Νέα εργασιακή σεζόν! Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με 10 νέες θέσεις εργασίας! Άρπαξε τις ευκαιρίες και απογείωσε την καριέρα σου! Μην ξεχνάς να ενημερώνεσαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς οι αγγελίες ανανεώνονται καθημερινά!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Μηχανικό Πωλήσεων / Τηλεπικοινωνίες (Account Manager) @ACTA LTD

Η ACTA Ltd που δραστηριοποιείται στον χώρο των οργάνων μετρήσεων και λύσεων Τηλεπ/νιών & ΙΤ, διανομέας των προϊόντων της VIAVI, με έδρα στο Χαλάνδρι, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Μηχανικό Πωλήσεων / Τηλεπικοινωνίες (Account Manager). Μην χάσεις την ευκαιρία, καθώς παρέχονται ελκυστικές αποδοχές, εκπαίδευση, άριστες συνθήκες εργασίας και προοπτικές εξέλιξης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Sales Intern @Fragoulakis BROS

Η εταιρία Fragoulakis ασχολείται για 50 και πλέον χρόνια με τον κλάδο της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων. Αποτελεί μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες του κλάδου. Η εταιρία αναζητά φοιτητή να απασχοληθεί στο τμήμα κουφωμάτων. Ο/η υποψήφιος/α θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει γνώσεις πάνω στα καινοτόμα ενεργειακά κουφώματα και πιο γενικές γνώσεις στις μονώσεις. Ο/η φοιτητής/τρια θα πρέπει να έχει άνεση στην επικοινωνία, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, διάθεση για πρωτοβουλία και πάθος για πρόοδο και προσωπική εξέλιξη. Επιθυμητή είναι, στα πλαίσια της καλής και ομαλής συνεργασίας, η προοπτική πρόσληψης. Μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Πωλήσεις για μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών @Teleperformance Greece

Όταν η επικοινωνία είναι το κρυφό σου ταλέντο, πρέπει να διαβάσεις αυτή την αγγελία! Η πολυεθνική εταιρία Teleperformance απασχολεί 8.200 εργαζομένους στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικής υποστήριξης, υπηρεσίες για διαχείριση social media & υποστήριξη για gaming. Οι εργαζόμενοί της προέρχονται από 91 εθνικότητες, και υποστηρίζουν 36 διαφορετικές γλώσσες & διαλέκτους, διαμορφώνοντας ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Γίνε μέλος της ομάδας τους, στέλνοντας την αίτηση σου τώρα!

ERP Consultant @COMPUTER LINE

Η εταιρεία ComputerLine (www.computerline.gr), είναι μια πελατοκεντρική εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών Πληροφορικής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία με μεγάλο πελατολόγιο στην αγορά των Χανίων και με την ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών της μετατρέπει την γνώση της και την εμπειρία της σε επιχειρηματικό όφελος. Το βασικό αντικείμενο εργασιών της ComputerLine, περιλαμβάνει υλοποίηση συστημάτων ERP, CRM, HRM και MOBILE λύσεων, διευρύνοντας το πληροφοριακό σύστημα της κάθε επιχείρησης. Η ComputerLine είναι authorized Partner της SoftOne, και επιθυμεί να προσλάβει για εκπαίδευση και στελέχωση άμεσα ERP Consultant. Μήπως θα είσαι εσύ; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ @PRINCE SILVERO

Αν τα παρακάτω σου φαίνονται γνώριμα, τότε βρήκες δουλειά! Στις αρμοδιότητες σου θα περιλαμβάνονται η καταχώρηση δαπανών και εγγραφών Γενικής Λογιστικής, η διεκπεραίωση καθημερινών λογιστικών εργασιών, η σύνταξη και υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ-VIES-INTRASTAT, παρακρατούμενων φόρων, η καταχώρηση προσλήψεων και αποχωρήσεων σε σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, η τήρηση αρχείου μισθοδοσίας, οι συμφωνίες υπολοίπων προμηθευτών και σύνταξη μηνιαίων καταστάσεων πληρωμών, οι εξωτερικές εργασίες λογιστηρίου σε τράπεζες, ΔΟΥ και λοιπές υπηρεσίες, καθώς και η αρχειοθέτηση παραστατικών! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Magento Developer @DigitalUp

Αν, λοιπόν, έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς, τότε σίγουρα θα θέλουν να σε γνωρίσουν στην DigitalUp! Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Junior Magento Developer με στόχο την ανάπτυξη eshop, website για λογαριασμό των πελατών της. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Content & Media – Junior Position @FUNKMARTINI

Τώρα η ομορφιά και το digital marketing μπορούν να συνδυαστούν κι εσύ να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου! Η Funkmartini είναι η νούμερο ένα ηλεκτρονική υπηρεσία κρατήσεων για υπηρεσίες ομορφιάς στην Ελλάδα. Είναι η ψηφιακή ατζέντα που χρησιμοποιούν τα καλύτερα σαλόνια ομορφιάς στην Ελλάδα και κάθε μήνα συγκεντρώνουν πάνω από 600.000 ραντεβού. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ,για τα τμήματα παραγωγής, service και εγκαταστάσεων @TEMAK

Τα έμαθες; Η ΤΕΜΑΚ, εταιρεία εξειδικευμένη στην ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ με Βιομηχανική παραγωγή και δραστηριότητα στην Ελληνική και Διεθνή αγορά αναζητά Ηλεκτρολόγους, Αυτοματιστές και Υδραυλικούς για τα τμήματα παραγωγής, service και εγκαταστάσεων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Accountant @AMBE

Είσαι λογιστής; Η AMBE Tax-Accounting & Business Advisory Services από την ίδρυση της το 1993, είναι μια λογιστική Εταιρεία που στοχεύει στην παροχή υψηλών προδιαγραφών λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών, προς επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Μηχανικός Πωλήσεων-Αθήνα @ATLANTIS ENGINEERING AE

H ATLANTIS Engineering, ηγέτιδα εταιρία στο χώρο του Maintenance Consulting και των πληροφοριακών συστημάτων συντήρησης (CMMS), αναζητεί Μηχανικό Πωλήσεων με έδρα την Αθήνα. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!