Αυτές είναι οι αγαπημένες μας online δραστηριότητες για το σπίτι!

By Collegelink Team

Έχεις παρακολουθήσει μέχρι και την αρχαιότερη σειρά του Netflix; Δεν έχει μείνει tutorial για tutorial γυμναστικής που δεν έχεις δοκιμάσει; Μήπως έχεις χορέψει και όλους τους trend ρυθμούς του TikTok, ενώ το ημερολόγιο σου υπενθυμίζει ότι είμαστε ακόμη στα μέσα αυτής της καραντίνας; 

Άπλετο χρόνο είμαστε σίγουροι ότι έχεις. Τη διάθεσή σου, είτε είναι καλή είτε κακή, θα στη φτιάξουμε εμείς. Και, άπειρες online δραστηριότητες μπορείς να βρεις σίγουρα με ένα απλό google search. Ωστόσο, πάμε να ανακαλύψουμε παρέα εκείνες που εμείς ξεχωρίσαμε!

Κάνε το quiz και βρες ποιά δραστηριότητα σου ταιριάζει!
 
Είσαι καλλιτεχνικός & δημιουργικός; 

WRITING FOR SELF-DISCOVERY

Ας είμαστε ειλικρινείς…Καθημερινά όλοι μας λίγο πολύ ερχόμαστε αντιμέτωποι με την παραμικρή ανασφάλειά μας, το άγχος και γενικότερα τον εαυτό μας. Και τώρα, είναι ίσως η καλύτερη στιγμή να αγκαλιάσουμε και να συμφιλιωθούμε με κάθε μικρό ή μεγάλο μας φόβο, ανάγκη ή σκέψη μέσα από το WRITING FOR SELF-DISCOVERY course του SkillShare!

*Κατά την εγγραφή σου στο Premium πρόγραμμα του SkillShare έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις δύο μήνες δωρεάν παρακολούθηση. Σε περίπτωση που επιθυμείς να παρακολουθήσεις και κάποιο επιπλέον πρόγραμμα, η χρέωση είναι 8 ευρώ/ μήνα. 

FENG SHUI YOUR HOME OFFICE

Είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε όχι, είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σου βρίσκεται ψηλά στη λίστα δραστηριοτήτων της καραντίνας. Για περίσσεια επαγγελματική τύχη και επιτυχία, λοιπόν, γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στο ebook FENG SHUI YOUR HOME OFFICE

*Κατά το checkout, καταχώρησε τον κωδικό freeoffice

NIKON SCHOOL

Μήπως μετά από τόσα TikTok και live στο Instagram σου έχει περάσει και εσένα από το μυαλό να το ρίξεις στο vlogging και τη φωτογραφία; Μπορείς! Ωστόσο, προτού αρχίσεις πάρε μερικά χρήσιμα tips και συμβουλές από τους ειδικούς και συγκεκριμένα από τη NIKON SCHOOL!

*Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν έως και τις 30 Απριλίου

DISNEY IMAGINEERING IN A BOX

Άσε το Netflix και πιάσε τη Disney. Γιατί, εκτός από ένα blast from the past στην παιδική σου ηλικία, η Disney σου δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τη φαντασία σου, να μάθεις τεχνικές απεικόνισης και στο τέλος να δημιουργήσεις το δικό σου διαδραστικό πάρκο μέσα από τα courses DISNEY IMAGINEERING IN A BOX!

Είσαι της καινοτομίας & της εφευρετικότητας;

SOLOLEARN

Και μιάς και μιλάμε για online δραστηριότητες, μήπως λέμε μήπως, να τις συνδυάσεις κάτι τις με την επαγγελματική σου εξέλιξη και να εντρυφήσεις στις γλώσσες προγραμματισμού; Από Java και HTML έως SQL το SOLOLEARN τα έχει κυριολεκτικά… όλα!

Είσαι των γραμμάτων & των τεχνών;

MUSEUM VIRTUAL TOURS

Πες μας, τι θέλεις; Λούβρο; Το έχεις! Βατικανό; Το έχεις! Το μουσείο του Van Gogh; Και αυτό το έχεις! Πλέον, έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς αυτά και πολλά άλλα διάσημα μουσεία, ιστορικά και φυσικά αξιοθέατα ταξιδεύοντας μόνο μέχρι… τον καναπέ σου!

Μη χάνεις άλλο χρόνο. Η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις και να αφιερώσεις όλο τον προσωπικό σου χρόνο και ενέργεια στον εαυτό σου είναι τώρα! Είσαι έτοιμος; 

Για περισσότερες συμβουλές βιογραφικού, συνέντευξης και καριέρας γενικότερα ρίξε μια ματιά στο blog μας!

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για νέους!