Κάθεσαι μπροστά από το τζάκι, ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο πίνοντας το καφεδάκι σου προσπαθώντας να ξεπεράσεις το hangover από το άπαιχτο πάρτυ που πήγες χθες και συνειδητοποιείς ότι ήρθε με το νέο έτος πρέπει να «σοβαρευτείς»;

Να σου αποκαλύψουμε κάτι; Υπάρχει και πρέπει να υπάρχει χώρος και για τα δύο. Στείλε λοιπόν καμιά αίτηση για να απολαμβάνεις τα ξενύχτια χωρίς τύψεις! Η CollegeLink σου παρουσιάζει 30 θέσεις εργασίας για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα με το νέο έτος! Ανακάλυψε τις όλες παρακάτω και ξεκίνα να στέλνεις το βιογραφικό σου!

1.Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία  PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

2. Sales & Marketing specialist @ Intense Athens

Η In-tense είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία διαφήμισης και πωλήσεων, η οποία μέσω των υψηλών απαιτήσεων των πελατών της φιλοδοξεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά της. Ως αποτέλεσμα, προκύπτει η ανάγκη νέων θέσεων entry – level από τη νέα χρονιά, που θα συμπληρώσουν και παράλληλα θα ενδυναμώσουν το HR της εταρείας. Εάν έχεις πτυχίο Μάρκετινγκ  ή παρεμφερεις σπουδές, είσαι δημιουργικός, οργανωτικός και έχεις ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, κάνε την αίτησή σου!

3. Product Manager @ Orfium

Θέλεις να κάνεις την πρακτική σου πάνω στο Product Management; Η εταιρεία Orfium, πλατφόρμα διαχείρισης μουσικών δικαιωμάτων αναζητά Product Manager με κατανόηση του προϊόντος και της καινοτομίας, γνωρίζεις Software Development, και έχεις αναλυτική σκέψη, κάνε τώρα την αίτησή σου!

4. Customer Care Advisors @ Talanton Ltd

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

5. Digital Superhero @ TheHappyArt

Είσαι φιλόδοξος/η, θέλεις να ασχοληθείς με το Digital Marketing και αναζητάς μία ευκαιρία για να εξελίξεις τις δεξιότητές και να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό σε ένα υπέροχο περιβάλλον; Η εταιρεία TheHappyArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στα άτομα με αναπηρίες, αναζητά Digital Superherο για ενασχόληση με την δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα, διαχείριση και οργάνωση της ιστοσελίδας, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

6. SuPeRhero (PR) @ TheHappyArt

Έχεις θέληση για μάθηση, καλές γραπτές και προφορικές δεξιότητες και έχεις καλές γνώσεις από διάφορες πλατφόρμες social media; TheHappyArt, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στα άτομα με αναπηρίες, αναζητά PR, για επικοινωνία και χτίσιμο των σχέσεων με τωρινούς αλλά και μελλοντικούς σπόνσορες, οργάνωση της βάσης δεδομένων των εθελοντών, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε τώρα την αίτησή σου!

7. GRAPHIC DESIGNER @ CREATIVE CONCEPTS HELLAS A.E.

Έχεις ισχυρές  δημιουργικές δεξιότητες, και διαθέτεις ένα πορτφόλιο με την δουλειά σου που δείχνει το πάθος σου για τον σχεδιασμό και την τυπογραφία; Εάν έχεις πτυχίο σε Graphic Design ή παρόμοιο πεδίο, γνωρίζεις «Illustrator», «Photoshop», «InDesign», και μιλάς καλά αγγλικά; H Creative Concepts Hellas, A.E. αναζητά Graphic Designer. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

8. Java Developer @ Dataverse Ltd

H εταιρεία Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία Software, αναζητά Java Developer με ομαδικό πνεύμα και αγάπη για τον κώδικα, γνώση και πρακτική εμπειρία σε Frontend Web Development (Javascript, HTML, CSS), γνώση και πρακτική εμπειρία σε Java frameworks (π.χ. Spring) και γνώση σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Potrgesql, MySQL or similar). Κάνε την  αίτησή σου!

9. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ) @ Asfa-Iyseon- Ethniki Asfalistiki

Αναζητώντας φιλόδοξους νέους ή νέες που ενδιαφέρονται να ασκήσουν ένα επάγγελμα που θα τους προσφέρει οικονομική ασφάλεια και σίγουρο μέλλον, η ασφαλιστική εταιρεία Asfa-Iyseon- Ethniki Asfalistiki προτείνει μία θέση στα γραφεία τους. Αναζητά άτομα που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα και αποφασιστικότητα, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και επιθυμούν και εξελιχθούν σαν νέοι ηγέτες σε αυτόν τον τομέα. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

10. Web Developer @ DNHOST IKE

Η DNHOST είναι μια δυναμική εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων & καταχώρησης domain names και αναζητά έμπειρο Web Developer που θα εργάζεται στην ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας για να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να αναπτύσσει προϊόντα που εκφράζουν το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Εάν γνωρίζεις PHP, MySql και αρχιτεκτονική MVC, JavaScript, jQuery, node.js, HTML, CSS, κάνε τώρα την αίτησή σου!

11. B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd

Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

12. Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD

Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

13. Front-End Web Developer @ 9pixels

Σου αρέσει το Front-End Web Development;  Γνωρίζεις HTML5, CSS3, Bootstrap 4 και έχεις εμπειρία δουλεύοντας πάνω σε  React και/ή Angular; Γνωρίζεις επίσης debugging tools όπως Firebug, Chrome inspector, κτλ. αλλά και source control tools όπως Git; Τότε αυτή η δουλειά είναι για σένα! Η 9pixels, Digital Experience Agency αναζητά Front-End Web Developer, κάνε τώρα την αίτησή σου!

14. Junior Software Engineer @ Ulysses Systems

Η εταιρεία Ulysses Systems, εταιρεία Software, αναζητά Junior Software Engineer για να είναι υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η εταιρεία αλλά και για να είναι μέλος της ομάδας Design and Development. Εάν λοιπόν έχεις πτυχίο σε Computer Science σχολή ή 1 χρόνο τουλάχιστον εμπειρία σε αντικείμενο commercial, γνώσεις σε .NET, C# και Microsoft SQL Server, κάνε την αίτησή σου!

15. Graphic Designer @ kovald

Θέλεις να εργαστείς σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με πτυχίο σε αντίστοιχο κλάδο, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns). Κάνε τώρα την αίτησή σου!

Δεν βρίσκεις αυτή που ψάχνεις; Δες τις υπόλοιπες εδώ!

16. Junior Software Engineer @ KLEEMANN

Μόλις αποφοίτησες και αναζητάς εργασία ως Junior Software Engineer; Εάν έχεις σπουδές σε κλάδο του Computer Science ή παρόμοιο, προηγούμενη εμπειρία σε  JavaScript, HTM5, CSS3, Bootstrap, PHP, REST APIs, κάνε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Kleemann!

17. Web developer -Full Stack Developer @ Internet Business Hellas Ltd

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία Internet Business Hellas Ltd, επιθυμεί να αυξήσει την ομάδα της και ψάχνει άτομα τα οποία θα έχουν θέληση, όρεξη για δουλειά και επιθυμούν την ένταξή τους σε ένα δυναμικό περιβάλλον στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στην παροχή ανταγωνιστικών και καινοτόμων λύσεων στον τομέα του ICT. Εάν λοιπόν γνωρίζεις Php, Python, Laravel, Codeigniter, Flask και Pyramid, MySql, MongoDB, MariaDB, HTML5, CSS3, Bootstrap, JS, jQuery, AJAX, κάνε την αίτησή σου!

18. Machinery assistant @ DIVING STATUS

Η εταιρεία Diving Status, αναζητά βοηθό μηχανής, με ηλικία κάτω από 30, με γνώσεις μηχανικού τόρνου και εργαλείων μηχανής. Μην αργείς, κάνε την αίτησή σου τώρα!

19. Junior System – Network Engineer @ SysteCom SA

Η SysteCom Α.Ε. εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής αναζητά Junior System – Network Engineer με γνώση σε Microsoft δίκτυα και TCPI/IP, πιστοποιήσεις σε Microsoft (MCSA /MCSE), CISCO, CITRIX, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε εταιρεία πληροφορική και άριστη γνώση αγγλικών. Εάν λοιπόν πληροίς τα κριτήρια, μην αργείς, κάνε την αίτήσή σου!

20. Business Development Agent @ Interamerican

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν γνωρίζεις από Business Analysis, είσαι ενεργητικός, σου αρέσει ο εθελοντισμός και θέλεις να εργαστείς σε μία πελατοκεντρική θέση κάνε την αίτησή σου στην εταιρεία Interamerican. Μερικά από τα καθήκοντά σου θα είναι η παροχή συμβουλών για τα ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες αλλά και η βοήθεια των πελατών να πετύχουν τους προσωπικούς και οικονομικούς τους στόχους. Κάνε τώρα την αίτηση σου!

21. ACCOUNTANT ASSISTANT – SECRETARY @ GLOBAL ADVISORY TAX SOLUTIONS

H Global Advisory Tax Solutions, μια από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των λογιστικών και φορολογικών συμβούλων επιχειρήσεων με έδρα την Αθήνα, ζητά να προσλάβει κοπέλα ηλικίας 30-40 ετών στη θέση Bοηθού Λογιστή, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς τις αυξανόμενες ανάγκες της. Εάν έχεις εμπειρία και εξοικείωση σε λογιστικά και εμπορικά προγράμματα ERP, προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο, είσαι συνεπής και υπεύθυνη, κάνε την αίτησή σου!

22. Εκπρόσωπος Πωλήσεων @  Douleutaras.gr

Ο Douleutaras.gr, πλέον καινοτόμα εταιρεία η οποία παρέχει home services, αναζητά Εκπρόσωπο Πωλήσεων με πολύ καλές επικοινωνιακές ικανότητες, έντονη φιλοδοξία για εξέλιξη, δυνατότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, οργανωτικές ικανότητες για την στελέχωση της ομάδα των επαγγελματιών σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες, για καθημερινά ραντεβού με επαγγελματίες για την ένταξή τους στην ομάδα του Douleutaras.gr, κ.ά. Μάθε τα πάντα και κάνε την αίτησή σου!

23. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ – JUNIOR @ EVAL SA

Είσαι απόφοιτος σχολής τεχνικής κατεύθυνσης; Έχεις άριστη γνώση αγγλικών και είσαι έως 35 χρονών; Η εταιρεία EVAL SA, ελληνική εταιρεία παραγωγής ναυαγοσωστικού εξοπλισμού και προϊόντων, αναζητά Στέλεχος Τμήματος Αγορών για την εύρεση νέων προμηθευτών ή νέων προϊόντων, σχεδιασμό νέων προϊόντων, έλεγχο και διαχείριση συμφωνιών με προμηθευτέ, κ.ά. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

24. Office worker @ KORELKO DISTANCE

Είσαι φοιτητής Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΑΕΙ/TEI/ΙΕΚ και αναζητάς πρακτική άσκηση; Σου έχουμε την λύση! Η εταιρεία Korelko Distance είναι ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός οργανισμός, με κορυφαία τεχνογνωσία και εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση  και αναζητά Office worker για υποστήριξη οικονομικών και λογιστικών θεμάτων, υποστήριξη σε εργασίες για το κέντρο εγγραφών και το οικονομικό τμήμα, κ.ά. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

25. Digital Marketing Intern @ ZonePage

Αναζητάς εργασία πάνω στο Digital Marketing; Εάν έχεις τις ικανότητες, αλλά όχι ακόμη την απαιτούμενη εμπειρία, τότε αυτή η θέση είναι ακριβώς για σένα! Η εταιρεία ZonePage, Digital Agency, αναζητά Digital Marketing Intern, για την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό του περιεχομένου στα social media, καθημερινή διαχείριση των λογαριασμών των πελατών, δημιουργία PPC campaigns in Google AdWords και Facebook Ads,κ.ά. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

26. Πωλητής Χονδρικής @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει νέο/νέα για το Τμήμα Πωλήσεων Χονδρικής για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την διαχείριση και διατήρηση υπάρχοντος πελατολογίου, ανάπτυξη νέου δικτύου συνεργατών, επαγγελματική παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας σε δυνητικούς πελάτες. Εάν έχεις άνεση στην επικοινωνία γραπτού και προφορικού λόγου, προσαρμοστικότητα σε δομημένο εργασιακό περιβάλλον, Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, MS Office και προγράμματος ERP, κάνε την αίτησή σου!

27. Υπάλληλος Γραφείου @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου για την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, δημιουργία προσφορών και καταχωρήσεις παραγγελιών, υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεών και τιμολόγηση.Εάν έχεις πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, εφαρμογών MS office και SAP ERP και έχεις επαγγελματική συμπεριφορά, μεθοδικότητα και οργάνωση και είσαι επικοινωνιακός χαρακτήρας, κάνε την αίτησή σου!

28. Junior Recruiter (HR) @ Pier41 Consulting

Θέλεις να ασχοληθείς με το χώρο του Human Resources; Η εταιρεία Pier41, που εξειδικεύεται στις προσλήψεις ταλέντων IT, κυρίως επαγγελματίες που ασχολούνται με SAP, αναζητά Junior Recruiter, με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικός, κοινωνικός και με δεξιότητες διαχείρισης χρόνου. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

29. Junior Data Scientist @ SENTIO SOLUTIONS

Σε ενδιαφέρει ο χώρος των δεδομένων και θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτό; Εάν έχεις κατανόηση των δεδομένων, γνωρίζεις data mining and growing, μπορείς να αναπτύξεις custom data models και αλγόριθμους για να τα εφαρμόσεις πάνω σε data sets, μπορείς να δημιουργήσεις reports, να κάνεις visualization των δεδομένων και έχεις κάποια εμπειρία σε αυτό, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτησή σου στην εταιρεία Sentio Solutions ως Junior Data Scientist.

30. Front-end Developer @ m-hospitality pc

Σου αρέσει το user-interface; Γνωρίζεις από  HTML5, AngularJS, CSS3 και έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε σχετική εργασία; Έχεις εργαστεί πάνω σε  consuming REST services via Javascript frameworks και MVC javascript framework; Η m-hospitality pc τεχνολογική εταιρεία για ξενοδοχεία και τουριστικές εταιρείες αναζητά Front-end Developer. Κάνε την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!
Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!