Πετυχημένες start-ups και παρέες φοιτητών στην Ημέρα Καριέρας του ΟΠΑ

By Collegelink Team

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Ημέρα Καριέρας Startups» από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ACEin.

«Ημέρα Καριέρας Startups» διοργανώνεται από τη ΜοΚΕ του ΟΠΑ τα τελευταία 5 χρόνια, φέρνοντας σε επαφή πάνω από 800 φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ με περισσότερες από 80 νεοφυείς επιχειρήσεις.

Τη φετινή εκδήλωση υποστήριξε η CollegeLink που εξειδικεύεται στην εύρεση εργασίας νέων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 15 νεοφυείς επιχειρήσεις και περίπου 200 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, και απόφοιτοι του ΟΠΑ. Παράλληλα με τις συναντήσεις, οι φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν συμβουλευτική καθοδήγηση σε θέματα σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος από εξειδικευμένους συμβούλους των εταιρειών Imw καιΒιογραφικό Reloaded.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Καθηγητής Βλάσης Σταθακόπουλος, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΟΠΑ, και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειρήνη Βουδούρη, Υπεύθυνη της ΜοΚΕ του ΟΠΑ, οι οποίοι καλωσόρισαν και συνομίλησαν με φοιτητές, αποφοίτους, και εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών:

Δ/νση: Κεφαλληνίας 46, 11251, Αθήνα
Τηλ.: 210 8203803
E-mail: mke@aueb.gr
www.mke.aueb.gr