Σαν να μην έφτανε η υψηλή θερμοκρασία που μας υπενθυμίζει σε ποια παραλία δεν θα βρεθούμε και σήμερα, έχουμε και τις νέες θέσεις εργασίας στο CollegeLink που μπορούν να πυροδοτήσουν άμεσα την καριέρα σου.

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών @ BFS Group

Αν είσαι τελειόφοιτος ή σπουδαστής ΙΕΚ Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής ή Μηχανογράφησης… έκανες την τύχη σου. Γιατί, η BFS Group σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την πρακτική σου άσκηση στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Ομίλου. Οπότε, αν έχεις το δικαίωμα πρακτικής άσκησης για στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Πρακτική Άσκηση Φοιτητών!

Δεν έχεις προϋπηρεσία, είσαι ο άνθρωπός μας! @ Teleperformance Greece

Quiz… ποιά πολυεθνική εταιρεία με δεκαπέντε γράμματα θέλει απεγνωσμένα να προσλάβει εσένα που δε διαθέτεις καθόλου εργασιακή εμπειρία. Η Teleperformance Greece φυσικά! Ειδικά εσένα που δεν έχεις εργαστεί ποτέ, ωστόσο θέλεις να δείξεις στον κόσμο πόσο επικοινωνιακός είσαι, σε θέλει λίγο περισσότερο! Για αυτό, διάβασε τώρα περισσότερα για τη θέση Δεν έχεις προϋπηρεσία, είσαι ο άνθρωπός μας και δήλωσε το ενδιαφέρον σου!

Junior Accountant @ Ikos Resorts

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκεται πάντα ένας σπουδαίος λογιστής. Μήπως, λοιπόν, πίσω από τα πολυβραβευμένα Ikos Resorts ήρθε η ώρα να βρεθείς εσύ; Γιατί, ο όμιλος αναζητά έναν απόφοιτο του κλάδου της Λογιστικής με τουλάχιστον έναν χρόνο εργασιακή εμπειρία και αρκετή επικοινωνιακή διάθεση. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Accountant!

Digital Marketing Assistant @ TheHappyAct

Λένε ότι αν επιθυμείς να είσαι χαρούμενος, μπορείς να γίνεις. Και, εμείς θα συμπληρώσουμε ότι αν θέλεις μια καριέρα στο digital marketing που να σε γεμίζει και να σε κάνει χαρούμενο, μπορείς να κάνεις την αρχή από την εταιρεία TheHappyAct. Αρκεί μόνο να έχεις πάθος για τον κλάδο του digital marketing, να γνωρίζεις συστήματα Excel και MS Office και… να προωθήσεις το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Marketing Assistant!

Junior WordPress Full Stack Developer @ Softexpert

Εσύ γνωρίζεις την εταιρεία Softexpert; Γιατί, είναι μια δυναμική παρουσία και δραστηριοποίηση στον τομέα του branding, της ανάπτυξης ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, εφαρμογών διαφήμισης και επικοινωνίας. Μια εταιρεία που επιθυμεί να σε προσλάβει άμεσα για την κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop και web εφαρμογών. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Junior WordPress Full Stack Developer τα οφέλη και τα απαραίτητα προσόντα!

Digital Analytics & Automation Executive @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η έρευνα και η ανάλυση για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Analytics & Automation Executive!

Στέλεχος Λογιστηρίου @ KTIRIO

Είσαι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής ή οικονομικών επιστημόνων ΑΕΙ/ΤΕΙ; Διαθέτεις την απαραίτητη γνώση ERP προγράμματος; Έχεις προϋπηρεσία τουλάχιστον τεσσάρων ετών σε αντίστοιχη θέση εργασίας; Η εταιρεία KTIPIO ΕΚΔΟΣΕΙΣ I.K.E. και το πρώτο τεχνικό περιοδικό των κτιριακών κατασκευών σε ψάχνουν για να συμβάλλεις και να επεκτείνεις το έργο του. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Στέλεχος Λογιστηρίου και στείλε το βιογραφικό σου!

Junior Back End (PHP) Developer @ Netsteps

Θέλεις να εργαστείς στα μεγαλύτερα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου και σε μια πολύ οργανωμένη εταιρεία με συνεχή άνοδο; H NETSTEPS S.A, εταιρία που πρωταγωνιστεί στην υλοποίηση έργων ηλεκτρονικού εμπορίου αναζητά Junior Back End (PHP) Developer για να ενσωματωθεί στην ομάδα ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων με τη χρήση της πλατφόρμας Magento. Είσαι έτοιμος να προωθήσεις το βιογραφικό σου; 

Journalist for leading online news portal @ Ypodomes.com

Λέγεται ότι η δημοσιογραφία είναι οι πρώτες draft σελίδες της ιστορίας. Και, αν επιθυμείς να είσαι κι εσύ μέρος της ιστορίας των υποδομών και έργων στην Ελλάδα το ειδησεογραφικό site Ypodomes.com σου δίνει την ευκαιρία. Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τις θέσεις Journalist for leading online news portal και προώθησε το βιογραφικό σου σε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο!

Junior Data Engineer @ doctoranytime

To doctoranytime είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία υγείας στην Ελλάδα. Μέσω αυτού ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βρει τον γιατρό που επιθυμεί και παράλληλα να κλείσει δωρεάν ραντεβού online, γρήγορα και εύκολα. Και τώρα, έχεις και εσύ τη δυνατότητα να συμβάλλεις στη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Πως; Προωθώντας απλά το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Data Engineer!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;