Every summer has a story… Και, αυτό το καλοκαίρι σου δίνουμε 10 νέες θέσεις εργασίας  για γράψεις τη δική σου ιστορία στο κεφάλαιο της καριέρας σου. Εσύ με ποιά από αυτές θα κάνεις την αρχή; 

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Βαρέθηκαν να σε ακούν οι φίλοι σου; Mίλα σε κάποιον που θέλει να σε ακούει! @  Teleperformance Greece

Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και συχνά «κατηγορείσαι» από τους φίλους σου για αυτό; Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην Teleperformance Greece. Σε μια πολυπολιτισμική εταιρεία που απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και κατέχει τους τίτλους «Best Working Place» και “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Βαρέθηκαν να σε ακούν οι φίλοι σου; Μίλα σε κάποιον που θέλει να σε ακούει! και… μίλα με το βιογραφικό σου!

Customer Success / Marketing @ ParkAround

Διαθέτεις εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, αλλά η καρδιά σου θα ανήκει αιώνια στον κλάδο του marketing; Τότε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είσαι πια μοιρασμένος στα δυο, αφού η εταιρεία ParkAround σου έχει τη λύση. Μια θέση εργασίας που αποτελείται 20% από email, 15% από content writing, 10% από εξυπηρέτηση πελατών, 5% από Social Media, 50% από φανταστικά projects. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Customer Success / Marketing και δήλωσε γρήγορα το ενδιαφέρον σου!

Υπάλληλος Γραφείου- Τμήμα Πωλήσεων @ LOZOS SA

Είσαι από αυτούς που τους αρέσουν οι εναλλαγές και επιθυμούν να ασχολούνται καθημερινά με διαφορετικά πράγματα; Στην εταιρεία LOZOS SA μπορείς να κάνεις την τύχη σου. Γιατί, θα ασχολείσαι και με την υποστήριξη του τμήματος πωλήσεων και λογιστηρίου, αρχειοθετήσεις, την εξυπηρέτηση πελατών και πωλητών, και με πολλά ακόμη που μπορείς να τα ανακαλύψεις δηλώνοντας το ενδιαφέρον σου για τη θέση Υπάλληλος Γραφείου- Τμήμα Πωλήσεων. Το ΄χεις; 

3 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ @ Champions

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση 3 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ!

Marketing Projects Assistant (6month contract) @ ALPHA PUBLIC RELATIONS & INTEGRATED MARKETING SA

Ποιά είναι τα πλάνα σου για τους επόμενους 6 μήνες; Γιατί, αν το στοιχείο σου είναι το marketing, η εταιρεία ALPHA PUBLIC RELATIONS & INTEGRATED MARKETING SA μπορεί να σου προσφέρει πολλά… Και συμμετοχή στον επανασχεδιασμό ή λανσάρισμα νέων προϊόντων, και στο media planning, και στο performance της digital στρατηγικής για το πελατολόγιό της. Τι χρειάζεται να κάνεις εσύ; Απλά προώθησε το βιογραφικό σου για τη θέση Marketing Projects Assistant (6month contract) τώρα!

Helpdesk Agent (POS) @ Mellon Group of Companies

Τι γνωρίζεις για τον όμιλο Mellon Group of Companies; Είτε γνωρίζεις πολλά είτε όχι, αυτό που σου προτείνουμε να συγκρατήσεις είναι ότι πρόκειται για μια εταιρεία ηγέτη στον κλάδο της τεχνολογίας με γραφεία στην κεντρική, νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Και φυσικά, το ότι αυτή την περίοδο αναζητά αυτόν που θα είναι υπεύθυνος για την υποστήριξη και την ταχύτερη επίλυση ζητημάτων των πελατών της.Τι λές; Θα είσαι εσύ ο επόμενός της Helpdesk Agent (POS);

Graphic Designer @ Whitehat

Λέγεται ότι η δημιουργικότητα έρχεται όταν έχεις το θάρρος να εγκαταλείψεις βεβαιότητες… ή σε ελεύθερη μετάφραση όταν έχεις το θάρρος να διεκδικήσεις μια θέση ως Graphic Designer στην εταιρεία Whitehat. Εκεί όπου θα είσαι υπεύθυνος για τη δημιουργία αποτελεσματικών και αισθητικών γραφικών, διαφημίσεων – banner, διαφημιστικών κειμένων – και πολλών άλλων δημιουργικών πραγμάτων που μπορείς τώρα να ανακαλύψεις διαβάζοντας περισσότερα για τη θέση!

Mid Level Vue.js or React.js Engineer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Mid Level Vue.js or React.js Engineer!

Data Scientist @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η έρευνα και η ανάλυση για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Data Scientist!

Mid-Level C# Developer @ D. THANOPOULOS S.A.

Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Διαθέτεις εμπειρία σε ERP και Delphi 7 συστήματα ενώ παίζεις στα δάχτυλα την πλατφόρμα Xamarin για android και ios λογισμικά; Μήπως είσαι και master της ανάλυσης και της οργάνωσης; Τότε, η καριέρα σου στην εταιρεία μπορεί τώρα να ξεκινά. Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Level C# Developer

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;