Καριέρα σε μια κορυφαία εταιρεία της αγοράς; Μια θέση εργασίας χωρίς καμία απαιτούμενη προϋπηρεσία; Μια εταιρεία ικανή να σε εξελίξει, αλλά και να σε ανταμείψει; Αν αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που ζητάς στην επόμενη θέση εργασίας σου, το ΄χουμε! Go check them…

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Marketing & Communication Specialist @ Champions

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Marketing & Communication Specialist!

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ @ Asty Real Estate

Μήπως είσαι φιλόδοξ@ και δραστήρι@, ενώ ταυτόχρονα ονειρεύεσαι μια επαγγελματική πορεία γεμάτη επιτυχίες; Μπορεί να μην το ξέρεις ακόμη, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά σε κάνουν και τον κατάλληλο συνεργάτη της εταιρείας Asty Real Estate. Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα για τη θέση ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ και κλείσε άμεσα το επόμενο ραντεβού σου για συνέντευξη!

Web Designer @ DIGITAL MEDIA HOUSE

Μήπως το graphic designer portfolio σου τα σπάει; Μήπως παίζεις τις HTML και CSS στα δάχτυλα; Μήπως έχεις και την ικανότητα να εφαρμόζεις τις δημιουργίες σου σε ένα χρήστο-κεντρικό σύστημα; Τότε, σίγουρα έχεις και όλο το πακέτο αυτού του σχεδιαστή που αναζητά η εταιρεία DIGITAL MEDIA HOUSE! Στείλε τώρα το βιογραφικό σου – και το portfolio σου για τη θέση Web Designer κι απόδειξε τους το!

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης @ Pegasus S.A. – Scientific & Laboratory Equipment

H εταιρεία Pegasus S.A. – Scientific & Laboratory Equipment, αντιπρόσωπος της πολυεθνικής Agilent Technologies και πολλών άλλων διεθνώς καταξιωμένων οίκων, αναζητά υποψηφίους για τη στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης αναλυτικών οργάνων, αναλωσίμων και εργαστηριακού εξοπλισμού. Για αυτό, αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ Βιολογίας, Τεχνολόγων Τροφίμων, Μηχανολογίας, Ηλεκτρολόγων και λοιπών θετικών επιστημών, διεκδίκησε μια από τις θέσεις στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης!

UI / UX Designer @ Best Cybernetics

Είσαι UI / UX Designer με άφθονη δημιουργικότητα, τόλμη και άριστες γνώσεις σε εργαλεία και εφαρμογές σχεδίασης; Είσαι master στην ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ διαθέτεις μια open – minded προσέγγιση για τα πράγματα και διακρίνεσαι για την καλλιτεχνική σου διάθεση; Ετοίμασε ένα δυναμικό portfolio και πήγαινε να εντυπωσιάσεις την ομάδα της Best Cybernetics. Όμως, πρώτα, διάβασε και κάποια περαιτέρω πράγματα για τη θέση UI / UX Designer!

Graphic Designer @ New Cult

Παίζεις το πρόγραμμα του Photoshop στα δάχτυλα; Το πτυχίο σου έχει να κάνει με το Graphic Design; Μήπως ξέρεις και κάποια βασικά πράγματα από το Adobe After Effects; Τότε, μπορείς να θεωρείσαι και #newcult… ή σε απλά ελληνικά, να διεκδικήσεις τώρα τη θέση Graphic Designer στην εταιρεία New Cult

Mid-level Front End Developer (AngularJs/ Angular 2) @ Apifon

Κάθε καλός σχεδιασμός ξεκινά με μια ακόμη καλύτερη ιστορία. Και, ο σχεδιασμός των web application της εταιρείας Apifon μπορεί να ξεκινήσει με εσένα που θα στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-level Front End Developer (AngularJs/ Angular 2)! Και ειδικά εσύ που διαθέτεις πτυχίο στον κλάδο της Πληροφορικής, γνώσεις HTML & CSS3 και διψάς για συνεχή γνώση κι εκπαίδευση, πρέπει να βιαστείς λίγο παραπάνω!

Mid-Level Full Stack Developer @ ZonePage

Quiz… Τί είναι κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την  HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript; Σίγουρα ένας full-stack developer! Και τι μπορεί να κάνει κάποιος που μπορεί να συνδυάσει την HTML/CSS με τη PHP και τη JavaScript;; Σίγουρα να προωθήσει το βιογραφικό του για τη θέση Mid-Level Full Stack Developer του στην εταιρεία Apifon!

Assistant Project Manager @ Sleed

#togetherwewin είναι το μόνιμο μότο της εταιρείας Sleed. Και εσύ, σε περίπτωση που διαθέτεις κάποια γνώση ή εμπειρία πάνω στο web development ή to ecommerce ή το digital marketing, πάθος και τρέλα με την ανάλυση των δεδομένων και κάποια εξοικείωση με agile ή kanban μεθοδολογίες, τότε μπορείς και να είσαι μαζί της και να κερδίσεις. Πως; Με μια απλή δήλωση ενδιαφέροντος για τη θέση Assistant Project Manager!

Mid-Level .Net Developer @ Yuboto

Έχεις ακούσει πολλά για την εταιρεία Yuboto κι αναρωτιέσαι πώς θα μπορούσες να εργαστείς σε αυτή; Εμείς θα σου πούμε… Από hard skills την ενδιαφέρει να έχεις πτυχίο στον κλάδο της πληροφορικής, εμπειρία ως C# / .Net Software Developer και καλή γνώση αγγλικών. Από soft skills αναζητά σε σένα πάθος, αφοσίωση και αρκετή δημιουργικότητα. Από θέσεις έχει αυτή που θα στείλεις εσύ τώρα το βιογραφικό σου: Mid-Level .Net Developer!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;