10 νέες θέσεις εργασίας… στους πιο hot κλάδους της αγοράς εργασίας, σε ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά και με αμέτρητες ευκαιρίες εκπαίδευσης, αλλά και ανέλιξης. Ρίξτους μια γρήγορη ματιά και ξεκίνα να προωθείς τα βιογραφικά σου!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Άμεση κάλυψη Τμήματος Πωλήσεων @ Dominant

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις κυρίαρχος στον κλάδο των πωλήσεων ή του marketing; Το έχεις! Γιατί, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να σταδιοδρομήσεις και να εξελιχθείς στα αντίστοιχα τμήματα της εταιρείας Dominant. Σε μια εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες εργασιακής ανέλιξης και ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα για τη θέση Άμεση κάλυψη Τμήματος Πωλήσεων και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Construction Manager @ EPAPHY

Ποιά είναι η σχέση σου με την κατασκευή προϊόντων; Γιατί, ο όμιλος εταιρειών EPAPHY ζητά επαγγελματία με σχεδιαστικές και τεχνικές γνώσεις για το project management κατασκευαστικών έργων που αφορούν εκθεσιακά περίπτερα, διαφημιστικά και ειδικές κατασκευές όπως stand προώθησης και προβολής και pop up stores. Τρέξε να δεις τα προσόντα της θέσης Construction Manager και προώθησε το βιογραφικό σου στην εταιρεία!

Control room operator @ Wootis S.A.

Διαθέτεις πτυχίο ηλεκτρολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ΑΕΙ/ΤΕΙ;  Γνωρίζεις άπταιστα τα Γερμανικά σε γραπτό και προφορικό επίπεδο; Είσαι τελοσπάντων αρκετά control freak για να αναλάβεις τη θέση Control room operator της εταιρείας Wootis S.A.; Για σκέψου το και στείλε το βιογραφικό σου!

Marketing & Sales @ Champions

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Marketing & Sales!

Junior Graphic Designer @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Είσαι απόφοιτος ΤΕΙ/ΑΕΙ Γραφιστικής; Παίζεις τη γλώσσα των Αγγλικών στα δάχτυλα; Γνωρίζεις να χειρίζεσαι το Mailchimp; Γιατί, αυτά ακριβώς και μόνο είναι τα προσόντα που χρειάζεται για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας Junior Graphic Designer στην εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS! Το σκέφτεσαι;

Financial Analyst @ INVENTIO CONSULTING AE

Είσαι απόφοιτος του κλάδου των Οικονομικών; Παίζεις τις οικονομικές τεχνικές και συστήματα στα δάχτυλα; Είσαι master του reporting, των παρουσιάσεων και της επικοινωνίας τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική; Αν απάντησες φωναχτά ναι σε κάθε μία από τις ερωτήσεις, τότε μη το σκέφτεσαι… Διάβασε περισσότερα για τη θέση Financial Analyst και στείλε το βιογραφικό σου!

Software Engineer (Web, 3D graphics) @ TWI Hellas

Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξειδικεύεται στους τομείς του αυτοματισμού, των robotics και του AI. Και, διαθέτει γραφεία στην πιο cool γειτονιά της Αθήνας. Σου αρκούν για να σε πείσουν να γίνεις το επόμενο μέλος της εταιρείας TWI Hellas; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Software Engineer (Web, 3D graphics)  και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

Back-end developer @ PV Live

Χαρακτηρίζεσαι από πάθος για τις web εφαρμογές; Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής και έχεις εμπειρία στη χρήση PHP ή Python; Καταλαβαίνεις τα βασικά από relational & NoSQL databases; Ε, αν διαθέτεις αυτά και άλλα δύο τρία must have προσόντα είσαι ήδη το επόμενο μέλος της εταιρείας PV Live. Για αυτό, διαβασε περισσότερα για τη θέση Back-end developer και στείλε το βιογραφικό σου!

IT Consultant @ SICOA

Στην εταιρεία SICOA καμία μέρα δεν είναι η ίδια. Αντιθέτως, καθημερινά αναπτύσσεσαι, εξελίσσεσαι, μεγαλώνεις μαθαίνοντας συνεχώς καινούρια πράγματα και δουλεύοντας με ένα ευρύ εγχώριο και διεθνές πελατολόγιο. Και, τώρα, αναρωτιέσαι πώς θα μπεις στην εταιρεία αυτή; Το πιο σημαντικό είναι να σε ενδιαφέρει μια θέση ως Consultant. Για τα υπόλοιπα, διάβασε περισσότερα για τη θέση IT Consultant και… προώθησε το βιογραφικό σου τώρα!

Mid Level ERP Consultant/ Support @ DIMITROUKAS S. – KOUTSANTONIS D. OE

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία RDC  Informatics μελετά ( Research), αναπτύσσει ( Develop) και συμβουλεύει ( Consulting) επιχειρήσεις & οργανισμούς σχετικά με το πως θα διαχειριστούν «έξυπνα» τις έντονες αλλαγές στην Κοινωνία & την Οικονομία, με σύμμαχο τις Νέες Τεχνολογίες. Η πολυετής πείρα, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των στελεχών της και οι επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές hardware & software, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των λύσεων και προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά. Και, τώρα, σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό της και να γίνεις ο επόμενος Mid Level ERP Consultant/ Support της. Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;