Θεωρείς ότι η καριέρα σου χρειάζεται μια μικρή ανανέωση; Μπορείς να τσεκάρεις τις παρακάτω 10 νέες θέσεις εργασίας ή απλά να επισκεφτείς την πλατφόρμα του CollegeLink και να πατήσεις refresh τώρα!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

IELTS Instructor at Global Prep @ Global Prep

Μήπως είσαι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας; Μήπως οι προπτυχιακές σου σπουδές σε αυτόν τον τομέα έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αγγλίας ή της Αμερικής; Μήπως διαθέτεις και κάποια χρόνια προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση; Τότε, έχεις ακριβώς 17 ημέρες να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τη θέση IELTS Instructor at Global Prep στο φροντιστήριο Global Prep. Ο χρόνος ξεκινάει από… τώρα! 

Junior Product Manager @ Inter Cars

Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Μηχανολογίας και επιθυμείς να ξεκινήσεις μια καριέρα ως Product Manager; Τότε, η εταιρεία Inter Cars, μια ισχυρά αναπτυσσόμενη πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με επιτυχία και αναγνώριση στη διάθεση ανταλλακτικών οχημάτων , εξοπλισμού συνεργείου, λιπαντικών και ελαστικών, πρέπει σίγουρα να είναι μια από τις κορυφαίες σου επιλογές. Έχε το πτυχίο σου, ξεσκόνισε λίγο τα αγγλικά και τις γνώσεις σου στο Microsoft Office και Excel και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Product Manager!

Real Estate agent @ RE/MAX Fidelity Broker

Αν το όραμα για την επαγγελματική σου καριέρα, δεν περιορίζεται απλά στη θέση του «υπαλλήλου». Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς τις δημόσιες σχέσεις και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Αν επιθυμείς να κάνεις καριέρα σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, τότε σε προκαλούμε να ενταχθείς στο παγκόσμιο δίκτυο των συμβούλων ακινήτων στην RE/MAX Fidelity Brokers. Διάβασε περισσότερα για τη θέση Real Estate agent και θα μας θυμηθείς!

Junior Software Engineer @ Money Market Α.Ε.

Τι χρειάζεται ένας Software Engineer για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία; Ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας – πιστοποιημένο από το Great Place to Work® Institute – ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και κάποιες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανέλιξης. Και, όλα αυτά σίγουρα μπορείς να τα βρεις – και να τα αποκτήσεις – στέλνοντας το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Software Engineer στην εταιρεία Money Market Α.Ε.!

PROJECT MANAGER @ ADAPTIT

Η καινοτομία των προϊόντων είναι αυτή που ξεχωρίζει τον ηγέτη από αυτόν που ακολουθεί. Και, μια θέση στην εταιρεία ADAPTIT που δραστηριοποιείται διεθνώς και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και επιτυχημένες λύσεις για επιχειρήσεις, εδραιώνοντας έτσι τη θέση της στην αιχμή της υψηλής τεχνολογίας, είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις σε μια καριέρα ως PROJECT MANAGER . Στείλε τώρα το βιογραφικό σου τώρα!

Front-End Web Developer @ Radial

Ring ring… Η εταιρεία Radial σε καλεί! Γιατί, αναζητά το νέο μέλος της καταπληκτικής της ομάδας προγραμματιστών, για να εργαστεί μαζί της στο σχεδιασμό και την κατασκευή των πιο απαιτητικών eshops και των πιο σύγχρονων δυναμικών websites. Είσαι μέσα; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Front-End Web Developer τώρα!

Διακοσμητής/Διακοσμήτρια @ Papageorgiou SA

Λένε ότι το προνόμιο ενός διακοσμητή, είναι ότι έχει μάθει να ορίζει τα πλαίσια της καλής ζωής. Και, στο δικό σου πλαίσιο της καλής ζωής συμπεριλαμβάνεται και μια καριέρα σε μια εταιρεία πρωτοπόρα επί 40 χρόνια στον σχεδιασμό, τότε γιατί δεν ρίχνεις τώρα μια ματιά στη θέση Διακοσμητής/Διακοσμήτρια της εταιρείας Papageorgiou SA

Digital Marketing – Account Manager @ JUST IN TIME

Μήπως ο κύριος στόχος σου στην επαγγελματική σου καριέρα ως digital marketer είναι να προσαρμόζεσαι συνεχώς στις νέες τεχνολογίες και να αναπτύσσεις καινοτόμες στρατηγικές με σκοπό την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που εγγυούνται την επιχειρηματική επιτυχία των πελατών σου; Τότε, είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στην εταιρεία JUST IN TIME! Διάβασε περισσότερα για τη θέση Digital Marketing – Account Manager και άδραξε τώρα την ευκαιρία!

PHP Joomla Drupal Developer @ MainSys.eu

Πίσω από ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα κρύβεται πάντα ένας καλός developer. Και, η εταιρεία MainSys.eu το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Για αυτό και ψάχνει εσένα! Εσένα που είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής. Εσένα που έχεις εργασιακή εμπειρία στον κλάδο του web development. Εσένα που θα στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση PHP Joomla Drupal Developer !

Digital Graphic Designer @ 3ds

Χαρακτηρίζεσαι από φαντασία, δημιουργικότητα και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας; Διαθέτεις άριστες γνώσεις του Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign , XD); Έχεις και εμπειρία σε σχεδιασμό γραφικών website (UI / UX design) και ηλεκτρονικών διαφημιστικών banner (digital marketing banners); Τότε, διάβασε περισσότερα για τη θέση Digital Graphic Designer στην εταιρεία 3ds, γιατί κάτι μας λέει ότι σου ταιριάζει!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;