Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Αναζητάς μια καριέρα που θα εκτοξεύσει τις δεξιότητες σου; Ε, λοιπόν στην πλατφόρμα της CollegeLink θα βρεις κάθε βδομάδα νέες θέσεις εργασίας για όλα τα γούστα! Τι περιμένεις;

Κάνε join στην No1 πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Social Media & Community Associate @Aea Relate

Όταν το χάρισμα στην επικοινωνία γίνεται επάγγελμα η επιτυχία μόνο δεδομένη μπορεί να είναι. Αυτό αναζητούν και οι άνθρωποι της Aea Relate στον/στην Social Media & Community Associate που θα ενταχθεί στο δυναμικό τους. Με ηγετική παρουσία στον χώρο του PR και της επικοινωνίας και ένα πολύ δυνατό πελατολόγιο, η θέση αυτή ισοδυναμεί αυτομάτως με την έννοια της προσωπικής σου εξέλιξης. Ακόμα το σκέφτεσαι; Στείλε το βιογραφικό σου στην Aea Relate!

ΠΩΛΗΤΕΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ @ATHENS PROTASIS

Εάν διαθέτεις χάρισμα στην επικοινωνία, πειθώ και ενδιαφέρον για τον χώρο του μοντέρνου κοσμήματος ενώ παράλληλα θες να πάρεις μια ανάσα από τους γρήγορους ρυθμούς της Αθήνας και να βρεθείς δια μαγείας σε ένα κυκλαδίτικο νησάκι, τότε η Athens Protasis έχει τη λύση για σένα. Με 16 ιδιόκτητα καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη αναζητά πωλητές και πωλήτριες για 8ωρη απασχόληση. Με bonus επίτευξης στόχων, παροχή διαμονής αλλά και δυνατότητα ανέλιξης σε διοικητικές θέσεις, ίσως αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες. Εγώ ακούω ήδη το κύμα να σκάει στο λιμάνι της Μυκόνου… εσύ;

Financial Assistant @Marina V Paris

Το κατάστημα ενδυμάτων Marina V Paris με μοναδική αισθητική και κομψό στυλ αναζητά τον/την Financial Assistant που θα βάλει τα οικονομικά του… σε τάξη! Μεταξύ άλλων θα αναλάβει την έκδοση τιμολογίων και λοιπών παραστατικών, την παρακολούθηση των πληρωμών αλλά και την καταχώρηση παραστατικών. Μήπως σου ακούγεται ως η ιδανική ευκαιρία για σένα που επιθυμείς να συνδυάσεις την μόδα και τα οικονομικά με τον αποτελεσματικότερο τρόπο; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Financial Assistant στην Marina V Paris!

Junior Art Director @CAMBO ADVERTISING AGENCY

Σκέφτεσαι έξω από το κουτί, έξυπνα, στρατηγικά και απελευθερωμένα; Μήπως είσαι Art Director; Εάν ναι, τότε μήπως αυτή η ευκαιρία σε ενδιαφέρει; Γιατί η Cambo Advertising αναζητά ανθρώπους σαν εσένα να στελεχώσουν το δημιουργικό της τμήμα, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό πρωτότυπων σχεδίων καθώς και video storyboard. Εάν η τέχνη είναι το όπλο σου, τότε η θέση Junior Art Director στην Cambo Advertising Agency περιμένει να την πυροβολήσεις!

Web Designer – Web Developer @iCrack

Κάποιοι λένε πως εάν δεν διαθέτεις online παρουσία το 2021 είναι σαν μην υφίστασαι και φυσικά η iCrack υπάρχει για να αποτρέπει τέτοιες καταστάσεις. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη δημιουργία μοναδικών ιστοσελίδων και οι άνθρωποι της φροντίζουν ξεχωριστά για κάθε πελάτη και τις επιθυμίες του. Μπορείς να διεκδικήσεις έναν ανταγωνιστικό μισθό, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας, το οποίο παράλληλα σου παρέχει συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης… ακόμα και αν δεν διαθέτεις προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Web Designer – Web Developer στην iCrack και χάρισε στην καριέρα σου την εξέλιξη που της ταιριάζει!

Sales Expert & Junior Project Manager @projectyou

Η projectyou συνίσταται από σπουδαίους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στην διοίκηση επιχειρήσεων, τη συμβουλευτική, την εκπαίδευση καθώς και την διοργάνωση event. Σκοπός της, η παροχή υπηρεσιών σε εργοδότες αλλά και freelancers με στόχο την αποτελεσματική ανάπτυξη τους στο σύγχρονο εργασιακό τοπίο. Αυτό που τους λείπει -προς το παρόν- είναι ο/η Sales executive & Junior Project Manager που θα απογειώσει την ομάδα τους! Εάν ενδιαφέρεσαι δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου και να κάνεις τα πρώτα σου βήματα πλάι στους έμπειρους επαγγελματίες της projectyou!

Τεχνικός Η/Υ @E-Gate Commerce Monoprosopi IKE

Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς ως Τεχνικός Η/Υ σε μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας; Με παροχές ασφάλισης, bonus και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης, η E-GATE επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, ευχέρεια στην επικοινωνία και ανάγκη για εξέλιξη. Είσαι εσύ αυτός/η που θα κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους; Στείλε το βιογραφικό σου στην E-GATE και ανακάλυψέ το!

Logistics Coordinator @bioMerieux

Η άνοδος των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής. Το ίδιο και οι ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά εργασίας. Μια από αυτές που ξεχωρίσαμε είναι και αυτή του/της Logistics Coordinator στην bioMérieux! Δεν χρειάζονται πολλά επιχειρήματα για να πειστεί κανείς. Δες αναλυτικά τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και στείλε το βιογραφικό σου τώρα! 

Ε-Commerce Specialist @Achilleas Accessories

Εάν είσαι λάτρης της μόδας τότε φυσικά η Achilleas Accessories δεν μπορεί να σου διαφεύγει. Εάν διαθέτεις και εμπειρία στο χώρο του e-commerce τότε αυτή η ευκαιρία καριέρας δεν πρέπει να σου περάσει απαρατήρητη. Η εταιρεία αναζητά δυναμικούς ανθρώπους, με επικοινωνιακά χαρίσματα, οργάνωση και ταλέντο να αναλάβουν τη διαχείριση του Eshop, την συνεννόηση με το Digital Agency αλλά και τη συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας. Πιστεύεις ότι το ‘χεις; Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Ε-Commerce Specialist στην Achilleas Accessories!

Μηχανικός Κοστολόγησης @Urban Soul Project

Αποφοίτησες από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να αξιοποιήσεις το πτυχίο σου; Μα που αλλού, εάν όχι στο αρχιτεκτονικό γραφείο Urban Soul Project; Παίζεις το Autocad στα δάχτυλα και χειρίζεσαι άψογα Η/Υ; Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται να διαθέτεις προηγούμενη εμπειρία, αφού οι άνθρωποι της Urban Soul Project είναι σε θέση να σου μάθουν όσα χρειάζεται να γνωρίζεις. Εσύ αρκεί να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Μηχανικός Κοστολόγησης!

Θέλεις να δεις και τις υπόλοιπες αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα;