Οι καιρικές προβλέψεις δείχνουν καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, όμως οι επαγγελματικές είναι μάλλον ευοίωνες, αφού στο Collegelink έχουμε 10 νέες θέσεις εργασίας μόνο για εσένα.

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Junior Sales Assistant @Collegelink

Το Collegelink είναι η 1η recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας. Όραμα της να διευκολύνει χιλιάδες νέους που βγαίνουν σε μια αγορά υψηλών απαιτήσεων, να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Καθώς η ομάδα της μεγαλώνει αναζητά τ@ν επόμεν@ Junior Sales Assistant που θα τη στελεχώσει. Εάν η πειθώ και η επικοινωνία είναι τα δυνατά σου σημεία και οραματίζεσαι να δουλεύεις σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με έμφαση στην συνεχή εξέλιξη, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Junior Sales Assistant!

Προγραμματιστές – Web Developer/Designer @Dual Logicom

Η Dual Logicom δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 2005 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, web εφαρμογών και ασφάλειας εταιρικών δεδομένων. Η εταιρεία αναζητά προγραμματιστές που θα αναλάβουν την τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες και e-shop, τον σχεδιασμό και την αποστολή ενημερωτικών emails καθώς και πολλά ακόμα. Με τη σειρά της, υπόσχεται συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες ανάπτυξης και ελκυστικές αποδοχές. Αν παίζεις στα δάχτυλα Java, CSS, CMS, HTML, MySQL και Responsive design, τότε έφυγες και έστειλες το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Web Developer τώρα!

Software Engineers @SILVARE Consulting L.P.

Είσαι έτοιμ@ να δουλέψεις σε μια Συμβουλευτική Eταιρεία Τεχνολογίας και να πας τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στο επόμενο επίπεδο; Γιατί η SILVARE Consulting αναζητά Software Engineers να στελεχώσουν την ομάδα της, να εξελιχθούν μέσα σε ένα σύγχρονο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας, πλάι σε διακεκριμένους ειδικούς. Σε μια θέση εργασίας που καθημερινά θα σε ιντριγκάρει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Δες περισσότερα για τη θέση τ@ Software Engineer εδώ!

Junior Software Engineer/Developer @Intale AE

Στην εποχή που όλα αποκτούν μια digital μορφή, εταιρείες όπως η Intale χαράσσουν το μέλλον. Και γιατί να μην εξασφαλίσεις τη θέση σου πλάι σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου; Εάν το ‘χεις με τον προγραμματισμό και τα applications τότε η θέση τ@ Junior Software Engineer άνοιξε για εσένα. Για την Intale, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο. Γι’ αυτό και στους εργαζομένους της παρέχεται μια πληθώρα ευκαιριών προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης. Εάν ακούς JavaScript και χαμογελάς, τότε στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Junior Software Engineer και άνοιξε τα φτερά σου!

Junior Web Developer @QualityWeb

Work-life balance, bonus αποδοτικότητας και κάλυψη εξόδων επιμορφωτικών σεμιναρίων. Ακούσατε; Όλα αυτά στην QualityWeb για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη θέση του Junior Web Developer. Με κύριο ρόλο την κατασκευή ιστοσελίδων, την επίλυση τεχνικών προβλημάτων και την υποστήριξη πελατών, αρκεί να σκαμπάζεις από HTML/CSS, Analytical Skills, PHP και έφυγες. Δες περισσότερα για τη θέση του Junior Web Developer και στείλε το βιογραφικό σου!

Associate PHP Developer @MainSys.eu

Οι άνθρωποι τις MainSys χαρακτηρίζονται από πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία αναλαμβάνει  IT project μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό και αναζητά τ@ν επόμεν@ Associate PHP Developer που θα στελεχώσει την ομάδα της. Εάν θες να δουλέψεις πλάι σε κορυφαίους επαγγελματίες, διεκπεραιώνοντας νέα project ή βελτιστοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα, αλλά και να διεκδικήσεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάσει της εμπειρίας σου, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Associate PHP Developer!

Maritime Sales Executive @DIAPLOUS MARITIME SERVICES

H DIAPLOUS είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες Ναυτικής Ασφάλειας παγκοσμίως. Οι αξίες που διέπουν τη δράση της είναι η ακεραιότητα, η ασφάλεια, η ποιότητα και η εμπιστοσύνη. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της αναζητά τ@ν επόμεν@ Maritime Sales Executive να στελεχώσει την ομάδα της. Με σπουδές στον τομέα των Επιχειρήσεων, των Οικονομικών ή της Ναυτιλίας, επικοινωνιακές δεξιότητες και δυναμική προσωπικότητα, ίσως αποτελείς τον άνθρωπο τους. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και στείλει το βιογραφικό σου για τη θέση του Maritime Sales Executive!

Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ @VK PREMIUM LTD

Εάν διαθέτεις εμπειρία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, χειρίζεσαι άψογα το Microsoft Office και δίνεις έμφαση στη λεπτομέρεια τότε η VK PREMIUM, μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα, έχει τη θέση για εσένα. Ως Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ, θα αναλάβεις, μεταξύ άλλων, την υποβολή & διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων, την οργάνωση και τον συντονισμό εργασιών των λογιστηρίων των εταιρειών, και πολλά ακόμα. Με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και bonus, συνεχή εκπαίδευση και φιλικό περιβάλλον εργασίας, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ!

Social Media Manager @DIGITALE

Συγκαταλέγεσαι στους social media oriented ανθρώπους; Γράφεις έξυπνα και σκαμπάζεις από SEO; Τότε η DIGITALE έχει τη θέση για εσένα. Εάν η παραγωγή περιεχομένου είναι τελικά το φόρτε σου, τότε δεν έχεις να κάνεις το επόμενο βήμα και να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Social Media Manager. Με έξτρα bonus για κάθε νέο project που ολοκληρώνεις, συνεχή εκπαίδευση, νέες πιστοποιήσεις και όλα αυτά σε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας, δεν μπορείς παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση τ@ Social Media Manager στη DIGITALE!

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός/Αυτοματιστής @TEKHM

Η TEKHM Α.Ε. δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των βιομηχανικών κατασκευών, παρέχοντας λύσεις turn key και αναζητά Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς για εργασία σε εργοτάξιο της Κορίνθου ή για προώθηση ηλεκτρολογικού υλικού και αυτοματισμών. Αν το ‘χεις με τα αγγλικά και τους υπολογιστές τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου και ίσως είσαι εσύ ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός που ψάχνουν!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;