To 2019 έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του. Και τι σημαίνει νέα χρονιά; Νέοι στόχοι! Αν στόχος σου τη νέα χρονιά είναι να βρεις τη θέση που σου ταιριάζει, τότε το CollegeLink είναι εδώ για’σένα!

Ρίξε μία ματιά στις παρακάτω 30 θέσεις εργασίας και που ξέρεις ίσως εδώ να βρίσκεται η ευκαιρία που αναζητάς και ταιριάζει στις δεξιότητες και τον χαρακτήρα σου!

1. Product Management Intern @ Orfium

Αν έχεις γνώσεις πάνω σε Product Management, διακρίνεσαι για τον αναλυτικό τρόπο σκέψης σου και επιθυμείς να εξελιχθείς πάνω σε αυτό τον τομέα, αυτή είναι μία ιδανική ευκαιρία για σένα! Αν δεν μπορείς να φανταστείς τον κόσμο χωρίς μουσική τότε η Orfium είναι η κατάλληλη ομάδα για σένα! Κάνε την αίτησή σου!

2. Sales & Marketing Specialist @ Intense

Η Intense αναγνωρίζει την αξία των εργαζομένων της και γι’ αυτό φροντίζει να διατηρεί ένα αξιοκρατικό και ευχάριστο περιβάλλον που ενισχύει την ομαδικότητα και δίνει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης. Αν έχεις πτυχίο πάνω στο Marketing μην διστάσεις να στείλεις την αίτησή σου.

3. PHP Developer @ WIDE services

Αν έχεις εμπειρία σε web development και software design και θες να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον που επιδιώκει τη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από εκπαιδεύσεις και διεκπεραίωση απαιτητικών έργων, κάνε την αίτησή σου!

4.Digital Marketing Intern @ ZonePage
Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads,κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

5. Junior Designer/ Social Media @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS
Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Designer/ Social Media. Αν η δημιουργία digital designs και η διαχείριση των social media σου φαίνονται ενδιαφέροντα, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία. Κάνε την αίτησή σου!

6. Digital Superhero @ TheHappyArt
Είσαι φιλόδοξος/η, θέλεις να ασχοληθείς με το Digital Marketing και αναζητάς μία ευκαιρία για να εξελίξεις τις δεξιότητές και να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό σε ένα υπέροχο περιβάλλον; Η TheHappyArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στα άτομα με αναπηρίες, αναζητά Digital Superherο για ενασχόληση με την δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα, διαχείριση και οργάνωση της ιστοσελίδας, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

7. SuPeRhero (PR) @ TheHappyArt
Έχεις θέληση για μάθηση, καλές γραπτές και προφορικές δεξιότητες και έχεις καλές γνώσεις από διάφορες πλατφόρμες social media; TheHappyArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στα άτομα με αναπηρίες, αναζητά PR, για επικοινωνία και χτίσιμο των σχέσεων με τωρινούς αλλά και μελλοντικούς σπόνσορες, οργάνωση της βάσης δεδομένων των εθελοντών, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

8. Customer Success Executive Patras office @ TailWind
Έχεις πτυχίο σε Computer Science/Engineering, έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και δεξιότητες παρουσίασης και γνωρίζεις HTML, CSS; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα διότι η εταιρεία TailWind, αναζητά Customer Success Executive για ενασχόληση με το τεχνικό κομμάτι, με τους πελάτες της πλατφόρμας και την εξυπηρέτησή τους, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου!

9. GRAPHIC DESIGNER @ CREATIVE CONCEPTS HELLAS A.E.
Έχεις ισχυρές  δημιουργικές δεξιότητες, και διαθέτεις ένα πορτφόλιο με την δουλειά σου που δείχνει το πάθος σου για τον σχεδιασμό και την τυπογραφία; Εάν έχεις πτυχίο σε Graphic Design ή παρόμοιο πεδίο, γνωρίζεις «Illustrator», «Photoshop», «InDesign», και μιλάς καλά αγγλικά; H Creative Concepts Hellas, A.E. αναζητά Graphic Designer. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

10. Java Developer @ Dataverse Ltd
H εταιρεία Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία Software, αναζητά Java Developer με ομαδικό πνεύμα και αγάπη για τον κώδικα, γνώση και πρακτική εμπειρία σε Frontend Web Development (Javascript, HTML, CSS), γνώση και πρακτική εμπειρία σε Java frameworks (π.χ. Spring) και γνώση σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Potrgesql, MySQL or similar). Κάνε την  αίτησή σου!

11. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ) @ Asfa-Iyseon- Ethniki Asfalistiki
Αναζητώντας φιλόδοξους νέους ή νέες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν ένα επάγγελμα που θα τους προσφέρει οικονομική ασφάλεια και σίγουρο μέλλον, η ασφαλιστική εταιρεία Asfa-Iyseon- Ethniki Asfalistiki προτείνει μία θέση στα γραφεία τους. Αναζητά άτομα που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και επιθυμούν και εξελιχθούν σαν νέοι ηγέτες σε αυτόν τον τομέα. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

12. Web Developer @ DNHOST IKE
Η DNHOST είναι μια δυναμική εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων & καταχώρησης domain names και αναζητά έμπειρο Web Developer που θα εργάζεται στην ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας για να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να αναπτύσσει προϊόντα που εκφράζουν το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Εάν γνωρίζεις PHP, MySql και αρχιτεκτονική MVC, JavaScript, jQuery, node.js, HTML, CSS, κάνε τώρα την αίτησή σου!

13. B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd
Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

14. Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD
Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

15. Front-End Web Developer @ 9pixels
Σου αρέσει το Front-End Web Development;  Γνωρίζεις HTML5, CSS3, Bootstrap 4 και έχεις εμπειρία δουλεύοντας πάνω σε  React και/ή Angular; Γνωρίζεις επίσης debugging tools όπως Firebug, Chrome inspector, κτλ. αλλά και source control tools όπως Git; Τότε αυτή η δουλειά είναι για σένα! Η 9pixels, Digital Experience Agency αναζητά Front-End Web Developer, κάνε τώρα την αίτησή σου!

16. Junior Software Engineer @ Ulysses Systems
Η εταιρεία Ulysses Systems, εταιρεία Software, αναζητά Junior Software Engineer για να είναι υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η εταιρεία αλλά και για να είναι μέλος της ομάδας Design and Development. Εάν λοιπόν έχεις πτυχίο σε Computer Science σχολή ή 1 χρόνο τουλάχιστον εμπειρία σε αντικείμενο commercial, γνώσεις σε .NET, C# και Microsoft SQL Server, κάνε την αίτησή σου!

17. Graphic Designer @ kovald
Θέλεις να κάνεις την πρακτική σου σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns). Κάνε τώρα την αίτησή σου!

18. Junior Software Engineer @ KLEEMANN
Μόλις αποφοίτησες και αναζητάς εργασία ως Junior Software Engineer; Εάν έχεις σπουδές σε κλάδο του Computer Science ή παρόμοιο, προηγούμενη εμπειρία σε  JavaScript, HTM5, CSS3, Bootstrap, PHP, REST APIs, κάνε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Kleemann!

19. Web developer -Full Stack Developer @ Internet Business Hellas Ltd
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία Internet Business Hellas Ltd, επιθυμεί να αυξήσει την ομάδα της και ψάχνει άτομα τα οποία θα έχουν θέληση, όρεξη για δουλειά και επιθυμούν την ένταξή τους σε ένα δυναμικό περιβάλλον στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στην παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων λύσεων στον τομέα του ICT. Εάν λοιπόν γνωρίζεις Php, Python, Laravel, Codeigniter, Flask και Pyramid, MySql, MongoDB, MariaDB, HTML5, CSS3, Bootstrap, JS, jQuery, AJAX, κάνε την αίτησή σου!

20. Machinery assistant @ DIVING STATUS
Η εταιρεία Diving Status, διεθνής εταιρία παροχής θαλάσσιων υπηρεσιών, αναζητά Machinery Assistant, με γνώσεις μηχανικού τόρνου και εργαλείων μηχανής. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου τώρα!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

21. Financial Agent @ Interamerican
Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν γνωρίζεις από Business Analysis, είσαι ενεργητικός, σου αρέσει ο εθελοντισμός και θέλεις να εργαστείς σε μία πελατοκεντρική θέση κάνε την αίτησή σου στην εταιρεία Interamerican. Μερικά από τα καθήκοντά σου θα είναι η παροχή συμβουλών για τα ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες αλλά και η βοήθεια των πελατών να πετύχουν τους προσωπικούς και οικονομικούς τους στόχους. Κάνε τώρα την αίτηση σου!

22. ACCOUNTANT ASSISTANT – SECRETARY @ GLOBAL ADVISORY TAX SOLUTIONS
H Global Advisory Tax Solutions, μια από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των λογιστικών και φορολογικών συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα, ζητά να προσλάβει κοπέλα ηλικίας 30-40 ετών στη θέση Bοηθού Λογιστή, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες της. Εάν έχεις εμπειρία και εξοικείωση σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα ERP, προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, είσαι συνεπής και υπεύθυνη, κάνε την αίτησή σου!

23. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @  Douleutaras.gr
Ο Douleutaras.gr, πλέον καινοτόμα εταιρεία η οποία παρέχει home services, αναζητά Εκπρόσωπο Πωλήσεων με πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη, δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, οργανωτικές ικανότητες για την στελέχωση της ομάδα των επαγγελματιών σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, για καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στην ομάδα του Douleutaras.gr, κ.ά. Μάθε τα πάντα και κάνε την αίτησή σου!

24. Πρακτική Άσκηση ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ@ KORELKO DISTANCE
Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση  και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

25. CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES@ Teleperformance Greece
Στα πλαίσια επέκτασης του δυναμικού της, η εταιρεία Teleperformance Greece, αναζητά επικοινωνιακούς υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση στο τμήμα των πωλήσεων, μέσω εισερχομένων κλήσεων, για τον Μεγαλύτερο Πάροχο Τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα. Εάν έχεις ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, καλές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και γρήγορη πληκτρολόγηση, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών και μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα κάνε την αίτησή σου!

26. Front-end Developer @ m-hospitality pc
Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από  HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε  consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

27. IT Junior Buyer @ Digimark SA
H DIGIMARK ΑΕ, εταιρεία Πληροφορικής και  Τηλεπικοινωνιών, με 30 συνεχή έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά, στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, αναζητά IT Junior Buyer με Ανεπτυγμένες διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ικανότητες προγραμματισμού και επιμερισμού εργασιών,αυστηρή τήρηση προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας με Πτυχίο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι. οικονομικής κατεύθυνσης ή κατεύθυνσης πληροφορικής. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

28. UI/UX Designer @ GIAOLA – A NEXT GENERATION ELECTRONIC MALL
Σου αρέσει να ασχολείσαι με το user – interface, user-experience, και γενικά το front-end development; Αν έχεις γνώσεις πάνω από Adobe Photoshop, Illustrator, Sketch, Proto.io, Wireframe tools, InVision, Zeplin.ioμην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Front -end Developer στην εταιρεία Giola. Η εταιρεία αυτή είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και παραγγελίας μεγάλου εύρους υπηρεσιών από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις. Κάνε την αίτησή σου!

29. Sales & Product Marketing Trainee @ INFO QUEST TECHNOLOGIES
Εάν η τεχνολογία σε συναρπάζει, εάν κάθε προϊόν αποτελεί μία πρόκληση για εσένα, εάν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις ιδέες σου, εάν αναζητάς ένα δυναμικό, συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, τότε η Info Quest Technologies, κορυφαία εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών  σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Εάν έχεις άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, του MS Office (Word, Excel, PowerPoint) και είσαι μία δυναμική προσωπικότητα με ευχέρεια προφορικού και γραπτού λόγου, κάνε την αίτησή σου!

30. Customer Care Advisors @ Talanton Ltd
Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!
Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!