Νέα χρονιά με νέες ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της πληροφορικής!

By Collegelink Team

Έκανες manifesting για τη νέα χρονιά ζητώντας θέσεις εργασίας στην πληροφορική; Δούλεψε! Εδώ σου έχουμε 10 θέσεις που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου.


Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Junior Developer @ Patras @Deloitte

Η πρώτη θέση της χρονιάς δεν θα μπορούσε να είναι αλλού παρά στην Deloitte! Είσαι απόφοιτ@ σχολής σχετικής με την πληροφορική και θες να γίνεις developer σε μια από τις big4; Τότε έχουμε την κατάλληλη θέση για εσένα και το καλύτερο; Δεν απαιτεί προϋπηρεσία! Διάβασε την αγγελία της θέσης Junior Developer @ Patras @Deloitte, δες τις αρμοδιότητες και στείλε το βιογραφικό σου!

Junior Software Engineer @OPAP Group

Γράφεις το μέλλον σου σε γραμμές κώδικα; Είσαι εθισμέν@ στα τυχερά παιχνίδια; Σου έχουμε τη λύση! Αν δουλέψεις στον ΟΠΑΠ δεν θα μπορείς να παίζεις στοίχημα γιατί είναι αντιδεοντολογικό! Problem solved! Τέλειο; Jokes aside, αν αναζητάς μια θέση εργασίας σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη επιχείρηση στον κλάδο της, ο ΟΠΑΠ είναι αυτό που ψάχνεις. Δες τα αναλυτικά tasks και requirements και κάνε την αίτησή σου για Junior Software Engineer @OPAP Group.

iOS Developer @IANIC S.A

Πιστεύεις κι εσύ ότι οι έξυπνες και βιώσιμες πόλεις είναι το μέλλον; Θα ήθελες να εργαστείς σε μια εταιρεία που εργάζεται πάνω σε αυτό το κομμάτι; Πώς είναι η σχέση σου με τα λογισμικά iOS; Τέλεια; Η IANIC S.A έχει μια ανοιχτή θέση στην ομάδα της και πιστεύουμε πως αυτό σε αφορά! Δες τις αρμοδιότητες και τα προαπαιτούμενα της θέσης iOS Developer @IANIC S.A και ετοιμάσου να γίνεις κομμάτι του μέλλοντος!

IT OPERATIONS JUNIOR MANAGER @Procter & Gamble

Έχεις τελειώσει κάποια σχολή στον τομέα του ΙΤ και ψάχνεις μια σχετική θέση χωρίς προϋπηρεσία; Είμαστε εδώ για εσένα με μια θέση στην Procter & Gamble, μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και κοινωνική ευθύνη. Τι αναζητούν; @ IT operations junior manager που θα ασχολείται, με την ασφάλεια των συστημάτων και δικτύων της επιχείρησης, την διαχείριση και επίλυση περιστατικών που μπορεί να προκύψουν αλλά και με άλλα ενδιαφέροντα tasks. Αναρωτιέσαι τι άλλα; Διάβασε εδώ και στείλε την αίτησή σου σήμερα.

Solutions Engineer (Python) @STONEBRANCH

0011011011111000.. Α τι; Δεν ξέρεις δυαδικό; Μήπως ξέρεις Python; Ναι, ε; Είναι και στα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα ο αυτοματισμός και η διαδικασία του system integration; Τότε είσαι πολύ τυχερ@! Η Stonebranch θέλει να στελεχώσει την ομάδα της με ένα άτομο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και βελτίωση της Universal Automation Platform τους. Ψήθηκες; Δες πως θα γίνεις @ επόμεν@ Solutions Engineer (Python) @STONEBRANCH και στείλε το βιογραφικό σου άμεσα!

Java Developer @ Crete @Deloitte

Πάει και η Πρωτοχρονιά, τώρα μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι! Τι όχι; Καλοκαιράκι στην Κρήτη με δουλειά στην Κρήτη; Μισό, σε έχουμε! Η Deloitte ψάχνει Java Developer @ Crete @Deloitte για την ομάδα της στην Κρήτη. Συγκεκριμένα για την ομάδα που ασχολείται με την πλατφόρμα Salesforce, θες να μάθεις περισσότερα; Διάβασε εδώ και κάνε την αίτηση σου, η Deloitte σε περιμένει!

.NET Developer @MainSys.eu

Θέλεις να εργαστείς σε μια high tech εταιρεία με εμπειρία στην ανάπτυξη, ενσωμάτωση και υποστήριξη σημαντικών IT projects στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό; Έχεις εμπειρία ως .NET developer και παίζεις την C# στα δάχτυλα; Έχουμε καλά νέα! Η MainSys.eu αναζητά κάποι@ σαν κι εσένα! Τι εννοούμε; Ακολούθα τον σύνδεσμο για να μάθεις τι εννοούμε, η MainSys.eu περιμένει το βιογραφικό σου.

Mid-Level Full Stack Developer @INFORM LYKOS HELLAS

Ποιο είναι το αγαπημένο σου, το backend ή το frontend development; Δεν μπορείς να αποφασίσεις; Χμμ, μήπως μια θέση full stack developer είναι αυτό που σου ταιριάζει; Αν θέλεις μια θέση στην οποία θα είσαι υπεύθυν@ σε όλα τα στάδια του software development δες την θέση Mid-Level Full Stack Developer @INFORM LYKOS HELLAS από την INFORM LYKOS HELLAS και κάνε apply!

Mid-Level Backend Developer @Green Panda

Η Green Panda είναι η εταιρεία που θα αγοράσει το παλιό σου κινητό τηλέφωνο εύκολα και γρήγορα! Πως; Θα εκτιμήσει με ακρίβεια την αξία του σε ένα από τα περίπτερα που διαθέτει με τη χρήση τεχνολογίας AI και θα σου δώσει το ποσό που αναλογεί στο κινητό σου επιτόπου. Όχι, δεν προσπαθούμε να σε πείσουμε να πουλήσεις το παλιό σου κινητό – αν και αν θες ψάξε ένα περίπτερο της Green Panda 😉 – στα λέμε όλα αυτά επειδή η εταιρεία μεγαλώνει το δυναμικό της με την προσθήκη @ Mid-Level Backend Developer @Green Panda. Έχεις τα φόντα να γίνεις αυτό που ψάχνουν; Ακολούθα το link, κάνε την αίτηση σου και we wish you the best of luck!

Pre Sales Engineer Cyber Security @Blue Soft & IT

Σου αρέσει τόσο το IT όσο και οι πωλήσεις και δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις; Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως η Blue Soft & IT έχει μια ανοιχτή θέση που κάνει ακριβώς αυτό; Συγκεκριμένα, μιλάμε για την θέση Pre Sales Engineer Cyber Security στην οποία, μεταξύ άλλων, θα ασχοληθείς με την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της εταιρείας πριν και μετά την πώληση και το training της ομάδας πωλήσεων. Ενδιαφέρεσαι; Διάβασε περισσότερα για το πως θα γίνεις @ επόμεν@ Pre Sales Engineer Cyber Security @Blue Soft & IT και μην αργείς, στείλε το βιογραφικό σου.

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;