Εσύ σε ποιον tech ρόλο θα ξεκινήσεις την καριέρα σου;

Γιατί να συμμετέχεις;

👉 Θα ανακαλύψεις πώς είναι η καθημερινότητα σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες συμβουλευτικής παγκοσμίως

👉 Θα μάθεις τα πάντα γύρω από την Deloitte, το expertise της και τις ευκαιρίες καριέρας της

👉 Θα μάθεις από πρώτο χέρι τη διαδικασία ένταξης στο δυναμικό της εταιρείας και τι χρειάζεται για να τα καταφέρεις

👉 Θα συνομιλήσεις με τα μέλη της μέσα από τα break out rooms για να ανακαλύψεις τους κλάδους που σε ενδιαφέρουν

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;

Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες;

CollegeLink & Deloitte ενώνουν τις δυνάμεις τους

Γνώρισε τις πιο hot tech ομάδες της εταιρείας

Ώρα για απορίες και networking

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;

Ποιοι θα είναι οι ομιλητές;

Γιάννης

Ο Γιάννης είναι Software Engineer με πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε Windows Desktop Development και Database Design, και ένας Certified Android Developer με ιδιαίτερη αγάπη στην ανάπτυξη λογισμικού για κινητές συσκευές. Παράλληλα, είναι Technology Events Speaker συμμετέχοντας από το 2016 σε μεγάλες τεχνολογικές διοργανώσεις με ομιλίες και εργαστήρια εντός και εκτός Ελλάδας πάνω σε Google τεχνολογίες και Deep Learning. Τέλος, είναι εισηγητής προγραμματισμού και υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και ανταλλαγής γνώσεων, ο οποίος διατηρεί ένα YouTube κανάλι και ένα medium.com blog, εξηγώντας Android, Machine Learning, και θέματα προγραμματισμού σε developers.

Ιωάννα

Η Ιωάννα εργάζεται ως Assistant Manager στην Deloitte από το 2020. Έχει 10 χρόνια προϋπηρεσία σε τεχνολογίες .NET, κυρίως σε CRM και ERP συστήματα, και τα τελευταία 2 χρόνια ανήκει στην ομάδα του Microsoft Dynamics. Έχει σπουδάσει Πληροφορική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και Διοίκηση.

Αντώνης

Ο Αντώνης είναι Business Analyst – Software Engineer στο System Integration Engineering τμήμα της Deloitte εδώ και 5 μήνες εργάζεται σε πρότζεκτ που χρησιμοποιεί τεχνολογίες του System Integration και του CloudDeloitte του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και να κάνει αυτό που αγαπάει πραγματικότητα στην Ελλάδα χρησιμοποιωντας νεες τεχνολογιες για την δημιουργία πρωτοποριακών προτζεκτ. Έχει εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικών σε αυτόματα συστήματα και είναι λάτρης βιντεοπαιχνιδιών.  Είναι πτυχιούχος B.Sc. Information Technology και M.Sc. Software Engineer και Certified AWS Cloud Practitioner.

Νικόλαος

Μηχανικός λογισμικού στην Deloitte για 2+ χρόνια, με ειδίκευση σε τεχνολογίες frontend και εμπειρία σε ανάπτυξη backend. Είναι πτυχιούχος B.Sc Πληροφορικής του ΑΠΘ.

Ειρήνη

Η Ειρήνη Μπακλέση είναι SAP ABAP Technical Consultant στην Deloitte. Ήρθε στην ομάδα της DACC πριν από περίπου τρεισήμισι χρόνια, όταν  πήρε μέρος στο πρώτο SAP School. Από τότε έχει εργαστεί σε διεθνή project ως ABAP και PI/PO technical consultant. Έχει αποκτήσει δύο SAP Certificates. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να κάνει ταξίδια.

Θάνος

Ο Θάνος Μπίλης, είναι Software engineer με εξειδίκευση στις διαδικτυακές εφαρμογέςΈχει πρακτική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα  ανάπτυξης των προϊόντων και του λογισμικούΕργάζεται στην Deloitte, με σκοπό τη δημιουργία αξίας και την πρωτοπορία σε e-Commerce προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών.  Είναι επίσης πτυχιούχος B.Sc Πληροφορικής.

Θανάσης

Ο Θανάσης είναι Senior Consultant της ομάδας Microsoft Dynamics του DACC. Είναι από τα πρώτα μέλη της ομάδας που δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο του 2019. Έχει δουλέψει πάνω σε έργα σε διάφορους τομείς και κυρίως με αναβαθμίσεις στην έκδοση 365 του Dynamics. Ασχολείται με παιχνίδια, επιτραπέζια και μη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δέσποινα

Η Δέσποινα είναι Consultant της ομάδας Microsoft Dynamics 365. Είναι μέλος στην ομάδα της DACC από τον Ιανουάριο του 2021. Έχει εργαστεί σε διαφορετικά projects στο Dynamics D365FO και στο AX 2012 με εξειδίκευση στις τεχνολογίες .net, όπως και στις βάσεις δεδομένων. Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει βιβλία και ασχολείται με την κολύμβηση.

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;

Η Διοργάνωση

Deloitte

Η Deloitte είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ελεγκτικών και συμβουλευτικών, χρηματοοικονομικών, συμβουλευτικών υπηρεσιών κινδύνου, φορολογικών και συναφών υπηρεσιών. Με 175 χρόνια σκληρής δουλειάς και δέσμευσης να κάνουν μια πραγματική διαφορά, ο οργανισμός μας έχει αυξηθεί σε κλίμακα και ποικιλομορφία—περίπου 312.000 άτομα σε 150 χώρες και περιοχές, παρέχοντας αυτές τις υπηρεσίες, αλλά η κοινή τους κουλτούρα παραμένει η ίδια. Ο οργανισμός εξυπηρετεί τέσσερις από τις πέντε εταιρείες Fortune Global 500®

Μάθε περισσότερα

COLLEGELINK

Η CollegeLink αποτελεί την 1η Recruiting Πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε entry level job positions και internships. Αποστολή της είναι να καταπολεμήσει την ανεργία των νέων και να τροφοδοτήσει τις εταιρείες με νεανικό, ταλαντούχο και τεχνολογικά εκσυγχρονισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Αγαπάμε τους νέους, είμαστε νέοι, πιστεύουμε σε αυτούς, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να βοηθήσουμε για την βελτίωση της ανεργίας στην χώρα μας.

Μάθε περισσότερα

Ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή;