siegel, North America Small Business Lead for Mastercard

«Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Η πρόσβαση στα προγράμματα καθοδήγησης και στις κοινότητες υποστήριξης είναι σημαντική για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας».

Paige Adams-Geller, Founder & Creative Director of PAIGE

«Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να δείξετε πάθος σε κάθε δουλειά που έχετε. Ακόμη και αν δεν είστε στην δουλειά των ονείρων σας, πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας. Ποτέ δεν θα ήμουν εκεί που είμαι σήμερα παίρνοντας τη δουλειά μου δεδομένη. Ήμουν σε θέση να οικοδομήσω την ομάδα των ονείρων μου, όταν ξεκίνησα το PAIGE. Ο καθένας που ζήτησα να έρθει στην περιπέτεια μαζί μου είπε ναι. Θυμηθείτε ότι η σταδιοδρομία ή η δουλειά σας είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα σπριντ. Προσπαθήστε αργά και σταθερά να κερδίζετε τον κάθε αγώνα και παράλληλα κερδίστε χρόνο για να αναπτύξετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε».

Sophie Kelly, SVP North America Whiskey

«Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την καριέρα σας ως μια συναρπαστική ιστορία, την οποία θέλετε να μοιραστείτε, όπου σε κάθε κεφάλαιο, προσθέτετε νέες εμπειρίες και ικανότητες στο επαγγελματικό σας ταξίδι και στη ζωή σας».

Bruna Schmitz, Professional Surfer, Model, and Roxy Brand Ambassador

«Να θέτετε ρεαλιστικούς στόχους και να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που θαυμάζετε. Μάθετε να εργάζεστε σκληρά και να αγκαλιάζετε τις αποτυχίες ως μέρος της διαδικασίας. Αποδεχθείτε την εποικοδομητική κριτική, αλλά πάνω από όλα, παραμείνετε ανοικτοί σε νέες ιδέες και διαφορετικούς τρόπους να κάνετε πράγματα. Η αλλαγή είναι μια σπουδαία εμπειρία».

Για περισσότερες συμβουλές καριέρας τσέκαρε το blog του CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!