Τα “Μονοπάτια Σταδιοδρομίας” επιστρέφουν για τρίτη φορά 7 & 8 Ιουλίου από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

By CollegeLink Team

Τα “Μονοπάτια Σταδιοδρομίας”, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων το 2021, επιστρέφουν δυναμικά για να βοηθήσουν όχι μόνο φοιτητές και αποφοίτους, αλλά και τους μαθητές λυκείου οι οποίοι καλούνται να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Οι γονείς τους είναι, επίσης, ευπρόσδεκτοι να το παρακολουθήσουν. 

Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση θα συμμετάσχουν 120+ εισηγητές (ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες) σε 17+ πάνελ με σκοπό να ενημερώσουν τους νέους μας για τις επιλογές καριέρας (τα “Μονοπάτια” του τίτλου) που προσφέρουν 16 γνωστά τμήματα πανεπιστημίων (θα θέλαμε να καλύψουμε περισσότερα, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό!): 

 1. Στατιστικής
 2. Μαθηματικών
 3. Marketing
 4. Ηλεκτρολόγων μηχανικών
 5. Μηχανολόγων μηχανικών
 6. Χημικών μηχανικών
 7. Χημείας
 8. Φαρμακευτικής
 9. Πληροφορικής
 10. Χρηματοοικονομικής
 11. Ναυτιλιακών σπουδών
 12. Διοίκησης επιχειρήσεων
 13. Φυσικής
 14. Ανθρωπιστικών επιστημών
 15. Πολιτικών επιστημών
 16. Γεωπονικών σπουδών

Κάθε πάνελ θα διαρκεί 1:30 ώρα και θα αποτελείται από έναν καθηγητή πανεπιστημίου και 6-8 στελέχη επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο του πάνελ. Κάθε ομιλητής/ομιλήτρια θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση 8-10 λεπτών για το δικό του/της “μονοπάτι” και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό.

Κάνε εδώ δωρεάν εγγραφή!

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους και όσες παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα πάνελ.